Νίκος_Κρικ 30 Μαίου 2009 #476 Share 30 Μαίου 2009 πως βαζεις σε μορφη βιντεο και οχι σε μορφη link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Μαίου 2009 #477 Share 30 Μαίου 2009 Δε ξέρω αν σας κούρασα με τις επιλογές μου (τελευταίο post αν δε γουστάρετε το είδος) Απλά είναι συγκροτήματα μιας εποχής που γουστάρω τρελά!!! ..... ξεχασες αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Μαίου 2009 Author #478 Share 30 Μαίου 2009 (edited) Δε ξέρω αν σας κούρασα με τις επιλογές μου (τελευταίο post αν δε γουστάρετε το είδος) Απλά είναι συγκροτήματα μιας εποχής που γουστάρω τρελά!!! Όλα ωραία και καλά και τυχαίνει να είμαι κι εγώ λάτρης της συγκεκριμένης εποχής... Αλλά αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ πράγμα που ακούει στο όνομα Turbo Lover γιατί το έβαλες??? Το video clip δεν το σχολιάζω γιατί ξεφεύγει και από τα όρια του cult!!! Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Μαίου 2009 Author #479 Share 30 Μαίου 2009 (edited) Και δύο ακόμα... ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠΑΡΑ... και ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!! Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Μαίου 2009 Author #480 Share 30 Μαίου 2009 Όπως και να το κάνουμε όμως, τα καλά της εποχής ήταν άλλα Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους λατρεύουν την τεχνική Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 30 Μαίου 2009 #481 Share 30 Μαίου 2009 ...Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όσους λατρεύουν την τεχνική Εδω ειπες ακυρο Η τεχνικη στην κιθαρα τελειωσε με το EVH και την προσθηκη του δεξιου χεριου πανω στην ταστιερα. Ενα παραδειγμα ειναι το τελευταιο κλιπ που εβαλες (hot for teacher). Απο κει και περα απλα μιμηση γινεται. Ετοιμασου μολις κατεβασα το backing track, θα το ηχογραφησω απο βδομαδα στο ρεπο μου. Δεν εχω και αλλαγη νερου τη βδομαδα αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Μαίου 2009 Author #482 Share 30 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 31 Μαίου 2009 #483 Share 31 Μαίου 2009 Ρε Νίκο τι είναι αυτοί οι Country-Πατεντιάρηδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαίου 2009 Author #484 Share 31 Μαίου 2009 Ρε Νίκο τι είναι αυτοί οι Country-Πατεντιάρηδες? Δεν ξέρεις τους Hayseed Dixie??? Αν ήμουν Admin τώρα θα είχες warning? Πάρε να'χεις: Με άκυρο βίντεο αλλά με διασκευή που τα σπάει! Και πολλά πολλά ακόμα!!! Φυσικά και έχω δισκογραφία τους ως λάτρης και της Cοuntry μουσικής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 31 Μαίου 2009 Author #485 Share 31 Μαίου 2009 Highway to Hell σε πιο όμορφη εκτέλεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 1 Ιουνίου 2009 #486 Share 1 Ιουνίου 2009 Τα έψαξα και τα είδα τα video τους πριν τα ποστάρεις, τα σπάνε οι τύποι στην διασκευή... Γενικά πάντα μου αρέσει να ακούω γνωστά τραγούδια σε tribute εκτελέσεις εκτός από την πλάκα πολλές φορές τα βρίσκεις και πιο ωραία και από την αυθεντική version.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Ιουνίου 2009 #487 Share 1 Ιουνίου 2009 (edited) Τα έψαξα και τα είδα τα video τους πριν τα ποστάρεις, τα σπάνε οι τύποι στην διασκευή... Γενικά πάντα μου αρέσει να ακούω γνωστά τραγούδια σε tribute εκτελέσεις εκτός από την πλάκα πολλές φορές τα βρίσκεις και πιο ωραία και από την αυθεντική version.... Και που να ακουσεις Kiss, Van Halen, Led Zeppelin διασκευες απο αυτους Φυσικα εχω και τη δισκογραφια τους Τη λιωνω στο αυτοκινητο. Οτι καλυτερο για ταξιδι. Έγινε επεξεργασία 1 Ιουνίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Ιουνίου 2009 Author #488 Share 2 Ιουνίου 2009 Rockin' is my business... And business is good! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Ιουνίου 2009 Author #489 Share 3 Ιουνίου 2009 ΑΠΛΑ ΘΕΟΙ!!! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 4 Ιουνίου 2009 #490 Share 4 Ιουνίου 2009 Να προσθέσω και μερικά Video από γυναικεία group των 80's Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Ιουνίου 2009 Author #491 Share 4 Ιουνίου 2009 Στα 80s γραφόντουσαν τεράστια κομμάτια έως και ύμνοι! Ας παραθέσω μερικούς ΥΜΝΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Ιουνίου 2009 Author #492 Share 4 Ιουνίου 2009 Special αφιερωμένο στον coffeman!!! Ένας ύμνος προς τον Kurt Cobain Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 4 Ιουνίου 2009 #493 Share 4 Ιουνίου 2009 (edited) Και Γ@ΜΩ τα video!!! Δε το χα ξαναδεί. Ζήτω τα 80's με τα glam, rock, nasty, sleezy , hair metal bands!!! Πάω να βρω το καργίον της αδερφής μου γιατί επηρεάστηκα από τόση δόση μαζεμένη σε ένα video. Έγινε επεξεργασία 4 Ιουνίου 2009 - coffeman Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Ιουνίου 2009 Author #494 Share 4 Ιουνίου 2009 Και Γ@ΜΩ τα video!!! Δε το χα ξαναδεί. Ζήτω τα 80's με τα glam, rock, nasty, sleezy , hair metal bands!!! Πάω να βρω το καργίον της αδερφής μου γιατί επηρεάστηκα από τόση δόση μαζεμένη σε ένα video. Είσαι αρρωστάκι ποζέρι, έτσι??? Ας ακούσουμε τώρα κάτι από AC/DC...εεεεε.εεε....ε..ε..ε....εεεεεεε Krokus ήθελα να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 5 Ιουνίου 2009 #495 Share 5 Ιουνίου 2009 The time is right for a ride tonight To be with you I'd risk a fight My stick is tight, my blood is hot Let's do it here, right on the spot Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 5 Ιουνίου 2009 Author #496 Share 5 Ιουνίου 2009 The time is right for a ride tonight To be with you I'd risk a fight My stick is tight, my blood is hot Let's do it here, right on the spot Είσαι πρόστυχος!!! Δεν μπορώ... Είμαι δεσμευμένος! πάρε με τηλέφωνο μετά τα μεσάνυχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 5 Ιουνίου 2009 #497 Share 5 Ιουνίου 2009 Όχι εγώ ρε αγορίνα, ο Marc Storace (Captain America ) το λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Ιουνίου 2009 Author #498 Share 6 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Ιουνίου 2009 #499 Share 7 Ιουνίου 2009 (edited) Οι οι οι οι Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 7 Ιουνίου 2009 #500 Share 7 Ιουνίου 2009 (edited) Its a cool greek band.... Aπλα κοιτατε που καθεται ο Ντραμμερ.Ποζεροι... Ειναι πολλα χρονια μπροστα τα παιδια.. Έγινε επεξεργασία 7 Ιουνίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts