Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 #1 Share 11 Αυγούστου 2013 Μπορειτε να μου πειτε τι κανουμε οταν πεθαινει ενα ψαρι ? Βασικα θελω να μου πειτε τι κανουμε στο αψυχο σωματακι του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #2 Share 11 Αυγούστου 2013 Σαν τι θα μπορουσες να κανεις δλδ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 11 Αυγούστου 2013 Ενοω καποιοι το πετανε στη τουαλετα καποιοι τα πετανε στα σκουπιδια και καποιοι στη θαλασσα !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #4 Share 11 Αυγούστου 2013 Ενας απο αυτους ειμαι και γω ( σκουπιδια ) . Μηπως ειμαι βαρβαρος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Αυγούστου 2013 #5 Share 11 Αυγούστου 2013 Σαν τι θα μπορουσες να κανεις δλδ ; Αναλόγως το ψάρι. Αν είναι τσιπούρα ας πούμε του κάνουμε ένα καλό τηγάνισμα,επειδή ξέρω όμως οτι έχασες πρόσφατα ψαράκι (...και συγνώμη για το black humor), δε μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να το πετάξεις στα σκουπίδια όσο κυνικό κι αν ακούγεται. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μπορείς να το θάψεις σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι σου. Να διαβάζεις και να ακούς τους πιο έμπειρους για να μη χασεις άλλο ψαράκι ok; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 11 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω να σου πω μου εχουν πεθανει 2 ψαρια (χρυσοψαρα) και το πρωτο το πεταξα στα σκουπιδια και το δευτερο (σημερα) στη τουαλετα αλλα τα λυπαμε και θελω να βρω καποιο αλλο τροπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #7 Share 11 Αυγούστου 2013 Χρυσοψαρα και σου ψοφησαν ; Απο αμμωνια ή μικρος ο χωρος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 Author #8 Share 11 Αυγούστου 2013 Aquazone Θα προσπαθησω να τα φροντιζω οσο μπορω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Αυγούστου 2013 #9 Share 11 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω να σου πω μου εχουν πεθανει 2 ψαρια (χρυσοψαρα) και το πρωτο το πεταξα στα σκουπιδια και το δευτερο (σημερα) στη τουαλετα αλλα τα λυπαμε και θελω να βρω καποιο αλλο τροπο... Να λυπάσαι τα ζωντανά ψάρια και να τους προσφέρεις ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορούν να επιβιώσουν. Αν δεν 'εχεις τέτοιο περιβάλον, φρόντισε να τους το φτιάξεις. Ξεκίνα σιγά σιγά από τα βασικά και διαβάζοντας και ρωτώντας θα τα μάθεις όλα. Έτσι κάνουμε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Αυγούστου 2013 #10 Share 11 Αυγούστου 2013 Aquazone Θα προσπαθησω να τα φροντιζω οσο μπορω Ποίος είναι ο Aquazone;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #11 Share 11 Αυγούστου 2013 Εγω ξεκινησα με ενα χρυσοψαρο σε ενα πλαστικο μπωλ , ουτε αντιχλωρια , ουτε τιποτα . Ιδεα δεν ειχα απο αυτα , οχι οτι τωρα ειμαι επιστημονας , αλλα αν τοτε ημουν στο 0 τωρα ειμαι στο +1 . Παρολα αυτα μου κρατησε εναμισυ χρονο το κακομοιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 11 Αυγούστου 2013 Εσυ !Μαλλον πεθαναν απο μικρο χωρα αλλα θα δω τι μπορω να κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #13 Share 11 Αυγούστου 2013 Ποίος είναι ο Aquazone;;; Μαλλον θα εννοει τον ιδιοκτητη του φορουμ , χαχαχαχαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Αυγούστου 2013 #14 Share 11 Αυγούστου 2013 (edited) Εσυ ! Μαλλον πεθαναν απο μικρο χωρα αλλα θα δω τι μπορω να κανω. Κι εσύ ποιά είσαι; ..... η "Α......";;; Ο Sfarpn είμαι ή αλλιώς Πάνος, μέλος του Aquazone όπως κι εσύ. Έγινε επεξεργασία 11 Αυγούστου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 Author #15 Share 11 Αυγούστου 2013 Εεε ενοω αυτον Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #16 Share 11 Αυγούστου 2013 Ποιος ειμαι εγω και ποια εσυ ; Εσυ Σαφαρ ποιος εισαι ; Μισο τωρα γιατι μπερδευτηκα , χαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 11 Αυγούστου 2013 Author #17 Share 11 Αυγούστου 2013 ok Sorry ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #18 Share 11 Αυγούστου 2013 Εεε ενοω αυτον Safarpn Αααααα , εκεινον εννοεις ; Οκ , βραχυκυκλωσα προς στιγμην , χαχαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 #19 Share 11 Αυγούστου 2013 ok Sorry ! Πλακα κανω , μην ζητας συγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 11 Αυγούστου 2013 #20 Share 11 Αυγούστου 2013 Όταν πέθανε το δικό μου χρυσοψαράκι το έθαψα σε μία γλάστρα. Κάθε φορά που ποτίζω την γλαστρούλα το σκέφτομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 11 Αυγούστου 2013 #21 Share 11 Αυγούστου 2013 ....κι εγω οταν ποτίζω τον κήπο στην πίσω αυλή μου, σκέφτομαι την πρώην μου......για τον ίδιο λόγο που σκέφτεσαι εσυ το ψαράκι σου! (Vlack humor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #22 Share 12 Αυγούστου 2013 Παντως εγω επειδη δεν ηξερα ρωτησα τον ιδιοκτητη του Pet-Shop και μου ειπε οτι τα δυο χρυσοψαρα ειναι ιδανικα για αυτο το ενυδρειο (που το πηρα στο ιδιο μαγαζι την ιδια ημερα) οποτε νομιζα οτι τα ψαρια ηταν μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 12 Αυγούστου 2013 #23 Share 12 Αυγούστου 2013 Οι πετσοπάδες σου πουλάνε χρυσόψαρο και μια γυάλα 3 λίτρων να το βάλεις μέσα και να στολίσεις το γραφείο σου. Ενα χρυσόψαρο θέλει τουλάχιστον 60 λίτρα ενυδρειο. Να μην εμπιστεύεται πετσοπάδες γιατι η πράξη έχει δείξει ότι εκείνο που θέλουν ειναι ΜΟΝΟ να πουλήσουν και οταν έχουν απέναντί τους εναν καινούριο στο χόμπι, ειναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Του φορτώνουν ενα κάρο άχρηστες και λανθασμένες πληροφορίες, υλικά, φάρμακα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να γεμίσουν το ταμείο τους. Μιλάω πάντα για ενα πολυ μεγάλο ποσοστό και όχι για όλους. Οταν λοιπόν θα θελήσεις κάτι να μάθεις ή πριν κάνεις μια αγορά, μπες εδώ μέσα και ΡΩΤΑ για να σου πουν ακριβώς αυτο που πρέπει να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 12 Αυγούστου 2013 #24 Share 12 Αυγούστου 2013 Οι πετσοπάδες σου πουλάνε χρυσόψαρο και μια γυάλα 3 λίτρων να το βάλεις μέσα και να στολίσεις το γραφείο σου. Ενα χρυσόψαρο θέλει τουλάχιστον 60 λίτρα ενυδρειο. Να μην εμπιστεύεται πετσοπάδες γιατι η πράξη έχει δείξει ότι εκείνο που θέλουν ειναι ΜΟΝΟ να πουλήσουν και οταν έχουν απέναντί τους εναν καινούριο στο χόμπι, ειναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Του φορτώνουν ενα κάρο άχρηστες και λανθασμένες πληροφορίες, υλικά, φάρμακα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να γεμίσουν το ταμείο τους. Μιλάω πάντα για ενα πολυ μεγάλο ποσοστό και όχι για όλους. Οταν λοιπόν θα θελήσεις κάτι να μάθεις ή πριν κάνεις μια αγορά, μπες εδώ μέσα και ΡΩΤΑ για να σου πουν ακριβώς αυτο που πρέπει να γίνει. Σωστα τα λες φιλε , ετσι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylvia_FishLover 12 Αυγούστου 2013 Author #25 Share 12 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω για τις πληροφοριες .Την επομενη φορα θα προσεχω ‼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος