Synagridas 5 Αυγούστου 2013 #51 Share 5 Αυγούστου 2013 Τωρα μαλιστα!!τζετ το βλεπω,τουμπανο..αν μετακινησεις και την καμερα λιγο να το βλεπουμε ανφας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #52 Share 5 Αυγούστου 2013 Κουκλί και με τα φώτα. Πολύ όμορφο και ωραία ρίζα έχεις. Πάνε βρε απο δίπλα να σε δούμε κι εσένα λίγο....βάλε κανά ρούχο όμως πάνω σου ε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #53 Share 5 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι εκεί βρε παιδιά. Είμαι στην δουλειά. Αυτή είναι και η μαγεία της τεχνολογίας !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #54 Share 5 Αυγούστου 2013 Τωρα μαλιστα!!τζετ το βλεπω,τουμπανο..αν μετακινησεις και την καμερα λιγο να το βλεπουμε ανφας.. Αντε ντέ !!! Εσένα περίμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #55 Share 5 Αυγούστου 2013 Την επόμενη φορά που θα έχω κάποιο πρόβλημα αντί να ανεβάζω φωτογραφίες θα το βλέπετε live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #56 Share 5 Αυγούστου 2013 Δεν είμαι εκεί βρε παιδιά. Είμαι στην δουλειά. Αυτή είναι και η μαγεία της τεχνολογίας !!!!!! Τι λες ρε φιλαράκι, ποιον κοροιδεύεις; Πριν απο πέντε λεπτα δε περάσεις πισω απο το ενυδρειο κρατώντας μια μπύρα και φορώντας μονο ενα μπλέ εσώρουχ............ Ok φίλε κατάλαβα τι παίζει. Πήγαινε γρήγορα στο σπίτι σου και πάρε και κανά όπλο μαζί σου αν έχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 5 Αυγούστου 2013 #57 Share 5 Αυγούστου 2013 Να μην εχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #58 Share 5 Αυγούστου 2013 Τι λες ρε φιλαράκι, ποιον κοροιδεύεις; Πριν απο πέντε λεπτα δε περάσεις πισω απο το ενυδρειο κρατώντας μια μπύρα και φορώντας μονο ενα μπλέ εσώρουχ............ Ok φίλε κατάλαβα τι παίζει. Πήγαινε γρήγορα στο σπίτι σου και πάρε και κανά όπλο μαζί σου αν έχεις! Ωχ !!!! Ο κουμπάρος !!!!!! Φεύγω τρέχοντας. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ρίξει την μπύρα στο ενυδρείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #59 Share 5 Αυγούστου 2013 Ωχ !!!! Ο κουμπάρος !!!!!! Φεύγω τρέχοντας. Ελπίζω τουλάχιστον να μην ρίξει την μπύρα στο ενυδρείο Ααααααχαχαχαχαχαχαχα.....η μπύρα στο ενυδρειο τον πείραξε χαχαχαχαχα....... και που 'σαι, μη δουλεύεις τόσο πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #60 Share 5 Αυγούστου 2013 Ααααααχαχαχαχαχαχαχα.....η μπύρα στο ενυδρειο τον πείραξε χαχαχαχαχα....... και που 'σαι, μη δουλεύεις τόσο πολυ! Είπα είμαι στην δουλειά. Δεν είπα ότι έχω δουλειά. Μακάρι να είχε όμως φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #61 Share 5 Αυγούστου 2013 Το κεφάλι ψηλά, επιμονή και σου εύχομαι να έχεις τόση πολλή που να μη προλαβαινεις να παίρνεις ανάσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #62 Share 5 Αυγούστου 2013 Ξαναβάζω τον σύνδεσμο για όσους μπερδεύτηκαν με τα λάθη μου http://cubecam.dyndns.org:60000 user name: guest password : 123456 Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός μέχρι τις 23:00 που κλείνουν και τα φώτα του ενυδρείου. Σας ευχαριστώ όλους που ΄΄επισκεύθηκαν΄΄ τον κύβο μου. Αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια για να κάνει το ίδιο ας επικοινωνήσει μαζί μου. Αν πάλι κάποιος θέλει να το ξαναδεί ας επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω πρόσβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #63 Share 5 Αυγούστου 2013 Φίλε, εμένα πάντως μου φαίνονται Κινέζικα αυτα που διάβασα και δε νομίζω να το επιχειρήσω καν. Οι οδηγίες σου για κάποιον που ασχολείται με αυτα φαίνονται σαφείς αλλα εμένα μου θυμίζει τη διαφήμιση "....στη μάνα σου το είπες;". Μάλλον θα πάω στη λύση Skype. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως και για τον κόπο που έκανες να μας ενημερώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #64 Share 5 Αυγούστου 2013 Γίνεται και με skype αλλά θα πρέπει να έχεις το computer σου μπροστά απο το ενυδρείο. Το έχω και με skype:) Μια ερώτηση και συγνώμη αν είναι χαζή. Ας πούμε οτι φτιάχνουμε εναν δευτερο λογαριασμό στο Skype και στήνουμε το laptop μπροστά στο ενυδρείο μας με την κάμερα να το κοιτάει. Εμείς είμαστε κάποια χιλιόμετρα μακριά και θέλουμε να ρίξουμε μια ματιά αν ολα πανε καλά. Κάνουμε κλήση στο Skype και ..... ποιός απαντάει απτην άλλη πλευρά για να ανοίξει η κάμερα και να δούμε το ενυδρείο; το Gourami ή το Cardinal; Υπάρχει ρύμθιση στο πρόγγραμα που απαντάει αυτόματα μόλις καλέσει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 5 Αυγούστου 2013 #65 Share 5 Αυγούστου 2013 ποιός απαντάει απτην άλλη πλευρά για να ανοίξει η κάμερα και να δούμε το ενυδρείο; το Gourami ή το Cardinal; χαχαχα δεν παιζεσεε! Ασχολουμε με υπολογιστες κτλπ. αλλα αυτο δεν το εχω ψαξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 5 Αυγούστου 2013 #66 Share 5 Αυγούστου 2013 Καπού στις ρυθμίσεις έχει αυτοματη απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #67 Share 5 Αυγούστου 2013 Καπού στις ρυθμίσεις έχει αυτοματη απάντηση. ....δε βοηθάς!....μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής; (και τη μάνα μου να ρωτήσω θα μου πει ¨ψαξε, κάπου στις ρυθμίσεις θα έχει αυτόματη απάντηση¨) :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #68 Share 5 Αυγούστου 2013 (edited) χαχαχα δεν παιζεσεε! Ασχολουμε με υπολογιστες κτλπ. αλλα αυτο δεν το εχω ψαξει! Στις ρυθμίσεις του Skype . https://support.skype.com/en/faq/FA10929/can-i-automatically-answer-all-my-calls-with-video-in-skype-for-mac-os-x Μου βγάζει αυτό το link γιατί είμαι σε Mac. Αν είσαι σε windows φαντάζομαι θα σου βγάλει το αντίστοιχο. Και εδώ http://www.addictivetips.com/windows-tips/accept-skype-incoming-calls-automatically-from-selected-contacts-even-video-calls/ και μάλλον το καλύτερο http://skypefordummies.blogspot.gr/2011/06/how-to-set-incoming-call-auto-answer.html Ελπίζω να βοήθησα. Έγινε επεξεργασία 5 Αυγούστου 2013 - panagreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #69 Share 5 Αυγούστου 2013 Στις ρυθμίσεις του Skype . https://support.skype.com/en/faq/FA10929/can-i-automatically-answer-all-my-calls-with-video-in-skype-for-mac-os-x Μου βγάζει αυτό το link γιατί είμαι σε Mac. Αν είσαι σε windows φαντάζομαι θα σου βγάλει το αντίστοιχο. Και εδώ http://www.addictivetips.com/windows-tips/accept-skype-incoming-calls-automatically-from-selected-contacts-even-video-calls/ και μάλλον το καλύτερο http://skypefordummies.blogspot.gr/2011/06/how-to-set-incoming-call-auto-answer.html Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #70 Share 5 Αυγούστου 2013 Αντε κάνε το και πές μας εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #71 Share 5 Αυγούστου 2013 Το δοκίμασα από το άλλο δωμάτιο και η σύζυγος με πέρασε για τρελό!!!! :bigemo_harabe_net-74: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #72 Share 5 Αυγούστου 2013 Το δοκίμασα από το άλλο δωμάτιο και η σύζυγος με πέρασε για τρελό!!!! :bigemo_harabe_net-74: Είμαι σίγουρος αλλά δούλεψε? Βλέπεις το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Αυγούστου 2013 #73 Share 5 Αυγούστου 2013 Ναι κανονικά, όλα καλά φαίνονται. Thanks man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Αυγούστου 2013 Author #74 Share 5 Αυγούστου 2013 Ναι κανονικά, όλα καλά φαίνονται. Thanks man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 25 Αυγούστου 2013 #75 Share 25 Αυγούστου 2013 (edited) Παιδιά το τοπικ αυτό απλά ********** χαχαχαχα είδα κάτι σχολια και κατουρηθικα στα γέλια !!! Μου φτιάξατε τη μέρα !!!!! Αυτό Ε.τη κάμερα παντος θα το κάνω και γω!!! Ζήλεψα βλέπετε. :Ρ. Το δικό σου ενυδρείο δε μπορώ όμως Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος