stormtrooper 27 Ιανουαρίου 2009 Author #101 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω γιατί, αλλά με έχει πιάσει μία καλοκαιρινή διάθεση... Μήπως είναι πολύ νωρίς για να σκέφτομαι παραλίες, κοκτέηλ, αμμουδιές, ηλιοβασιλέματα, μαγιώ, σαγιονάρες, ριχτές πουκαμίσες κ.ο.κ.??? Alpha Blondie - Brigadier Sabari Alpha Blondie - Sebe Allah Y'e Dillinger - Cocaine in my brain Freak Power - Turn on, Turn in, Cop out 185 μερούλες μείνανε... (ναι είμαι καμμένος.... μέτρησα τις μέρες!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Ιανουαρίου 2009 Author #102 Share 28 Ιανουαρίου 2009 Τί βρήκα ο άτιμος???? Με γύρισε στο Γυμνάσιο! Ένα από τα ΠΙΟ αγαπημένα μου τραγούδια! Κάκιστος κιθαρίστας, αισχρός τραγουδιστής, ηλίθια σύνθεση.... Όλα τα λεφτά το "μάγκωμα" των στοίχων στην αρχή και το ρεφρέν στο τέλος του κομματιού! Kingdom Come - What Love Can Be Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Φεβρουαρίου 2009 Author #103 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 Γλυκοτσουτσουνιές από έναν Boggie Thrasher Phil Collins Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 2 Φεβρουαρίου 2009 #104 Share 2 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Αυτό είναι απο το δικό μου crew. http://www.youtube.com/watch?v=_z3WyUN24-A Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2009 - _Black_dragon_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Φεβρουαρίου 2009 Author #105 Share 3 Φεβρουαρίου 2009 Queensryche - Scarborough Fair ( Simon and Garfunkel cover) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 3 Φεβρουαρίου 2009 #106 Share 3 Φεβρουαρίου 2009 Ένα ξένο απο μια αναζήτηση στο youtube! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Φεβρουαρίου 2009 #107 Share 3 Φεβρουαρίου 2009 Την αγαπάω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Φεβρουαρίου 2009 Author #108 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 D.A.D - I Won't Cut My Hair Κάποτε τραγούδαγα το συγκεκριμένο κομμάτι με όλη τη ψυχή μου.... "ΟΧΙ.... ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!!". Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Φεβρουαρίου 2009 Author #109 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 James Taylor - Steamroller Blues Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Φεβρουαρίου 2009 Author #110 Share 9 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Exodus - Dirty Deeds Done Dirt Cheap (AC/DC Cover) Έγινε επεξεργασία 9 Φεβρουαρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Φεβρουαρίου 2009 Author #111 Share 10 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Ας κάνω και λίγη προώθηση στο γκρουπ μου Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Φεβρουαρίου 2009 Author #112 Share 11 Φεβρουαρίου 2009 Cathedral - Hopkins (Witchfinder General) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Φεβρουαρίου 2009 Author #113 Share 12 Φεβρουαρίου 2009 Και άλλο ένα δικό μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 13 Φεβρουαρίου 2009 #114 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 εεεεεεε, Κύριε Νίκο (stormtrooper) αυτό το πράγμα το λέτε μουσική..... Δεν ξέρω πολλά πράγματα από πεντάγραμμο αλλά αν πάρω μια κατσαρόλα και δυο κουτάλες σίγουρα θα βγάζω καλύτερους ήχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Φεβρουαρίου 2009 Author #115 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 εεεεεεε, Κύριε Νίκο (stormtrooper) αυτό το πράγμα το λέτε μουσική..... Δεν ξέρω πολλά πράγματα από πεντάγραμμο αλλά αν πάρω μια κατσαρόλα και δυο κουτάλες σίγουρα θα βγάζω καλύτερους ήχους. Εξαρτάται... Εμείς χρησιμοποιούμε κατσαρολικά της Fissler, αλλά έχω ακούσει πως η Tefal βγάζει όντως καλύτερους ήχους! Τί να σου πω... Κι εγώ ιδέα δεν έχω από πεντάγραμμο... Αν και έχω ψάξει καλά όλα τα κατσαρολικά μας και δεν βρήκα πουθενά πέντε γραμμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 13 Φεβρουαρίου 2009 #116 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 Εξαρτάται... Εμείς χρησιμοποιούμε κατσαρολικά της Fissler, αλλά έχω ακούσει πως η Tefal βγάζει όντως καλύτερους ήχους! Τί να σου πω... Κι εγώ ιδέα δεν έχω από πεντάγραμμο... Αν και έχω ψάξει καλά όλα τα κατσαρολικά μας και δεν βρήκα πουθενά πέντε γραμμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 13 Φεβρουαρίου 2009 #117 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 (edited) Εξαρτάται... Εμείς χρησιμοποιούμε κατσαρολικά της Fissler, αλλά έχω ακούσει πως η Tefal βγάζει όντως καλύτερους ήχους! Τί να σου πω... Κι εγώ ιδέα δεν έχω από πεντάγραμμο... Αν και έχω ψάξει καλά όλα τα κατσαρολικά μας και δεν βρήκα πουθενά πέντε γραμμές απλα θεος.......και πολυ καλο thrash της παλιας σχολης,ευγε παιδι μου!!!!!!!! (στο μπασσο),αλλα σε πιο stoner καταστασεις..... Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2009 - stardust Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 13 Φεβρουαρίου 2009 #118 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 ΝΑS - HERO ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ RNB Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 13 Φεβρουαρίου 2009 #119 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 ΝΑS - HERO ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ RNB Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 13 Φεβρουαρίου 2009 #120 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 GORILLA ZOE-HOOD NIGGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 13 Φεβρουαρίου 2009 #121 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 (edited) ο θεος φυσικα ποιος αλλος απο 50 CENT HUSTLER'S AMBITION JUST A LIL BIT KAI ΦΥΣΙΚΑ IN DA CLUB Έγινε επεξεργασία 13 Φεβρουαρίου 2009 - γιωργος χανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 13 Φεβρουαρίου 2009 Author #122 Share 13 Φεβρουαρίου 2009 απλα θεος.......και πολυ καλο thrash της παλιας σχολης,ευγε παιδι μου!!!!!!!! (στο μπασσο),αλλα σε πιο stoner καταστασεις..... Καταρχήν προσκυνώ την αφεντιά σου και τον τρόπο παιξίματος Μπασίστας με @@ και όχι @@ μπασίστας Το τραγούδι μου έφερε κάτι από τους πρώτους 2 δίσκους των Kyuss.... Όσο για 'μας... Τα προηγούμενα δεν είναι Thrash... AYTO είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 15 Φεβρουαρίου 2009 #123 Share 15 Φεβρουαρίου 2009 δεν βλέπω να βάζετε κανένα τραγουδάκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 16 Φεβρουαρίου 2009 #124 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 και νομιζα οτι θα εβαζες κατι καλο.............................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 16 Φεβρουαρίου 2009 #125 Share 16 Φεβρουαρίου 2009 α τέτοια θές........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts