PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 #1 Share 7 Αυγούστου 2013 Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (χωρίς password ) για να δείτε live τους δίσκους μου με τα αβγά τους. http://192.168.2.11:8080/1/stream.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Αυγούστου 2013 #2 Share 7 Αυγούστου 2013 Δεν δουλευει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 7 Αυγούστου 2013 Δεν δουλευει.. Δώστε μου 5 λεπτά. (και συγνώμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #4 Share 7 Αυγούστου 2013 http://cubecam.dyndns.org:60000 user name : Aquazone password: 1234 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Αυγούστου 2013 #5 Share 7 Αυγούστου 2013 Τωρα δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 7 Αυγούστου 2013 #6 Share 7 Αυγούστου 2013 Aντε και το πηρες το κολαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #7 Share 7 Αυγούστου 2013 Aντε και το πηρες το κολαι Να ήταν η ζήλια ψώρα :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #8 Share 7 Αυγούστου 2013 Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου για όσους γνωρίζουν. Σε όσες ΙΡ κάμερες και να έχω δει, η μεταφορά εικόνας σε όλες έχουν αυτή τη καθυστέρηση.... καρέ-καρέ.Που οφείλεται αυτό? είναι χαρακτηριστικό μιας ΙΡ κάμερας? είναι θέμα δικτύου? ...ρυθμίσεων ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Δεν θα μπορούσε η μεταφορά εικόνας να έχει τα σωστά καρέ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 7 Αυγούστου 2013 Πάντως για τις διακοπές οι δίσκοι μου έλυσαν το πρόβλημα διατροφής των. Γεννάνε κάθε δύο ημέρες και μετά τα τρώνε. Μιλάμε για αυτοσυντήρητα ψάρια. Τρέφονται μόνα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 7 Αυγούστου 2013 #10 Share 7 Αυγούστου 2013 Να ήταν η ζήλια ψώρα :) Πες το ψεματα!!Ψαχνω για IP καμερα χαχαχχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Αυγούστου 2013 #11 Share 7 Αυγούστου 2013 Φανταστικο :bigemo_harabe_net-117: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #12 Share 7 Αυγούστου 2013 Ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις τεχνικού περιεχομένου για όσους γνωρίζουν. Σε όσες ΙΡ κάμερες και να έχω δει, η μεταφορά εικόνας σε όλες έχουν αυτή τη καθυστέρηση.... καρέ-καρέ. Που οφείλεται αυτό? είναι χαρακτηριστικό μιας ΙΡ κάμερας? είναι θέμα δικτύου? ...ρυθμίσεων ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Δεν θα μπορούσε η μεταφορά εικόνας να έχει τα σωστά καρέ? Τα καρέ εξαρτώνται απο αρκετά πράγματα. Το κυριότερο είναι η ταχύτητα του δικτύου. Εγώ έχω 24 γραμμή αλλά αν εσύ έχεις 12αρα θα βλέπεις πάντα με την μικρότερη. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας. Αυτή που βλέπεις είναι VGA με χαμηλή ανάλυση. Αν σου έβαζα μια 720p θα αργούσε αρκετά μέχρι να δείς εικόνα αλλά θα είχες καλύτερη εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #13 Share 7 Αυγούστου 2013 Πες το ψεματα!!Ψαχνω για IP καμερα χαχαχχαχα Αν θέλεις να σου προτείνω πές μου να σου στείλω ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #14 Share 7 Αυγούστου 2013 Στις 6:30 θα τους ταΐσω μοσχοκαρδιά. Μείνετε να δείτε τι έχει να γίνει. πανικός !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #15 Share 7 Αυγούστου 2013 Τα καρέ εξαρτώνται απο αρκετά πράγματα. Το κυριότερο είναι η ταχύτητα του δικτύου. Εγώ έχω 24 γραμμή αλλά αν εσύ έχεις 12αρα θα βλέπεις πάντα με την μικρότερη. Τα χαρακτηριστικά της κάμερας. Αυτή που βλέπεις είναι VGA με χαμηλή ανάλυση. Αν σου έβαζα μια 720p θα αργούσε αρκετά μέχρι να δείς εικόνα αλλά θα είχες καλύτερη εικόνα. Σε γενικές γραμμές ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών έχει 24ρα γραμμή (άσχετα αν ποτέ δεν τα πιάνει).... Αν δηλαδή όλοι αυτοί οι παράγοντες δεν "επιτρέπουν" τη σωστή μετάδοση εικόνας, γιατί κάποιος να αγοράσει μια ΙΡ κάμερα των 80-120 ευρώ και να μην αρκεστεί σε ανέξοδες λύσεις με τον υπάρχοντα εξοπλισμό ενός Laptop ή μιας web κάμερας μέσω site ή προγραμμάτων (πχ skype) για δωρεάν μετάδοση εικόνας. Όχι ότι θα έχουν καλύτερη εικόνα, αλλά τουλάχιστον θα βλέπουν ότι το ενυδρείο του λειτουργεί. Για να μην παρεξηγηθώ, το λέω σαν εναλλακτική λύση !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #16 Share 7 Αυγούστου 2013 Στις 6:30 θα τους ταΐσω μοσχοκαρδιά. Μείνετε να δείτε τι έχει να γίνει. πανικός !!!! σύμφωνα με την ώρα που βλέπετε στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #17 Share 7 Αυγούστου 2013 Χαμός..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #18 Share 7 Αυγούστου 2013 Σε γενικές γραμμές ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών έχει 24ρα γραμμή (άσχετα αν ποτέ δεν τα πιάνει).... Αν δηλαδή όλοι αυτοί οι παράγοντες δεν "επιτρέπουν" τη σωστή μετάδοση εικόνας, γιατί κάποιος να αγοράσει μια ΙΡ κάμερα των 80-120 ευρώ και να μην αρκεστεί σε ανέξοδες λύσεις με τον υπάρχοντα εξοπλισμό ενός Laptop ή μιας web κάμερας μέσω site ή προγραμμάτων (πχ skype) για δωρεάν μετάδοση εικόνας. Όχι ότι θα έχουν καλύτερη εικόνα, αλλά τουλάχιστον θα βλέπουν ότι το ενυδρείο του λειτουργεί. Για να μην παρεξηγηθώ, το λέω σαν εναλλακτική λύση !!! Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Μια καλή όμως κάμερα θα σου καλύψει περισσότερες ανάγκες όπως και για επιτήρηση του χώρου σου. Και μην ξεχνάς ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Αυγούστου 2013 #19 Share 7 Αυγούστου 2013 Σε ζηλεύω για το ενυδρειο σου, τα ψάρια σου, για όλα σου. Μπράβο φιλαράκι, να το χαίρεσαι το γυαλάκι σου.......θα μας βάλεις σε έξοδα με τις ιδέες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #20 Share 7 Αυγούστου 2013 Σε ζηλεύω για το ενυδρειο σου, τα ψάρια σου, για όλα σου. Μπράβο φιλαράκι, να το χαίρεσαι το γυαλάκι σου.......θα μας βάλεις σε έξοδα με τις ιδέες σου! Σε ευχαριστώ αλλά και εγώ ζηλεύω άλλους. Εχω πολλά να μάθω ακόμα και ευτυχώς τα παιδιά εδώ βοηθάνε πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #21 Share 7 Αυγούστου 2013 Σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο. Μια καλή όμως κάμερα θα σου καλύψει περισσότερες ανάγκες όπως και για επιτήρηση του χώρου σου. Και μην ξεχνάς ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ναι σίγουρα βολεύει σε κάποιους που θέλουν να συνδυάσουν και αυτόν τον τομέα της παρακολούθησης του σπιτιού. Για κάποιον όμως που θα χρειαστεί εικόνα για 10-15 μέρες... άντε μήνα για τους τυχερούς και το μόνο που θέλουν είναι η παρακολούθηση του ενυδρείου, νομίζω ότι θα βολευτούν και με πιο απλές λύσεις. Το κάνει ο Giovani, bababrilios, εγώ όταν απουσιάζω έστω για λίγες ώρες... (φαντάζομαι και άλλοι), εδώ και αρκετό καιρό χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #22 Share 7 Αυγούστου 2013 Ναι σίγουρα βολεύει σε κάποιους που θέλουν να συνδυάσουν και αυτόν τον τομέα της παρακολούθησης του σπιτιού. Για κάποιον όμως που θα χρειαστεί εικόνα για 10-15 μέρες... άντε μήνα για τους τυχερούς και το μόνο που θέλουν είναι η παρακολούθηση του ενυδρείου, νομίζω ότι θα βολευτούν και με πιο απλές λύσεις. Το κάνει ο Giovani, bababrilios, εγώ όταν απουσιάζω έστω για λίγες ώρες... (φαντάζομαι και άλλοι), εδώ και αρκετό καιρό χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Ετσι ακριβώς είναι. Χρησιμοποιώ και εγώ Skype για back up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #23 Share 7 Αυγούστου 2013 χα χα χα δικάμερο το έχεις? άρρωστος είσαι και εσύ.. άντε άντε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Αυγούστου 2013 Author #24 Share 7 Αυγούστου 2013 χα χα χα δικάμερο το έχεις? άρρωστος είσαι και εσύ.. άντε άντε !!!! Κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύευε. Την πάτησα μια φορά με την κάμερα που σε διακοπή ρεύματος το router άλλαξε την ip και δεν έβλεπα την κάμερα Τώρα είμαι οργανωμένος. Βαck up με Skype και το laptop με Teamviewer για πλήρη έλεγχο απο μακριά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Αυγούστου 2013 #25 Share 7 Αυγούστου 2013 χα χα ... και ύστερα λένε υπερβολικούς τους reefάδες....!!!! καλά κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος