Jump to content

Σταθεροποίηση Ταινίας Led Για Moonlight

Safarpn

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Πρόσφατα προμηθεύτηκα μια λεντοταινία 20 περίπου εκατοστών χαμηλού φωτισμού η οποία με χρονοδιακόπτη ανάβει 10 λεπτα πριν σβήσουν τα φώτα και μετα απο 1 ώρα σβήνει και αυτή. Επέλεξα να την τοποθετήσω στον ανακλαστήρα της πίσω λάμπας, στην εσωτερική πλευρα του, έτσι ώστε το φως να διαχέεται υπό γωνία απο πανω και πισω προς την μπροστινή πλευρά και χαμηλά (το φως ειναι αρκετα χαμηλό).

Το πρόβλημα ειναι ότι ενώ δοκίμασα διάφορους τρόπους για να τη σταθεροποιήσω - κολλήσω πανω στον ανακλαστήρα, μετα απο δυο μέρες τη βλέπω βουτηγμένη στο νερο απο τη μια πλευρά (όχι την ιδια κάθε φορα). Με τι τροπο να την κολλήσω; Δε θέλω κάποιο μόνιμο τύπου κολλά στιγμής για να μπορεί να αφαιρεθεί σχετικά εύκολα αν χρειαστει. Δοκίμασα ταινία διπλής όψεως, διπλής όψης αφρώδη αυτοκόλλητα που κρατάνε και πολυ βάρος αλλα η υγρασία την ξεκολλάει. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.

Συλικονη ενυδρειου!!!!!

• 2 months later...

Στον ανακλαστήρα πως θα εφαρμόσουν τα tire ups; Ο ανακλαστήρας κανει καμπύλη. Πρέπει να τρυπημένα τον ανακλαστήρα σε τέσσερα σημεία και να τα περάσεις απο εκεί. Με τη σιλικόνη ειναι μια χαρα πολυ καιρο τώρα.

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Πολύ καλές λύσεις και οι δυο.

Με τα tire ups είναι πιο σίγουρα νομίζω.

Πολύ καλές λύσεις και οι δυο.

Με τα tire ups είναι πιο σίγουρα νομίζω.

Εμένα με έβαλε πάντως ο διάολος να το δοκιμάσω σήμερα το μεσημέρι και βάλθηκα να προσπαθώ να αποσπάσω τη λεντοταινία απο τον ανακλαστήρα. Δεν κουνιοταν, ειναι γερά τοποθετημένη. Γιατι να τρυπήσεις τον ανακλαστήρα ή το φλαπ ή ότι άλλο ειναι αυτο πανω στο οποίο θα προσαρμόζεις την ταινία; Δεν ειναι κρίμα;

Σίγουρα είναι κρίμα.

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο καθένας!

Θέλει και μια σιγουριά όταν έχεις νερό από κάτω!

Βέβαια δεν έχει και κανένα τρομερό βάρος η λεντοταινια.

Σίγουρα είναι κρίμα.

Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο καθένας!

Θέλει και μια σιγουριά όταν έχεις νερό από κάτω!

Βέβαια δεν έχει και κανένα τρομερό βάρος η λεντοταινια.

Συμφωνώ. Γι αυτο επέλεξα πλήρως αδιάβροχη λεντοταινία ;)

αν έχεις κόλλα θερμοαγωγιμη αυτή που κολλάνε τα λεντ ή μπορεις να βρεις είναι η καλύτερη λύση, κολλάει καλά επάνω στην επιφάνεια, η θερμότητα απο την λεντοταινια διαχέεται στην βάση και έτσι με την πάροδο του χρόνου δεν χάνει την απόδοση της και όταν χρειαστεί να την βγάλεις θα βγει σχετικά εύκολα, δοκιμασμένη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...