Jin Kazama 5 Αυγούστου 2013 Author #26 Share 5 Αυγούστου 2013 Αυτη την στιγμη εχω και την αεραντλια και την αναταραξη επιφανειας που λετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 5 Αυγούστου 2013 #27 Share 5 Αυγούστου 2013 Οταν θα βαλεις φυτα την αεραντλια θα την βγαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 5 Αυγούστου 2013 Author #28 Share 5 Αυγούστου 2013 Οταν θα βαλεις φυτα την αεραντλια θα την βγαλεις Οκ Γιωργο , το καταλαβα . Τα φυτα αυτα μου ειπατε οτι τα δενουμε πανω σε ξυλο με πετονια . Ναι , αλλα πως τα δενω ; Εννοω οτι αυτα λογικα θα εχουν ριζες . Πρεπει να κοψω τις ριζες ; Πως το κανουμε αυτο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 5 Αυγούστου 2013 #29 Share 5 Αυγούστου 2013 Οταν εισαι ετοιμος για φυτα,ανοιγεις ενα θεμα στο φυτεμενο και τα συζηταμε ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 5 Αυγούστου 2013 Author #30 Share 5 Αυγούστου 2013 Οταν εισαι ετοιμος για φυτα,ανοιγεις ενα θεμα στο φυτεμενο και τα συζηταμε ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 5 Αυγούστου 2013 #31 Share 5 Αυγούστου 2013 Οκ Γιωργο , το καταλαβα . Τα φυτα αυτα μου ειπατε οτι τα δενουμε πανω σε ξυλο με πετονια . Ναι , αλλα πως τα δενω ; Εννοω οτι αυτα λογικα θα εχουν ριζες . Πρεπει να κοψω τις ριζες ; Πως το κανουμε αυτο ; Οχι δεν τις κοβουμε τις ριζες!Εκει που θες να βαλεις το φυτο θα το τυλιξεις με πετονια χωρις να το σφυξεις πολυ και στο τελος θα κανεις ενα κομπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 5 Αυγούστου 2013 Author #32 Share 5 Αυγούστου 2013 Οχι δεν τις κοβουμε τις ριζες!Εκει που θες να βαλεις το φυτο θα το τυλιξεις με πετονια χωρις να το σφυξεις πολυ και στο τελος θα κανεις ενα κομπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος