Μιχάλης 2 Αυγούστου 2013 #1 Share 2 Αυγούστου 2013 (edited) Θα με περάσετε για τρελό αλλά απο ότι φαίνεται όλα τα παράξενα σε μένα συμβαίνουν....Λοιπόν, πήρα αυτή την τύρφη: http://www.petsupermarket.gr/2425/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/fluval-peat-fibres-70gr.html Πρίν βάλω το νερό στο βαρέλι μέτρησα με τεστ της ΑPI (λήγουν το 2017) το νερο του δικτυου και μου έβγαλε 7.5 - 7.6 ph. Eβαλα το νερό στο βαρέλι λοιπόν με ενα κινεζικο φίλτρο γεματο τύρφη και μετά απο 40 ωρες περιπου αντι να εχει πέσει αυξηθηκε!!! 8.2 η μετρηση. Ξαναμετρησα μην εχω κανει λάθος άλλες 2 φορες και μου βγαζει τα ίδια....τι γινεται ρε παιδια? Καμιά ιδέα? Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2013 - Μιχάλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Αυγούστου 2013 #2 Share 3 Αυγούστου 2013 Αυτο δεν το εχω ξανακουσει και δεν μου εχει τυχει ποτε οσο καιρο χρησιμοποιουσα τυρφη,Το μονο που ξερω και ειχα τεσταρει ειναι οτι στο βαρελι βγαζει αμμωνια οταν η τυρφη ειναι ολοκαινουρια. Βασικα αυτη τη τυρφη που εχεις παρεις δεν την εχω ξαναδει,καλυτερα να παρεις την κλασικη που ειναι σε κοκκους, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 3 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 3 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω ρε Κωστή τι έχει παιχτεί. Μεχρι τις 3 το πρωί ασχολούμουν με μετρησεις χθες. Μυστηρια πράγματα...Αν μπορεσω θα βγαλω φωτογραφία τους χρωματισμους στα μπουκαλακια των τεστ για να το δουν και άλλοι με τα μάτια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Αυγούστου 2013 #4 Share 3 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω ρε φιλε,αυτη η τυρφη ειναι για φιλτραρισμα?Γιατι υπαρχει και τυρφη που μπαινει σαν υποστρωμα..δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτη. Παρε μια αλλη σε κοκκους να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 3 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 3 Αυγούστου 2013 Στο τέλος αυτό θα κάνω Κωστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος