Jin Kazama 6 Αυγούστου 2013 #1 Share 6 Αυγούστου 2013 Σημερα αδειασα το ενυδρειο . Εδωσα τα ψαρια , καθαρισα φιλτρα και δεξαμενη . Ειμαι πλεον σε αναζητηση αμμου και διακοσμητικης αφισας για αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Αυγούστου 2013 #2 Share 6 Αυγούστου 2013 Αφισσα προτεινω να πας σε κατι μονοχρωμο οπως μπλε ή μαυρο! Αμμο αν δεν θες ιδιαιτερα δυσκολα φυτα πωλειται και με 1 ευρω το κιλο σε διαφορα πετ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 6 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 6 Αυγούστου 2013 Eιχα μπλε με λευκο χαλικι . Αναλογως την αμμο που θα βαλω θα συνδυασω και την αφισα . Σε καφε κοιτω καθως θα βαλω ξυλο μεσα και φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 6 Αυγούστου 2013 #4 Share 6 Αυγούστου 2013 Το χαλίκι άστο καλύτερα! Βάλε μόνο άμμο! Για αφίσα καλύτερα μάυρη ή μπλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 7 Αυγούστου 2013 #5 Share 7 Αυγούστου 2013 Από τις καλύτερες στιγμές του χόμπυ μας το στήσιμο ενυδρείου από το μηδέν! Για τη άμμο, αν σκέφτεσε να βάλεις ψαράκια που θέλουν μαλακό νερό, φρόντισε να μην είναι ασβεστολιθικη και σου ανεβάζει σκληρότητες. Ότι θέλεις ρωτά, μήπως μπορέσουμε να σε διευκολύνουμε κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 8 Αυγούστου 2013 Author #6 Share 8 Αυγούστου 2013 Από τις καλύτερες στιγμές του χόμπυ μας το στήσιμο ενυδρείου από το μηδέν! Για τη άμμο, αν σκέφτεσε να βάλεις ψαράκια που θέλουν μαλακό νερό, φρόντισε να μην είναι ασβεστολιθικη και σου ανεβάζει σκληρότητες. Ότι θέλεις ρωτά, μήπως μπορέσουμε να σε διευκολύνουμε κάπου. Φυτεμενο με platy θα φτιαξω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 9 Αυγούστου 2013 #7 Share 9 Αυγούστου 2013 Πως τα παει η προετοιμασια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Αυγούστου 2013 Author #8 Share 9 Αυγούστου 2013 Tζωρτζ τιποτα ακομα , το χω αδειο και το κοιτω . Ψαχνω γυρω - γυρω , βλεπω στο you tube βιντεακια να παρω καμια ιδεα , σκεφτομαι να καλεσω αλλον να το στησει αντι για μενα , δεν ξερω ακομα , χαχαχαχαχα . Σκεφτομαι platy ή guppy ξανα . Α ξεχασα να σου πω , μπαινω και σε διαφορα pet shop και κοιτω και κει αφισες και τετοια . Βρηκα σε ενα το juwell rio 400 ( 450 lt ) με την βαση 230 ευρω . Σε αναμενα καρβουνα καθομαι με αυτο που ειδα , χαχαχαχαχα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 9 Αυγούστου 2013 Author #9 Share 9 Αυγούστου 2013 Βλεπω και κατι φυτεμενα στο you tube , πωωωωωωωωω , ολα τα λεφτα . Αυτα ειναι απο διαγωνισμους , ασε σου λεω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 11 Αυγούστου 2013 #10 Share 11 Αυγούστου 2013 Χαχαχα ασε μια απο τα ιδια....καλα που ειμαι διακοπες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #11 Share 11 Αυγούστου 2013 Χαχαχα ασε μια απο τα ιδια....καλα που ειμαι διακοπες.. Mια χαρα σε βρισκω . Και γω ηταν να φυγω αλλα μια βλαβη με κρατησε εδω , δεν σκαω ομως , μετα το ταξιδι που εχω θα παω μια βολτα στο χωριο . Τελη Σεπτεμβρη , ισως και αρχες Οκτωμβρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 11 Αυγούστου 2013 #12 Share 11 Αυγούστου 2013 Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα πλαστικό χρώμα μαύρο και θα τους περνούσα δύο χέρια και θα τελείωνα στο θέμα αφίσα. το μαύρο χρώμα είναι το καλύτερο κοντράστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #13 Share 11 Αυγούστου 2013 Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα πλαστικό χρώμα μαύρο και θα τους περνούσα δύο χέρια και θα τελείωνα στο θέμα αφίσα. το μαύρο χρώμα είναι το καλύτερο κοντράστ! Μαυρη μαυριλα πλακωσε , μαυρη σαν καλιακουδα ; Οχι φιλε , δεν συμφωνω με το μαυρο , μπλε ηλεκτρικ ή μπλε σκουρο ναι , οχι μαυρο . Θελω ζωηρα χρωματα στο ενυδρειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 11 Αυγούστου 2013 #14 Share 11 Αυγούστου 2013 Ζωηρά χρώματα θέλεις στο ενυδρείο σου; ή θέλεις να έχουν ζωηρά χρώματα τα ζωντανά σου; γιατί αν το θέλεις για τα ζωντανά σου βάλε μαύρο και θα με θυμηθείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #15 Share 11 Αυγούστου 2013 Ζωηρά χρώματα θέλεις στο ενυδρείο σου; ή θέλεις να έχουν ζωηρά χρώματα τα ζωντανά σου; γιατί αν το θέλεις για τα ζωντανά σου βάλε μαύρο και θα με θυμηθείς! Εννοεις δλδ οτι το μαυρο θα κανει αντιθεση και θα τονιζει τα χρωματα των ψαριων ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 11 Αυγούστου 2013 #16 Share 11 Αυγούστου 2013 Ω! ναι! και των φυτών εξίσου! το μόνο κακό που έχει αν θα το έλεγες κακό, είναι ότι στο μάτι δείχνει λίγο πιο σκοτεινό από τα άλλα χρώματα αλλά αυτό είναι μόνο στο μάτι γιατί στο ενυδρείο το φως εισχωρεί κανονικά και δεν χρειάζεται να προστεθούν παραπάνω λάμπες ή εκτός και αν τα φυτά το επιβάλλουν αλλά αυτό γιατί τα φυτά θα το χρειάζονταν ούτως ή άλλως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #17 Share 11 Αυγούστου 2013 Ω! ναι! και των φυτών εξίσου! το μόνο κακό που έχει αν θα το έλεγες κακό, είναι ότι στο μάτι δείχνει λίγο πιο σκοτεινό από τα άλλα χρώματα αλλά αυτό είναι μόνο στο μάτι γιατί στο ενυδρείο το φως εισχωρεί κανονικά και δεν χρειάζεται να προστεθούν παραπάνω λάμπες ή εκτός και αν τα φυτά το επιβάλλουν αλλά αυτό γιατί τα φυτά θα το χρειάζονταν ούτως ή άλλως. Θα το χω στο νου μου αυτο που λες , θα κανω ενα demo πριν και θα τα δω σαν συνολο εξω απο το ενυδρειο πρωτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 11 Αυγούστου 2013 #18 Share 11 Αυγούστου 2013 το ιδιο ενυδρειο με διαφορετικο φοντο...μαυρο και το αλλο σαγρε ασπρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #19 Share 11 Αυγούστου 2013 Προτιμοτερο το μαυρο . Απο οτι βλεπω cardinal tetras εχεις μονο ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #20 Share 11 Αυγούστου 2013 Ειχα και γω καρδηναλιους αλλα τους εβγαλα καιρο πριν . Απο την μια μου αρεσε που ηταν κοπαδι ολοι μαζι , αλλα απο την αλλη δεν τους εβλεπα . Ηταν συνεχως σε μια γωνια και συνηθως πισω απο διακοσμητικα . Ηταν σαν να μην τους ειχα . Ετσι , τους εδιωξα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikosn 11 Αυγούστου 2013 #21 Share 11 Αυγούστου 2013 Ειχα και γω καρδηναλιους αλλα τους εβγαλα καιρο πριν . Απο την μια μου αρεσε που ηταν κοπαδι ολοι μαζι , αλλα απο την αλλη δεν τους εβλεπα . Ηταν συνεχως σε μια γωνια και συνηθως πισω απο διακοσμητικα . Ηταν σαν να μην τους ειχα . Ετσι , τους εδιωξα . neon ειναι...κοιτα θελουν μαλακο νερο κρυψωνες αρκετες και χωρο να κολυμπανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 11 Αυγούστου 2013 Author #22 Share 11 Αυγούστου 2013 Ωραιο το τοπιο σου , μου αρεσει . Ειναι και μικρα αυτα οποτε οι ρυποι σου πρεπει να ειναι μηδενικοι εως ανυπαρκτοι . Οποτε και η αμμωνια σου θα ειναι μηδενικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος