Jump to content

Ποσοι Εμειναν Πισω;

Recommended Posts

το πιο hot time του καλοκαιριού κάποιοι έμειναν παρέα με τα ψαράκια τους.

10 κρίσιμες μέρες για όσους έχουν φύγει με την αγωνία τι θα βρουν όταν γυρίσουν.

για να δούμε πόσοι έμειναν πίσω!!!

και κάνω την αρχή

1ος Aiolos

και κάνω την αρχή

1ος Aiolos

Προδότη χα χα χα

και εγώ και με την ευκαιρία σκέφτομαι να στείσω ένα 480 lt ΕΑΝ καταφέρω και την πίσω

Έγινε επεξεργασία - Force

Κι εγω εμεινα πισω αλλα εμεινα πισω και στο ενοικιο, το ρευμα, το τηλεφωνο...

Κι εγω εμεινα πισω αλλα εμεινα πισω και στο ενοικιο, το ρευμα, το τηλεφωνο...

και βαλε.....

και εγω εμεινα πίσω για τρίτη χρονιά λόγω ανεργίας!!!!!! :bigemo_harabe_net-111:

Και δεν φτάνει αυτό! χάλασε και η μπαταρία του αυτοκινήτου και......ούτε μέχρι το κέντρο να πάω δεν μπορώ να δω λίγη θάλασσα. :bigemo_harabe_net-111:

Και δεν φτάνει αυτό! χάλασε και η μπαταρία του αυτοκινήτου και......ούτε μέχρι το κέντρο να πάω δεν μπορώ να δω λίγη θάλασσα. :bigemo_harabe_net-111:

Αφου έχεις θάλασσα στο Σπιτι βρε τι στεναχωριεσαι :-)

• Like 1

Κι εγω εδω ειμαι, παραλια ιχθυοσκαλας Κερατσινιου με θεα Ψυταλλεια, και γερανους και κοντεινερ της Cosco :bigemo_harabe_net-134:

Αφου έχεις θάλασσα στο Σπιτι βρε τι στεναχωριεσαι :-)

Μην ξεχνάς και το άλλο υδάτινο χόμπι μου όμως! :bigemo_harabe_net-55::bigemo_harabe_net-134:

Γραψτε και μενα ουτε δαχτυλο δεν εχω βρεξει... παλι καλα που ειναι θαλλασινο το νερο στο ενυδρειο ....... :bigemo_harabe_net-134:

Προς το παρών, μετρήστε με και μένα.

Ελπίζω όμως και σε καλύτερες μέρες. :)

Μπήκα να διαβάσω το θέμα και με έπιασε η καρδιά μου βρε! .... Οι διακοπές καλές ειναι και χρειάζονται. Δε θα κάτσουμε να πεθάνουμε όμως αν δε πάμε, έχουμε τόσα ωραία πράγματα να κάνουμε για να περάσουμε όμορφα το καλοκαίρι μας. Ας κάνουμε συναντήσεις να γνωριστούμε όσοι δε γνωριζόμαστε, να πειραξουμε ο ένας τον άλλο, να πούμε και τίποτα πέρα απο το χόμπι (ναι, καλά). Η γκρίνια και η στεναχώρια δε κάνει τίποτα άλλο απο το να επιβαρύνει την καθημερινότητά μας. Εσείς μπορεί να ζηλεύετε (με την καλή έννοια) για παράδειγμα εμένα που πήγα διακοπές, ε λοιπόν εγω ζηλεύω εσάς που έχετε αυτα τα υπέροχα, μεγάλα ενυδρεια που εγω δεν έχω και δε μπορώ να αποκτήσω! ....καταλάβατε πως παει το πράμα; Οπως το βλέπει κανείς!

• Like 1

ομορφη η παρομοιωση σου ,ειναι αυτο που λεμε αλλος το βλεπει το ποτηρι μισογεματο και αλλος μισο αδειο,[και τα δυο σωστα ειναι παντως] :sarcasm:

Κι εγω εδω ειμαι, παραλια ιχθυοσκαλας Κερατσινιου με θεα Ψυταλλεια, και γερανους και κοντεινερ της Cosco :bigemo_harabe_net-134:

εκει διπλα βλεπεις και τον Στρατο?

Παρόν και εγώ.... :bigemo_harabe_net-88: Θα με φάει η τσιμεντούπολη και εμένα φέτος.... :bigemo_harabe_net-99:

Και εγώ είμαι σπίτι μου. Βέβαια, εγώ πήγα μια βδομάδα διακοπές στην Χαλκιδική, και ίσως να είμαι από τους προνομοιουχους φέτος, αλλά... πήγα διακοπές οικογενειακώς και γύρισα περισσότερο κουρασμένος απο ότι έφυγα, έπεσε το κινητό της γυναίκας μου στο δρόμο και το πάτησε αυτοκίνητο, χάλασε ο φορητός υπολογιστής που είχα στο σπίτι για να μπαίνω στο ΑΖ , βλάβη και σέρβις στο αυτοκίνητο, η τηλεόραση δε μας τα λέει καλά και μάλλον είναι στα τελευταία της και από τις διακοπές γύρισα με βρογχίτιδα που με παιδεύει μιάμιση βδομάδα....

Και εγώ είμαι σπίτι μου. Βέβαια, εγώ πήγα μια βδομάδα διακοπές στην Χαλκιδική, και ίσως να είμαι από τους προνομοιουχους φέτος, αλλά... πήγα διακοπές οικογενειακώς και γύρισα περισσότερο κουρασμένος απο ότι έφυγα, έπεσε το κινητό της γυναίκας μου στο δρόμο και το πάτησε αυτοκίνητο, χάλασε ο φορητός υπολογιστής που είχα στο σπίτι για να μπαίνω στο ΑΖ , βλάβη και σέρβις στο αυτοκίνητο, η τηλεόραση δε μας τα λέει καλά και μάλλον είναι στα τελευταία της και από τις διακοπές γύρισα με βρογχίτιδα που με παιδεύει μιάμιση βδομάδα....

Να σου πω την αλήθεια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν είναι και τόσο άσχημα στην Αθήνα.... :bigemo_harabe_net-62:

• Like 1

Υπάρχει και ένα άλλο καλό αν δεν πας διακοπές! Ελαχιστοποιουνται οι πιθανότητες να βρεις μαζεμένους λογαριασμούς στην πόρτα σου!

• Like 1

Καλοκαιρι?Ποιο καλοκαιρι ρε παιδια,εδω μια εβδομαδα καλοκαιρι ειχαμε μονο...τωρα εχουμε φθινοπωρο..:P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...