Jump to content

Come Back!

Recommended Posts

Κοιτα απο φωτο λιγο δυσκολο να δουμε κατι εκτος κι αν ειναι εμφανες συμπτωμα. Εγω καλα τον βλεπω. Εσυ διακρινεις κατι το ανησυχητικο;

Άν εξαιρέσεις το βράγχιο (στη δεύτερη φωτο φαίνεται λίγο καλύτερα που εξέχει από το δεξί πλαινό του μονομάχου) έχει αναστηθεί κυριολεκτικά. Απλά επειδή δεν έχω εμπειρία έλεγα μήπως βλέπετε εσείς και κάτι άλλο.

Νομίζω πως πάει πολύ καλά και ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας! Χθες έκανα λίγο κλάδεμα και την πρώτη μου αλλαγή νερού και σήμερα τον τάισα για πρώτη φορά αρακά! Ελπίζω να μην πάει πίσω από την αναστάτωση... Καμαρώστε τον, θα πάω να τον βάλω και στο θέμα με τους μονομάχους!

DSC03220.jpg

DSC03244.jpg

• Like 2

Μπραβο, ωραια!

Να τον χαίρεσαι, είναι κόυκλος! :)

• 2 months later...

Καλησπέρα.. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το χόμπι... Εκεί που όλα ήταν μια χαρά και το ψαράκι πήγαινε όλο και καλύτερα, άρχισαν οι ζέστες και σιγά-σιγά έλιωσαν τα φυτά. Παράλληλα αραίωσα τις αλλαγές γιατί πέρασα μια περίοδο με πολύ τρέξιμο και το αποτέλεσμα ήταν να τον χάσουμε. Να φταίει η αμμωνία που ανέβασαν τα λιωμένα φυτά; Οι αραιωμένες αλλαγές; Ή δεν άντεξε στην άνοδο της θερμοκρασίας;

Βέβαια ήταν και ταλαιπωρημένο ψάρι εξαρχής. Δεν ξαναπαίρνω μονομάχο από ποτήρι...

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Φοβάμαι να ξαναβάλω ψάρι. Είναι πολύ άσχημο να φεύγουν.

Να περιμένεις να πέσουν οι θερμοκρασίες και να πάρεις ψαράκι ξανά. Δεν το παραταμε το χόμπι έτσι. :) Θα εχεις το χρονο να προτεοιμαστεις για τις επόμενες ζέστες. Καλό θα ηταν να μπορούσες να τηρησεις τις ρουτίνες αυτή τη φορά. :)

Καλησπέρα.. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το χόμπι... Εκεί που όλα ήταν μια χαρά και το ψαράκι πήγαινε όλο και καλύτερα, άρχισαν οι ζέστες και σιγά-σιγά έλιωσαν τα φυτά. Παράλληλα αραίωσα τις αλλαγές γιατί πέρασα μια περίοδο με πολύ τρέξιμο και το αποτέλεσμα ήταν να τον χάσουμε. Να φταίει η αμμωνία που ανέβασαν τα λιωμένα φυτά; Οι αραιωμένες αλλαγές; Ή δεν άντεξε στην άνοδο της θερμοκρασίας;

Βέβαια ήταν και ταλαιπωρημένο ψάρι εξαρχής. Δεν ξαναπαίρνω μονομάχο από ποτήρι...

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Φοβάμαι να ξαναβάλω ψάρι. Είναι πολύ άσχημο να φεύγουν.

Kαι τα τρια! Τα φυτα και να λιωσουν δεν παραγουν αμμωνια. Αντε να σου κανουν το νερο πιο οξινο!

Τι θερμοκρασιες εχεις;

Ανοιχτο καπακι και τακτικες αλλαγες οπως ειπες. Αν το βλεπεις και δεν κανεις τιποτα, ανεμιστηρακια και μειωση της φωτοπεριοδου ειναι μια καλη τακτικη.

• Like 1

Ανοιχτο καπακι και τακτικες αλλαγες οπως ειπες. Αν το βλεπεις και δεν κανεις τιποτα, ανεμιστηρακια και μειωση της φωτοπεριοδου ειναι μια καλη τακτικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...