AngelinaA 10 Αυγούστου 2013 #1 Share 10 Αυγούστου 2013 τι ειναι προτιμοτερο να κανω θελω να κανω παραγγελια για 6 ,7 φυτακια για το ενυδρειο του μονομαχου να τα παρω απο το ebay η να τα παραγγειλω απο το κατάστημα ?γτ ρωτισα το καταστημα και μου ειπε γυρω στα 50 ευρω !οχι οτι εχω αναγκη αλλα τα θεωρω πολλα για valisneria και moss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 10 Αυγούστου 2013 #2 Share 10 Αυγούστου 2013 Κοιτα στις αγγελιες ή βαλε αγγελια και ζητα τα φυτα που θελεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 10 Αυγούστου 2013 Κοιτα στις αγγελιες ή βαλε αγγελια και ζητα τα φυτα που θελεις. ναι αλλα δεν νομιζω κανεις να μενει στην περιοχη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 10 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 10 Αυγούστου 2013 θα κοιταξω πρωτα σε 2 ,3 καταστηματα και μετα θα δω τι θα κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekampanis 11 Αυγούστου 2013 #5 Share 11 Αυγούστου 2013 Δοκιμασε και στα online καταστηματα της αθηνας μπορουν να τα στειλουν με courier www.waterinn.gr η και το aquario.gr γενικα θα βρεις πολλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 11 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 11 Αυγούστου 2013 (edited) ευχαριστω αλλα τελικα βρηκα ! Έγινε επεξεργασία 11 Αυγούστου 2013 - AngelinaA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος