PanaGreco 8 Αυγούστου 2013 #1 Share 8 Αυγούστου 2013 Για την απομακρυσμένη παρακολούθηση του ενυδρείου έχουμε μιλήσει και ξέρετε τι έχω κάνει. Κατά καιρούς έψαχνα μια λύση να ξεφορτωθώ ένα κάρο χρονοδιακόπτες που είχα και σε κάθε διακοπή ρεύματος φτού και απο την αρχή να τους ρυθμίζω. Την λύση την βρήκα σε ένα προιόν το οποίο είναι πολύμπριζο με χρονοδιακόπτες σε κάθε υποδοχή. Δεν είναι φθηνό αλλά αν προσθέσεις την αντίστοιχη αξία 5 καλών (όχι της πλάκας) χρονοδιακοπτών είναι ποιό οικονομικό. Επιπλέον την οικονομικότερο μοντέλο συνδέετε με USB στον υπολογιστή σου και το ρυθμίζεις απο εκεί !!!!! Αν κάποιος θέλει το super dooper τότε αυτό έρχεται με ασύρματη δικτυακή σύνδεση και ΙP !!!!!! για να το ρυθμίζεις απο όπου είσαι. Εγώ συνδύασα το απλό μοντέλο με το USB που το έχω πάνω σε ένα tablet που καθόταν άχρηστο. Στο tablet τρέχει Teamviewer και έτσι μπορώ να ελέγχω οτιδήποτε έχω συνδέσει πάνω στο πολύμπριζο απο μακριά. To πολύμπριζο μπορείτε να το βρείτε εδώ http://fish.aquaristic.net/en/Gembird/Gembird-Silver-Shield-SIS-PMS-USB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Αυγούστου 2013 #2 Share 8 Αυγούστου 2013 Έχω και εγώ το συγκεκριμένο... (μάλλον το παλιότερο μοντέλο), που εκτός από τους 4 αυτόνομους προγραμματιζόμενους χρονοδιακόπτες, κάνει και πολλά περισσότερα πράγματα μέσω λογισμικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skydiver 8 Αυγούστου 2013 #3 Share 8 Αυγούστου 2013 Το έχω δει και εγώ εδώ και καιρό απο μια ανάλογη συζήτηση και το έχω στα υπόψιν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 8 Αυγούστου 2013 #4 Share 8 Αυγούστου 2013 Έχω και εγώ το συγκεκριμένο... (μάλλον το παλιότερο μοντέλο), που εκτός από τους 4 αυτόνομους προγραμματιζόμενους χρονοδιακόπτες, κάνει και πολλά περισσότερα πράγματα μέσω λογισμικού. Και εγω μια απο τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samian 9 Αυγούστου 2013 #5 Share 9 Αυγούστου 2013 (edited) Έχω και εγώ το συγκεκριμένο... (μάλλον το παλιότερο μοντέλο), που εκτός από τους 4 αυτόνομους προγραμματιζόμενους χρονοδιακόπτες, κάνει και πολλά περισσότερα πράγματα μέσω λογισμικού. Επίσης......Βγάζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Θέλει όμως και την σύνδεσή του σε UPS γιατί με τις διακοπές ρεύματος αποσυγχρονίζεται. Πήρα 1 μικρό UPS, στο οποίο έβαλα τον μικρότερο κυκλοφορητή μου και το προαναφερόμενο..έργαλο...και το κεφάλι ήσυχο. Έγινε επεξεργασία 9 Αυγούστου 2013 - Samian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Αυγούστου 2013 #6 Share 12 Αυγούστου 2013 Wi-Fi διακόπτες Μπορεί η κατασκευάστρια εταιρία να τον προορίζει για άλλο σκοπό, αλλά όλο και κάπου θα μπορούσε να προσαρμοστεί για ενυδρειακή χρήση. http://www.belkin.com/us/p/P-F7C030 http://www.belkin.com/us/F7C027/p/P-F7C027 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 12 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 12 Αυγούστου 2013 Μου αρέσει !!!!!!!! Αλλά μάλλον δεν θα ταιριάζει στα δικά μας κουτιά διακοπτών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος