piki 9 Αυγούστου 2013 #1 Share 9 Αυγούστου 2013 Γεια σας!εχω ενα ενυδρειο 30 λιτρων με μονομαχο κ σκεφτομουν να χρισιμοποιησω εναν σταθεροποιητη ph απο αυτους που κυκλοφορουν στο εμποριο.η ερωτηση μου ειναι εαν νομιζετε οτι κανουν δουλεια η οχι η ακομα χειροτερα αν μου επειρεασουν τισ παραμετρουσ του νερου.θα μπορουσα να βαλω τυρφη αλλα μο φαινεται περιπλοκη διαδικασια η προαιτιμασια της.ευχαριστω εκ των προταιρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Αυγούστου 2013 #2 Share 9 Αυγούστου 2013 (edited) Καλυτερα να μην πας σε αυτες τις λυσεις.Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να ριχνω χημικα στο ενυδρειο μου και το ιδιο συμβουλευω και τους υπολοιπους.Με τυρφη μια χαρα δουλεια θα κανεις.Διαβασε εδω αν δεν το εχεις διαβασει ηδη. Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 9 Αυγούστου 2013 (edited) δεν ημουν κ γω σιγουρη οτι ειναι καλο για το ενυδρειο να βαζουμε χημικα μεσα.διαβασα το αρθρο που εχει να κανει με την τυρφη ομως το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω δευτερο φιλτρο που να περνα η τυρφη κατα την προαιτημασια...θα πρεπει να αγορασω.αλλος τροπος δεν υπαρχει ετσι δεν ειναι?φοβαμαι μην δεν βαλω κ την σωστη δοσολογια κ εχω προβληματα μετα. Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2013 - piki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Αυγούστου 2013 #4 Share 9 Αυγούστου 2013 Πίκι ουά , πίκι ουάουα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Αυγούστου 2013 #5 Share 9 Αυγούστου 2013 Θα παρεις ενα φιλτρακι κινεζικο με 5 ευρω και ενα μικρο βαρελακι (αν δεν εχεις ηδη) για να προετοιμαζεις το νερο σου.Θα γεμισεις το φιλτρακι τυρφη και το βαλεις στο βαρελι,καθε μερα θα κανεις μετρησεις στο νερο του βαρελιου και οταν ειναι στις σκληροτητες που το θες θα κανεις αλλαγη νερου.Ετσι θα εχεις σταθερες σκληροτητες και θα αλλαζεις με νερο ετοιμο.Ειναι απλο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 9 Αυγούστου 2013 Πίκι ουά , πίκι ουάουα Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 9 Αυγούστου 2013 Θα παρεις ενα φιλτρακι κινεζικο με 5 ευρω και ενα μικρο βαρελακι (αν δεν εχεις ηδη) για να προετοιμαζεις το νερο σου.Θα γεμισεις το φιλτρακι τυρφη και το βαλεις στο βαρελι,καθε μερα θα κανεις μετρησεις στο νερο του βαρελιου και οταν ειναι στις σκληροτητες που το θες θα κανεις αλλαγη νερου.Ετσι θα εχεις σταθερες σκληροτητες και θα αλλαζεις με νερο ετοιμο.Ειναι απλο το βαρελακι το εχω!!!!!βαζω το νερο για να την προετοιμασία με αντιχλωριο για να το ριξω στο ενυδρειο.θα κοιταξω για φιλτρακι τοτε.δεν πιστευω να σκασει επειδη ειναι κινεζικο κ να εκσφεντονιστει το βαρελακι με την τυρφη κ εχω δραματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Αυγούστου 2013 #8 Share 9 Αυγούστου 2013 αχαχααχαχαχ οχι μη φοβασαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Αυγούστου 2013 #9 Share 9 Αυγούστου 2013 Ριχάινερ μπίτε , χαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 9 Αυγούστου 2013 Author #10 Share 9 Αυγούστου 2013 αχαχααχαχαχ οχι μη φοβασαι τελεια!θα ξεκινησω λοιπον κ αμα εχω αποριες θα ξαναρωτησω!ειμαι ερωτευμενη με τον μονομαχο μου κ θελω να ειναι ολα τελεια για αυτον!ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Αυγούστου 2013 #11 Share 9 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος