Jump to content

Γεννήσαμε!!!!

Recommended Posts

χαχ τα έχω περάσει και εγώ και οι περισσότεροι!έχεις κάποιο άλλο μικρο ενυδρείο?να μεγάλωνες τα μικρά εκεί! :bigemo_harabe_net-126:

χαχ τα έχω περάσει και εγώ και οι περισσότεροι!έχεις κάποιο άλλο μικρο ενυδρείο?να μεγάλωνες τα μικρά εκεί! :bigemo_harabe_net-126:

Κάτι έχω απο ΙΚΕΑ αλλα δεν έχω φιλτρο δεύτερο. Έχω δηλαδη αλλα το έβαλα καινούριο στο μεγάλο ενυδρειο πριν καμία βδομάδα και απο βιολογία 0 όπως καταλαβαίνεις. Θα τα αφήσω εκει μέσα. Θα κάνω ότι μπορώ όπως και την πρώτη φορά και ότι καταφέρουμε.

Και γιατι δεν βαζεις λιγο απ το βιολογικο του παλιου σου στο καινουριο φιλτρο και ετσι θα εχεις και ανανεωση και βιολογια!

Και γιατι δεν βαζεις λιγο απ το βιολογικο του παλιου σου στο καινουριο φιλτρο και ετσι θα εχεις και ανανεωση και βιολογια!

Πρέπει να ειναι και η μαμά μέσα έτσι;

Ε ναι αλλα καλυτερα τωρα να μην στρεσαρεις την μαμα. Αν μπορεις παρε τα μεγαλα μωρα!

Εννοείς απο την προηγούμενη γέννα; Ναι καλά. Έλα βρες τα και πιάσ' τα εσυ!!! Αν πάρω τη μαμά και τα μικρά δηλαδή δε θα ειναι καλή ιδέα; Θα έχει θέμα λέτε η θυληκιά;

Φυσικα ρε συ Πανο θα χει θεμα! Θα στρεσαριστει και μπορει να τα παρατησει ή να τα φαει!

Εγώ λέω μην το επιχειρήσεις στον κουβά από το ΙΚΕΑ! :bigemo_harabe_net-126: δεν θα βλέπεις τα ψάρακια ούτε την μάνα καλά!κράτατα στο μεγάλο μην στρεσαριστεί και η μάνα! :bigemo_harabe_net-126:

Ok, άρα το σενάριο δεύτερο ενυδρειο το εγκαταλείπουμε. Τα μεγάλα μωρα να τα πιάσω δε παίζει ούτε για αστείο οπότε μένουμε όπως είμαστε και βλέπουμε πως θα πάμε.

:bigemo_harabe_net-74: αμέ ;) έχω 2 μωρά γκάμπυ!θα έρθω!! :bigemo_harabe_net-134:

Μια χαρά είναι τα ψαράκια αφού ζουν έναν μήνα!τα πιο δυνατά έμειναν μάλλον!

Παντως ετσι κι αλλιως την αλλαγη μακαρονιου απο το ενα φιλτρο στο αλλο καντη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...