audiodrum 11 Αυγούστου 2013 #1 Share 11 Αυγούστου 2013 καλησπερα!επιτελους φευγει το εσωτερικο φιλτρο πλατης που εχω και θα μπει ενα εξωτερικο V2 PowerBox 100 nano TMC !τα ψαρια μου θα μπουν σε εναν 60λτ κυβο που χω για γεννηστρα! το φιλτρο ειναι κολλημενο στην πλατη του ενυδρειου με συλικονη λεω να την κοψω! λογικα θα βγει ευκολα αλλα θα μεινουν συλικονες αν της ξισω θα βγουν ευκολα???μηπως πρεπει να τις ζεστανω θα βγουν ποιο ευκολα??? επισεις το ενυδρειο ειναι φυτεμενο τα φυτα μου να τα βγαλω???θελω να πω οτι χρειαζεται να το ξεστισω τελειως?? ευχαριστω πολυ!!!συγγνωμη για τα πολλα???????περιμενω τις αποψεις σας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 11 Αυγούστου 2013 #2 Share 11 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ζέσταμα λογικα αν την ξυσεις θα βγουν εύκολα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 11 Αυγούστου 2013 #3 Share 11 Αυγούστου 2013 αν το φίλτρο είναι κολλημένο και στηρίζει μέρος του ενυδρείου θα πρέπει να το αδειάσεις τελείως για να το αφαιρέσεις αλλιώς κινδυνεύεις ή να σου σπάσει ή να σου ανοίξει και να έχεις διαρροές. οι σιλικόνες κόβονται εύκολα με μία χορδή και καθαρίζονται με ξυράφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 11 Αυγούστου 2013 #4 Share 11 Αυγούστου 2013 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά και συμπληρώνω ότι το φίλτρο που πήρες είναι πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 11 Αυγούστου 2013 #5 Share 11 Αυγούστου 2013 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά και συμπληρώνω ότι το φίλτρο που πήρες είναι πολύ καλό!+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 12 Αυγούστου 2013 kαλησπερα και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες !!ναι πρεπει τελικα να το αδειασω τελειως!λεω να ξεκινισω σιγα σιγα θα σας κραταω ενημερους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Αυγούστου 2013 #7 Share 12 Αυγούστου 2013 Καλη επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #8 Share 12 Αυγούστου 2013 Αudio καλη επιτυχια φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 12 Αυγούστου 2013 thanks mate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Αυγούστου 2013 Author #10 Share 12 Αυγούστου 2013 αυτη ειναι η προοδος μου μεχρι στιγμης!!τιν αμμο δεν την εβγαλα!το φιλτρο βγηκε για πλακα!!! το σπιτι μπαχαλο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #11 Share 12 Αυγούστου 2013 Στο σπιτι εισαι μονος ή υπαρχει και γυναικα ; Αν υπαρχει γυναικα την εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 12 Αυγούστου 2013 εχει φυγει διακοπες!!!!!!!!!!!!εγω δουλευω ο κακομοιρης ακομα!!!θα μπει ομως στο φορουμ να τσεκαρει!!χα χα!!!! γεια σου κοριτσακι ειμαι καλα ακομα δεν πλημμιρισαμε !μην φοβασαι αυριο θα ναι χειροτερα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #13 Share 12 Αυγούστου 2013 Χαχαχαχαχαα μην αγχωνεσαι αν πλυμμυρισεις . Εχω καταδυομενη αντλια σε ετοιμοτητα , χαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Αυγούστου 2013 Author #14 Share 12 Αυγούστου 2013 ναι οκ πρεπει να σταματησω ομως δεν εχω κατσει, δεν εχω φαι και σχολασα και 4!!!αυριο παλι!τα ψαρακια θα κατσουν για σημερα και δυστιχως μεχρι αυριο το μεσημερι στον κυβο!εχουν την αερανλια και ενα φιλτρακι εσωτερικο!αυριο θα μπει το φιλτρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #15 Share 12 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Αυγούστου 2013 #16 Share 12 Αυγούστου 2013 Ωραίος. Είδες πως άνοιξε το ενυδρειο; Οταν το γεμίσεις πάλι θα δες τεράστια διαφορά. Θα το χαρείς περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 12 Αυγούστου 2013 #17 Share 12 Αυγούστου 2013 Ελα λίγο υπομονή κ όλα θα ειναι τέλεια....ελπίζω να σου πανε όλα καλα κ κουράγιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 12 Αυγούστου 2013 Author #18 Share 12 Αυγούστου 2013 ευχαριστω πολυ ανυπομονω να σχολασω αυριο να συνεχισω!!!τhanks guys!!!!!! :buttrock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 12 Αυγούστου 2013 #19 Share 12 Αυγούστου 2013 Sorry! που θα σε ξενερώσω λίγο αλλά αν αυτό ήταν το φίλτρο που βλέπω στην 2η και 5η φωτογραφία δεν χρειαζόταν να αδειάσεις το ενυδρείο! καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 13 Αυγούστου 2013 Author #20 Share 13 Αυγούστου 2013 Sorry! που θα σε ξενερώσω λίγο αλλά αν αυτό ήταν το φίλτρο που βλέπω στην 2η και 5η φωτογραφία δεν χρειαζόταν να αδειάσεις το ενυδρείο! καλή συνέχεια! καλησπερα και παλι!!!συνεχιζω απ εκει που σταματησα!!! το ξερω οτι δεν χρειαζοτανε τελικα να ξεστισω τελειως αλλα δεν πειραζει θα μπουν αλλιως τα φυτα !! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 16 Αυγούστου 2013 Author #21 Share 16 Αυγούστου 2013 το φιλτρακι εχει μπει στη θεση του και λειτουργει κανονικα!!καποιες μικρες αλλαγες θα γινουν ακομα !ενδεχωμενος να κανω μια παρουσιαση!!ευχαριστω για τις συμβουλες και για την παρεα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Αυγούστου 2013 #22 Share 16 Αυγούστου 2013 Ωραίο. Αδειασε ο τόπος εκει μέσα. Το φίλτρο εκει που το έχεις δε θα σε ζορίζει στο βγάλσιμο οταν χρειάζεται; Χαμένο και στριμωγμένο σε μια γωνιά το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
audiodrum 16 Αυγούστου 2013 Author #23 Share 16 Αυγούστου 2013 ναι τελικα για λιγα εκατοστα δεν μπαινει στο ραφι για αυτο ειπα θα γινουν καποιες αλλαγες απλα ειπα μια που δουλευει να παω να κανω καμια βουτια τωρα το 2μερο!εχει ακομα πραγματακια να γινουν!!!!!!!!!!!!ανοιξε ο χωρος εφυγε η κουμουτσα απ τη μεση και μπηκε επιτελους ενα σωστο φιλτρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος