Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #1 Share 12 Αυγούστου 2013 Ποιοι θα είναι στο πάνελ της εκπομπής Ριζικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, οι οποίοι πήραν μεταγραφή στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το People, το τηλεοπτικό δίδυμο έχει ήδη καταλήξει στην ομάδα του η οποία θα αποτελείται από τη Σάσα Σταμάτη, την Ελεάννα Τρυφίδου –ραδιοφωνικό έτερον ήμισυ του Λιάγκα- και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη μαγειρική, αλλά και την αγαπημένη αστρολόγο Λίτσα Πατέρα η οποία βέβαια αποτελεί σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του Γιώργου και της Φαίης, οι δυο τους προετοιμάζονται για σαρωτικές αλλαγές στη δομή και τη θεματολογία της εκπομπής τους που θέλουν να είναι φρέσκια, ενδιαφέρουσα και με πλούσια θέματα που θα ενδιαφέρουν το τηλεοπτικό κοινό. Ελατε ρε παιδια και εχω αγωνια και αγχος να δουμε τι θα κανει ο Γιωργος με την Φαιη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2013 #2 Share 12 Αυγούστου 2013 (edited) και η Νομικου,χωρισε λεει με τον γκομενο της Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2013 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 12 Αυγούστου 2013 Καλημερα Κιχλιδατε . Ειδες τι συνεβη με την Νομικου ; Τραγωδια ε ; Χαχαχαχαχαχαχα . ( Ανοιξα αυτο το θεμα για να κραζω τα κουτσομπολια που βρισκονται μπροστα μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2013 #4 Share 12 Αυγούστου 2013 Καλημερα φιλε μου,αθελα σου συμμετεχεις στην διαφημισει των σκουπιδιων,των κιναιδων,και ολων αυτων ρεμαλιων,που <εκπαιδευουν > και παιδευουν την κοινονια,με το αν το μπαλσαμικο ειναι πολυ η λιγο,ενω κοσμος υποφερει.Ας προσεχαμε,τωρα θα τα φαμε και αυτα τα σκ............τα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 12 Αυγούστου 2013 Συμφωνω μαζι σου φιλε και ειναι φορες που απορω με αυτα που διαβαζω . Λεω κοιτα με τι ασχολειται ο κοσμος . Αλλα να σου πω κατι ; Αν ημασταν και μεις διασημοι , ισως να καναμε και μεις τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2013 #6 Share 12 Αυγούστου 2013 Συμφωνω μαζι σου φιλε και ειναι φορες που απορω με αυτα που διαβαζω . Λεω κοιτα με τι ασχολειται ο κοσμος . Αλλα να σου πω κατι ; Αν ημασταν και μεις διασημοι , ισως να καναμε και μεις τα ιδια Οχι φιλε μου,κανεις λαθος,και μπορω να σου φερω 1000 διασημα ονοματα,με πολυ μεγαλο εργο στην δουλεια που εκαναν,διχως να ξερω τι χρωμα βρακι φορουσανε.Αν θυμασαι ο λιαγκας στο τσακ ηταν να γινει πατερας του εθνους,αλλα φανταζεσαι αυτο το ρεμαλι να εβγαινε και να μου ελεγε οτι τα μετρα ειναι για το καλο μου?Οποτε αστον εκει ,καλα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 12 Αυγούστου 2013 Xαχαχαχαχαχαχα , καλα λες . Πραγματι υπαρχουν και αυτοι που λες , αλλα ρε φιλε πλεον βλεπεις . Ασχολουνται πλεον με κουτσομπολια και τιποτα αλλο . Θα μου πεις ναι οκ αλλα και συ μπορεις να αλλαξεις καναλι και φυλλαδα αν δεν σου αρεσει . Αυτο κανω φιλε , εχω να δω τηλεοραση αρκετο καιρο . Αν θελω να δω ειδησεις βλεπω στον Αλφα τον Σροιτερ και αν θελω να δω κατι αλλο βαζω Σκαι . Εχουμε πηξει στα Τουρκικα , τι πραγμα ειναι αυτο ; Ελεος πια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Αυγούστου 2013 #8 Share 12 Αυγούστου 2013 Τι λέτε ρε;;; Χώρισε η Νομικού;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 12 Αυγούστου 2013 Αστα Παναγιωτη , απο την στεναχωρια μου , δεν θα φαω το μεσημερι . Χαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 12 Αυγούστου 2013 #10 Share 12 Αυγούστου 2013 Τι λέτε ρε;;; Χώρισε η Νομικού;;; Δεν τα εμαθες? Που ζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 12 Αυγούστου 2013 #11 Share 12 Αυγούστου 2013 Επίσης ο Αρναούτογλου πήγε αντ1 μετά από τόσα χρόνια στο μέγκα έκλαιγα όλο το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 12 Αυγούστου 2013 Επίσης ο Αρναούτογλου πήγε αντ1 μετά από τόσα χρόνια στο μέγκα έκλαιγα όλο το βράδυ Xαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 12 Αυγούστου 2013 #13 Share 12 Αυγούστου 2013 Οτι ποιο κουραστικό και αηδιαστικό εχει γινει η ΤV μονο κατινιες και ξεβρακωτες ουσια μηδεν εγω την ανοιγω για να δω η ταινια η καποιο ντοκιμαντέρ στην nova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Αυγούστου 2013 #14 Share 12 Αυγούστου 2013 (edited) Παρά από το ξεκατίνιασμα που έχουν αναγάγει σε επιστήμη, ειναι και το μεγαλύτερο όπλο προπαγάνδας. Έγινε επεξεργασία 12 Αυγούστου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 Author #15 Share 12 Αυγούστου 2013 Οτι ποιο κουραστικό και αηδιαστικό εχει γινει η ΤV μονο κατινιες και ξεβρακωτες ουσια μηδεν εγω την ανοιγω για να δω η ταινια η καποιο ντοκιμαντέρ στην nova Φιλε κατινιο και μενα δεν μου αρεσει , ξεβρακωτες ομως ; Ναι , λεμε ναι , αγαπαμε ξεβρακωτες ! Χαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος