Aiolos 8 Αυγούστου 2013 #26 Share 8 Αυγούστου 2013 Είναι κάποια πράγματα (ασχέτως της όποιας κατάστασης) που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σπίτι με ενυδρείο ή όχι. Παράδειγμα... σιλικόνη, κάποιο φάρμακο για έκτακτες περιπτώσεις και οσοσδήποτε ένα φακό. Ας εξαιρέσουμε την περίπτωση του σεισμού και ας πιάσουμε κάτι πιο απλό και πιο "συνηθισμένο".... μια νυχτερινή διαρροή και πέσιμο της ασφάλειας !!! Ένα φακός κεφαλής είναι η καλύτερη λύση ....(αααα και οι κουβάδες) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Αυγούστου 2013 #27 Share 8 Αυγούστου 2013 .....σωστός ο Αίολος και θα προσθέσω κάτι. Καλο θα ειναι να βάζουμε και μια μπριζόλα κάτω απο το μαξιλάρι για να μας βρουν γρήγορα τα σκυλιά της ΕΜΑΚ. Απο οταν άνοιξε το θεμα, γιατι έχω την εντύπωση ότι το σπίτι κουνιέται συνέχεια;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Αυγούστου 2013 #28 Share 8 Αυγούστου 2013 Αν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ ήθελαν μπριζόλες για να σε βρουν την έκαστες !!! Στα σουβλατζίδικα θα έτρεχαν αν ήταν έτσι.... χα χα χα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Αυγούστου 2013 #29 Share 8 Αυγούστου 2013 Απο οταν άνοιξε το θεμα, γιατι έχω την εντύπωση ότι το σπίτι κουνιέται συνέχεια;;; Ε δεν το ξέρεις... είναι σαν τις "ψείρες" ή το χασμουρητό !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Αυγούστου 2013 #30 Share 8 Αυγούστου 2013 Αν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ ήθελαν μπριζόλες για να σε βρουν την έκαστες !!! Στα σουβλατζίδικα θα έτρεχαν αν ήταν έτσι.... χα χα χαΝαι ρε φίλε αλλα αν είμαστε οι δυό μας στα συντρίμμια διπλανων δωματίων και εγω εχω βάλει μπριζόλα στο μαξιλάρι, ποιον νομίζεις οτι θα απεγκλωβίσουν πρώτο; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pptom 8 Αυγούστου 2013 #31 Share 8 Αυγούστου 2013 .....σωστός ο Αίολος και θα προσθέσω κάτι. Καλο θα ειναι να βάζουμε και μια μπριζόλα κάτω απο το μαξιλάρι για να μας βρουν γρήγορα τα σκυλιά της ΕΜΑΚ. Απο οταν άνοιξε το θεμα, γιατι έχω την εντύπωση ότι το σπίτι κουνιέται συνέχεια;;; :bigemo_harabe_net-163: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Αυγούστου 2013 #32 Share 8 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω ότι επηρεάζονται από μπριζόλες..... αν ήταν έτσι πρώτα στη κουζίνα θα πήγαιναν, όλο και κάτι θα υπάρχει από ένα κατεστραμμένο ψυγείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Αυγούστου 2013 #33 Share 8 Αυγούστου 2013 ....φαντάζομαι θα κατάλαβες ότι ήταν αστείο, έτσι; Χαχαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Αυγούστου 2013 #34 Share 8 Αυγούστου 2013 ναι βρε, άλλωστε συζήτηση για ενυδρεία κάνουμε χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 8 Αυγούστου 2013 #35 Share 8 Αυγούστου 2013 Πολύ ωραίο θέμα! Κινδυνολογία ξε-κινδυνολογία, είναι καλύτερα να λάβεις τα μέτρα σου κι ας μην τα χρειαστείς ποτέ, παρά να μην έχεις κάνει προβλέψεις και εκεί που δεν το περιμένεις να τις χρειαστείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος