stormtrooper 6 Μαρτίου 2009 Author #276 Share 6 Μαρτίου 2009 Eε??? Απο που και ως που? Απλά σιχαίνομαι το συγκεκριμένο τραγούδι και δεν πάω καθόλου τον/την Mercury... Οπότε απλά ψάχνω αφορμές να τους βρίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2009 Author #277 Share 6 Μαρτίου 2009 Άσχετο αλλά όσοι πιστοί προσέλθετε... Μην ξεχάσετε πως θα ισχύσει Dress Code και οπωσδήποτε θα πρέπει να φοράτε τα παπουτσάκια του μπαλέτου ή του χορού!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 6 Μαρτίου 2009 #278 Share 6 Μαρτίου 2009 παμε λιγο να ανεβουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Μαρτίου 2009 #279 Share 6 Μαρτίου 2009 Απλά σιχαίνομαι το συγκεκριμένο τραγούδι και δεν πάω καθόλου τον/την Mercury... Οπότε απλά ψάχνω αφορμές να τους βρίσω Eνταξει, ομως δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι φωναρα ο τυπος! Και επειδη ηταν ομοφυλοφιλος δεν σημαινει κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 6 Μαρτίου 2009 Author #280 Share 6 Μαρτίου 2009 Eνταξει, ομως δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι φωναρα ο τυπος! Και επειδη ηταν ομοφυλοφιλος δεν σημαινει κατι.. Ας μη το συζητήσουμε... Φωνάρα ναι, αλλά για όπερα... Στο ροκ τα έκανε θάλασσα κατά τη γνώμη μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος1989 7 Μαρτίου 2009 #281 Share 7 Μαρτίου 2009 (edited) Λιγο γαλλο-τεχνικο κοπανημα...http://www.youtube.com/watch?v=WmUgDrdbDhQ Έγινε επεξεργασία 7 Μαρτίου 2009 - Σπύρος1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαρτίου 2009 Author #282 Share 8 Μαρτίου 2009 Σήμερα, στο Club Gagarin θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική βραδυά από τους μουσικοσυνθέτες Exodus, Sabbat και Entombed!!! Οι ορχήστρες θα παίζουν σε Ντο ελάσσονα αλέγκρο νον τρόπο, αλεγκρέτο κουάτζ μινουέτο αλέγκρο και τα έργα τους θα είναι της παλαιορομαντικής εποχής ! Στην υποδοχή θα υπάρχει ένα ποτήρι σαμπάνια για όσους προσέλθουν, ενώ θερμή παράκληση από τους διοργανωτές είναι να έχετε κινητά σας τηλέφωνα κλειστά για να μην ενοχλούνται οι καλλιτέχνες... Ορίστε μία γεύση του τί θα ακολουθήσει: Με ενυδρειακό ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Μαρτίου 2009 Author #283 Share 9 Μαρτίου 2009 Αν και λίγο καθυστερημένα (τί περιμένατε από καθυστερημένο ), ειδικά αφιερωμένο στην μέρα της γυναίκας.... Αν και κάθε μέρα είναι και πρέπει να είναι δική της!!!! Wolfmother - Woman Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαρτίου 2009 Author #284 Share 10 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σπύρος1989 10 Μαρτίου 2009 #285 Share 10 Μαρτίου 2009 (edited) το moshpit των γυναικων που ειναι???? Ρε παιδες ειδα τον πλεκο μου στον υπνο μου και ειχε γινει 30cm!!!!!!!αλλα τον μαζευα απ το πατωμα γιατι βγηκε.θα μου παει καλα η μερα ή να αρχισω τα καντηλια? Έγινε επεξεργασία 10 Μαρτίου 2009 - Σπύρος1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαρτίου 2009 Author #286 Share 10 Μαρτίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Μαρτίου 2009 #287 Share 10 Μαρτίου 2009 Ασε Νικο, σημερα ακου αυτο το ρεφρενακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαρτίου 2009 Author #288 Share 10 Μαρτίου 2009 Ασε Νικο, σημερα ακου αυτο το ρεφρενακι Βρε ΟΥΣΤ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 11 Μαρτίου 2009 #289 Share 11 Μαρτίου 2009 αντε παρτε και ενα κλασσικο κομματι απο εναν αλλον θεο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 11 Μαρτίου 2009 #290 Share 11 Μαρτίου 2009 παιδιά πολλή ωραία τα κομμάτια μαρεσανε ολλα εκτός απο του Μπομπ σφουγγαράκι μαρεσαν πολλή οι zz top .... βρε παιδιά βάλτε και από three doors down κανένα τραγουδάκι που μαρεσουν πολλή here without you,be like that,looser .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Μαρτίου 2009 Author #291 Share 12 Μαρτίου 2009 Rock it baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 13 Μαρτίου 2009 #292 Share 13 Μαρτίου 2009 brrrrrr..... χαλιααααααααα 3 DOORS DOWN FOR EVER εάν ήξερα πως να ανεβάσω βίντεο θα σας έδειχνα για τι μιλάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #293 Share 13 Μαρτίου 2009 (edited) εντιτ Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #294 Share 13 Μαρτίου 2009 (edited) ξανα edit Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #295 Share 13 Μαρτίου 2009 (edited) brrrrrr..... χαλιααααααααα 3 DOORS DOWN FOR EVER εάν ήξερα πως να ανεβάσω βίντεο θα σας έδειχνα για τι μιλάμε Bρισκεις το video http://www.youtube.com/watch?v=XszuqAOFFMg Πατας απαντηση στο θεμα εδω και κανεις copy-paste αναμεσα στα utube οτι εχει το url μετα το = δηλαδη το XszuqAOFFMg τελικο αποτελεσμα αυτο : [utube]XszuqAOFFMg[/utube] Και βλεπεις Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 13 Μαρτίου 2009 #296 Share 13 Μαρτίου 2009 (edited) οι άνθρωποι δεν παίζονται είναι θεοί το καλύτεροι συγκρότημα που έχω ακούσει στη ζωή μου τους λατρεύω delta66 σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολλή Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2009 - HULK Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #297 Share 13 Μαρτίου 2009 (edited) Τα γουστα μου Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Μαρτίου 2009 #298 Share 13 Μαρτίου 2009 Με συγχύσατε με τις φλωριές βραδιάτικα.....βέβαια γούστα είναι αυτά δέν λέω...... AMEBIX= ΑΓΝΟ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ,ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ - PUNK/CRUST!!!!!!!!!!!!!!!! Axeman Lock up your children the axeman is coming Lock up your children the axeman is coming Lock up your children the axeman is running Lock up your children he's here! He's coming SLAUGHTER! Is he from the army or the S.A.S.? Rejected and shunned, left out on his own The skills he acquired are put to the test The tearing of flesh and the pulping of bone! He's coming SLAUGHTER! It's late and it's dark but one walks the streets An axe in his hand, no glint in his eye This mindless machine, he butcher, you meat! Calm and collected, but twisted inside! He is here! SLAUGHTER! The Church Is For Sinners The pulpits standing empty, the congregations left Because to qualify for piety they had to pass a test [Q:] How much "roughly" is your god worth to you? [Q:] And if he said "lay down your life for me" could you give that too? [Chorus:] And will they never understand That the future is in man The priests, when told of starving kids, look on in mock dismay While thinking of new ways by which to make religion pay Money from mass misery? There's nothing wrong with that The church holds out a bloodstained hand to pass around the hat "By the pricking in my thumbs Something wicked this way comes" [shakespeare] Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Μαρτίου 2009 #299 Share 13 Μαρτίου 2009 (edited) εΐτιλα αφιερωμενη στο stormtrooper τραβηγμενη απο το κινητο μου. και σουβενιρ Έγινε επεξεργασία 13 Μαρτίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Μαρτίου 2009 Author #300 Share 13 Μαρτίου 2009 Τα γουστα μου ΜΠΟΥΥΥ ΟΥΣΤ ΞΟΥΤ Τα δικά μου γούστα (με επιχειρήματα): Απλά ΘΕΪΚΟ... Vlad είσαι ΘΕΟΣ!!! Είσαι πολλά χρόνια μπροστά αγόρι μου! ΕΥΓΕ!!! Το τραγούδι μπορεί να μη λέει πολλά, αλλά με αυτό το βίντεο ερωτεύτηκα!!! Η τραγουδίστρια είναι το ομορφότερο πλάσμα του πλανήτη! Δεν παίζει να υπάρχει πιο τρυφερό και ρομαντικό τραγούδι από αυτό!!! Το βίντεοκλιπ άνω κάθε προσδοκίας! Νταξ'!!! Τί να πω??? Δεν υπάρχουν λόγια! Ο ύμνος του φαλλοκρατισμού!!! ΕΥΓΕ!!! Συνεχίζουμε με το ΑΠΟΛΥΤΟ αρσενικό!!! Ο Gunther ζει και το μουστάκι του μας οδηγεί!!! Η βαρβατίλα ξεχυλίζει!!! Αν μη τι άλλο το βίντεο είναι "χορταστικό". Για το τέλος κράτησα ένα τραγούδι που μόνο ως η ΑΠΟΛΥΤΗ έμπνευση μπορεί να χαρακτηριστεί! Δεν έχω λόγια! Απολάυστε... Κορίτσια μη το δείτε... Θα ερωτοχτυπηθείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts