Σπύρος1989 20 Φεβρουαρίου 2009 #176 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Ελα ρε vicious!!!Ετσι οι drumακλες!!!και Γιωργος Κολλιας μεσα!!!Ελα ρε Κορινθαρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 20 Φεβρουαρίου 2009 Author #177 Share 20 Φεβρουαρίου 2009 Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι.... ΜΙΑ ήταν η τραγουδάρα που στείλαμε στη eurovision και οι ΑΣΧΕΤΟΙ Ευρωπαίοι μας έθαψαν!!!!! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ.... ...βέβαια και υπήρξαν και μερικές ηλίθιες αντιδράσεις από διάφορους ατάλαντους ανθέλληνες που θέλησαν να μειώσουν το αστείρευτο ταλέντο του Μιχάλη Ρακιντζή, αλλά μη δίνετε σημασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2009 Author #178 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Και ένα απίστευτο βίντεο που μόλις ανακάλυψα... Όταν λέμε για σόου μιλάμε για SHOW!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 21 Φεβρουαρίου 2009 #179 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 ^^^^^^οταν το oblivion και το neverwinter nights συναντησαν το ροκ........ ελπιζω να εισαι αυριο στο κοπη τι πιτα.μαλλον θα σου φερω και cd μας.......... on topic.παρτε ενα drum battle (απο τα αγαπημενα μου)απο τους GODSMACK.πολυ καλο ρυθμικα και πολυ πρωτοτυπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2009 #180 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 ελπιζω να εισαι αυριο στο κοπη τι πιτα.μαλλον θα σου φερω και cd μας.......... Συγνώμη για την ενόχληση ..... αλλά να σας υπενθυμίσω ....οτι είμαστε ... ενυδρειακό φόρουμ , και αύριο θα κόψουμε τη πίτα μας . Φέρτε κανένα σαλιγκαράκι , κανένα κλαδεματάκι , κανένα ψαράκι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2009 Author #181 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Υποθέτω πως αυτά τα 2 (Oblivion και Neverwinter) είναι παιχνίδια, έτσι? Είμαι λίγο άσχετος απ'αυτά Όπως και να έχει προσωπικά οι Lordi μου αρεσούν ΠΟΛΥ!!!!! Μου φέρνουν.... σαν Accept Το βιντεάκι όντως πολύ ωραίο!!! Εννοείται πως θα είμαι στη συνάντηση και περιμένω και CD σας Δυστυχώς δεν έχω να φέρω κι εγώ καθότι ξεπουλήσαμε και τώρα περιμένω νέα παρτίδα... Και μιας και είπα για Accept... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Φεβρουαρίου 2009 Author #182 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Συγνώμη για την ενόχληση ..... αλλά να σας υπενθυμίσω ....οτι είμαστε ... ενυδρειακό φόρουμ , και αύριο θα κόψουμε τη πίτα μας . Φέρτε κανένα σαλιγκαράκι , κανένα κλαδεματάκι , κανένα ψαράκι !!! Και που να βρούμε τα σαλιγκάρια?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Φεβρουαρίου 2009 #183 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 Θέλεις να σου φέρω εγω ; Ξεφεύγουμε όμως απ το θεμα και θα μου πείτε οτι σας ενοχλώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 21 Φεβρουαρίου 2009 #184 Share 21 Φεβρουαρίου 2009 να μην ξεχνιομαστε παντα και παντοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Φεβρουαρίου 2009 Author #185 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Ok, εφόσον θες Hip-Hop θα την έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 22 Φεβρουαρίου 2009 #186 Share 22 Φεβρουαρίου 2009 Amebix - No Gods! No Masters! (Chain Reaction) - (άν και reunion μετά από 22 χρονιά!!!!) Οι πατέρες του CRUST!!!!!!!!!!!!!!!!! Rise into the light And set a flame to the night We must destroy the institution of fear Every shadow of doubt Grind it out There is a vision now becoming so clear Use your head Take control Use your head No Gods, no masters Feel the strength from within do you believe it's a sin To find the power lying inside your mind Not from the cross or the gun Not from the moon nor the sun But rising from the very soul of mankind Use your head Take control Use your head No Gods, no masters We are straining at the leash ! We swear allegiance to none Be not become There is no one upon whom praise we will shower I believe that the sin Is the first to give in On the path towards the ultimate power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 23 Φεβρουαρίου 2009 #187 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 (edited) KAI ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2009 - Husky_Jim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 23 Φεβρουαρίου 2009 #188 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Κλασσική τραγωδία: ΘΕΟΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Φεβρουαρίου 2009 #189 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Ok, εφόσον θες Hip-Hop θα την έχεις... χαχαχααχ..τι ειναι η στεκα που συγκρινεις στον θεο...τον μ....α..οσο ειναι το ενα χερι του 50 ειναι ολοκληρος ο αλλος...χαχχαχαχ παρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Φεβρουαρίου 2009 #190 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 χαχαχααχ..τι ειναι η στεκα που συγκρινεις στον θεο...τον μ....α..οσο ειναι το ενα χερι του 50 ειναι ολοκληρος ο αλλος...χαχχαχαχ παρε Ότι και να λές για τον 50σέντ πρέπει απλά να υποκλιθείς στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΟΖΖΥ!!!!!!!!!!! Προσωπικά δέν είμαι φάν του ΟΖΖΥ αλλά να τον συγκρίνεις με έναν ΡΑΠερ εεεεεεεεεε ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! Γιαυτό και εγώ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Φεβρουαρίου 2009 #191 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Ότι και να λές για τον 50σέντ πρέπει απλά να υποκλιθείς στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΟΖΖΥ!!!!!!!!!!! Προσωπικά δέν είμαι φάν του ΟΖΖΥ αλλά να τον συγκρίνεις με έναν ΡΑΠερ εεεεεεεεεε ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!! Γιαυτό και εγώ....... Δημητρη ενταξει...αλλο το ενα αλλλο το αλλλο....αλλα αμα θες metalies παρε απο τους αγαπημενους μου και αυτοι καλοι αλλα ozzy ποτε δεν μαρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Φεβρουαρίου 2009 #192 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 ...και επίσης.... AMEBIX - AXEMAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Φεβρουαρίου 2009 #193 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημητρη ενταξει...αλλο το ενα αλλλο το αλλλο....αλλα αμα θες metalies παρε απο τους αγαπημενους μου και αυτοι καλοι αλλα ozzy ποτε δεν μαρεσε ....Επιδή έτυχε και τους είχα δεί μικρό παιδί τότε στο 'ΑΓΚΑΘΙ' (τότε που έκανε την εισαγωγή η Βανέσα από το HeadBaggersBall), που κόπηκε το PLAYBACK τους θεωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ γελοίους......Άσε που μόλις τους βλέπω να φοράνε τα πέτσινα σώβρακα ρίχνω πολύ γέλιο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Φεβρουαρίου 2009 #194 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 ....Επιδή έτυχε και τους είχα δεί μικρό παιδί τότε στο 'ΑΓΚΑΘΙ' (τότε που έκανε την εισαγωγή η Βανέσα από το HeadBaggersBall), που κόπηκε το PLAYBACK τους θεωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ γελοίους......Άσε που μόλις τους βλέπω να φοράνε τα πέτσινα σώβρακα ρίχνω πολύ γέλιο...... ε ναι εκει εχεις ενα δικιο,,παμε παλι με τον θεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 23 Φεβρουαρίου 2009 #195 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Τη ξενομανία είναι αυτή ρε παιδιά χάθηκαν τα καλά ελληνικά; Πάρτε γεύση από ένα από τα πολλά ελληνικά ροκ Και ένα τραγούδι ελληνικής Lowpab Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Φεβρουαρίου 2009 #196 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Τη ξενομανία είναι αυτή ρε παιδιά χάθηκαν τα καλά ελληνικά; Πάρτε γεύση από ένα από τα πολλά ελληνικά ροκ Και ένα τραγούδι ελληνικής Lowpab καλα αφου θελεις ελληνικα...θα εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Φεβρουαρίου 2009 #197 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια βαριεμαι πειτε τιποτα..ειμαι και μονος στο σπιτι.......εχω τερμα την μουσικη λετε να φερουν στρουμφακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2009 Author #198 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια βαριεμαι πειτε τιποτα..ειμαι και μονος στο σπιτι.......εχω τερμα την μουσικη λετε να φερουν στρουμφακια? Με αυτά που ακούς εγώ θα σου έστελνα Ειδικούς Φρουρούς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 23 Φεβρουαρίου 2009 #199 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Με αυτά που ακούς εγώ θα σου έστελνα Ειδικούς Φρουρούς!!! χαχαχαχαχα γιατι τι εχουν ρε συ ακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Φεβρουαρίου 2009 Author #200 Share 23 Φεβρουαρίου 2009 Ας σοβαρευτούμε κι ας ακούσουμε πραγματική μουσική: Skid Row - Youth Gone Wild Y&T (Yesterday & Tomorrow) - Summertime Girls Βιντεοκλιπάρα!!! Kingdom Come - Do You Like It Quiet Riot - Metal Health Slade - Cum On Feel The Noize Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts