Jump to content

Filter Feeders

parikamon

Recommended Posts

Fauna Marin.....

Ρίξε μια ματιά και στην Preis Aquaristik.

Θα ήταν θεμιτό προς διευκόλυνση του μέλους που προφανώς δεν γνωρίζει (αλλά και για τους υπόλοιπους), να μην αρκείστε μόνο στο όνομα της εταιρίας, αλλά να κάνετε και προτάσεις για τη σειρά των προϊόντων που είναι κατάλληλα.

Εχω δοκιμασει αρκετες υγρες τροφες(κυριως για κοραλια) αλλα αυτες που ειδα να "λερωνουν" λιγοτερο το ενυδρειο και ταυτοχρονα να βλεπω καλες αντιδρασεις απο τα κοραλια ειναι το reef snow της brightwell,το gamma plus της TMC και το reef fuel της aquavintro...φυσικα δεν εβαλα ποτε περισσοτερο απο τη συνιστώμενη ποσοτητα. :bigemo_harabe_net-64:

Πολυ καλα αποτελεσματα επισης βλεπω και με το zeofood της kz.

Της kz νομιζω ειναι η καλυτερη το coral snow αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω με σιγουρια αν αφηνει πολλα καταλοιπα.

Πολλα καταλοιπα μου αφηνε το reef energy(a) της red sea και το reef plus της seachem.

Aυτο το εβλεπα στις τιμες αλλα και στην γενικοτερη εικονα του ενυδρειου...βεβαια καθε ενυδρειο ειναι διαφορετικο ;)

Τι θες να ταισεις φιλε parikamon?

Αυτα δεν εχουν και τοσο μεγαλη αναγκη σε τάισμα αλλα πολλα μπραβο σου που τ'αγαπας τοσο πολυ ωστε να

μπεις στη διαδικασια και στα εξοδα να παρεις κατι για τη διατροφη τους. :bigemo_harabe_net-64:

Προσωπικα θα σου προτεινα το reef snow της brightwell η το coral snow της kz.

Σιγουρα ομως υπαρχουν και αλλες τροφες με καλα αποτελεσματα που θα εχουν δοκιμασει τα υπολοιπα

παιδια.

Αν δεν κάνω λάθος το coral snow επηρεάζει και το ασβέστιο.

Ανεβάζει το ασβέστιο.

Περιέχει φυσικό μείγμα ασβεστίου,μαγνησίου και ανθρακικής σκληρότητας.

Δεν έχω σεταρη ακομα τα ζουμια μου με την δοσομετρικη (περιμενο καινουριο ενυδρειο) μου και ειμαι σε μετρια επιπεδα δλδ :

Ca : 395

Mg: 1200

kh9: 35

No2: 016

No3: 28

Po4: 0

Sal :1025-1026

Δεν έχω σεταρη ακομα τα ζουμια μου με την δοσομετρικη (περιμενο καινουριο ενυδρειο) μου και ειμαι σε μετρια επιπεδα δλδ :

Ca : 395

Mg: 1200

kh9: 35

No2: 016

No3: 28

Po4: 0

Sal :1025-1026

Σε αυτές οι δυο μετρήσεις πιθανόν έχει γίνει λάθος,έτσι;

Τα ΝΟ2 με τι τεστ τα μετράς;

Πρέπει να είναι 0.

της Hanna έχουν άλλη μονάδα μέτρησης και θα πρέπει να κάνεις τη μετατροπή πριν αναρτήσεις τις τιμές, ειδάλλως θα μπερδευτούμε όλοι μας !!!

+1 για reef snow και zeofood που έχω χρησιμοποιήσει με την δεύτερη να αφήνει περισσότερα κατάλοιπα(τουλάχιστον με την σύνθεση που είχε πριν δύο χρόνια,δεν ξέω αν την έχουν αλλάξει).Καλές ενυπώσεις μου άφησε και η Ultra Min F της fauna marin που μάλλον σε αυτή θα αναφέρεται ο φίλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...