AngelinaA 24 Αυγούστου 2013 #26 Share 24 Αυγούστου 2013 εμενα ευτιχως ειναι καλλητερα τα πραγματα γτ εχουμε ενα πολυ μεγαλο μαγαζι και μπορεις να παραγγειλεις οτι θελεις ακομα και στο σπιτι τα φερνουν αμα θελεις με το αμαξι τους αλλα και το μαγαζι εχει πολλα και διαφορα δυστηχως δεν κανει αποστολες πουθενα αλλου εκτος της πολης Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 24 Αυγούστου 2013 #27 Share 24 Αυγούστου 2013 Ρε παιδια τι να σας πω......! Απο την περιγραφη ολοι μου ειπαν για fin rot αλλα κατι ειναι τελος παντων γτ εχει μικρυνει πολυ ουρα του....! Αυτο το bactopur απο πετ σοπ θα το παρω γιατι δεν νομιζω να το ξερουν και αυτο.....! Να σας δωσω να καταλαβετε... στην περιοχη μου εχουν μονο ενυδρεια τα ψαρακια τη τροφη τους, αντιχλωριο, κανα φαρμακο για το ich και βαρια βαρια καμια βιταμινη αν βρεις! Οποτε αυτα τα φαρμακα τους ειναι πρωτακουστα! γεια σου πατριωτη! επειδη εδω που μενουμε δεν βρίσκεις τιποτα,εγω κανω παραγελια απο το ιντερνετ κ το πολυ σε δυο μερες ερχονται σπιτι.μπορω να σου πω τις διευθυνσεις των σαιτ (δεν ξερω αν μπορω να τις γραψω εδω η να στις στειλω πμ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 25 Αυγούστου 2013 Author #28 Share 25 Αυγούστου 2013 γεια σου πατριωτη! επειδη εδω που μενουμε δεν βρίσκεις τιποτα,εγω κανω παραγελια απο το ιντερνετ κ το πολυ σε δυο μερες ερχονται σπιτι.μπορω να σου πω τις διευθυνσεις των σαιτ (δεν ξερω αν μπορω να τις γραψω εδω η να στις στειλω πμ) Γεια σου και σενα πατριωτη......! Απο πυργο και συ? Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου σε πμ τις διευθυνσεις να παραγγειλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #29 Share 25 Αυγούστου 2013 (edited) Γεια σου και σενα πατριωτη......! Απο πυργο και συ? Αν σου ειναι ευκολο στειλε μου σε πμ τις διευθυνσεις να παραγγειλω! πατριωτισα ειμαι! εγω ειμαι πιο χαμηλα απο σενα,λεχαινα ηλειας.λοιπον εγω εχω παραγειλει απο 2-3 σαιτ κ εμεινα ευχαριστημενη.σε 2 μερεσ ερχονται σπιτι κ βρησκεις οτι θες κ σε καλεσ τιμες(εδω στην περιοχη σε γδερνουν...)στελνω τις δυευθυνσης να ριξεις μια μια ματια. Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #30 Share 25 Αυγούστου 2013 (edited) πατριωτισα ειμαι! εγω ειμαι πιο χαμηλα απο σενα,λεχαινα ηλειας.λοιπον εγω εχω παραγειλει απο 2-3 σαιτ κ εμεινα ευχαριστημενη.σε 2 μερεσ ερχονται σπιτι κ βρησκεις οτι θες κ σε καλεσ τιμες(εδω στην περιοχη σε γδερνουν...)στελνω τις δυευθυνσης να ριξεις μια μια ματια. το petcumulus εχει το φαρμακο που σου συστηνουν τα παιδια για τον μονομαχο σου.ειναι στην στηλη με τα φαρμακα. Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2013 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2013 #31 Share 25 Αυγούστου 2013 Τα λινκ διαγραφικαν,οτι θελετε με πμ παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 25 Αυγούστου 2013 Author #32 Share 25 Αυγούστου 2013 το petcumulus εχει το φαρμακο που σου συστηνουν τα παιδια για τον μονομαχο σου.ειναι στην στηλη με τα φαρμακα. Ναι πατριωτισα μετα τ ειδα.... Οκ σε ευχαριστω..... αυτα να φανταστω ερχονται με κουριερ αντικαταβολη σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #33 Share 25 Αυγούστου 2013 Ναι πατριωτισα μετα τ ειδα.... Οκ σε ευχαριστω..... αυτα να φανταστω ερχονται με κουριερ αντικαταβολη σωστα? μην με ευχαριστεις!αν μπορεσω να σε βοηθησω ειναι χαρα μου.ναι με αντικαταβολη,με το που παραλαβεις το δεμα.πληρωνεις τον courier.στο καθε σαιτ εχει αριστερα οδιγιες για το πως γινονται οι παραλαβες κ ποσο χρεωνει η καθε εταιρια.ριξε μια ματια κ κει για να ξερεις.επισης οταν ολοκληρωνεις την παραγελια σου βγαζουν ακριβως κ τα χρηματα που θα πληρωσεις συνολικα για να ξερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #34 Share 25 Αυγούστου 2013 Τα λινκ διαγραφικαν,οτι θελετε με πμ παιδια. ωχ συγνωμη,δεν το γνωριζα..τα στελνω σε προσωπικο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2013 #35 Share 25 Αυγούστου 2013 ωχ συγνωμη,δεν το γνωριζα..τα στελνω σε προσωπικο μηνυμα. Δεν υπαρχει προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #36 Share 25 Αυγούστου 2013 Δεν υπαρχει προβλημα! ουφ ευτυχως!νομιζα οτι θα με μαλωνατε!δεν θα το ξανακανω ομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #37 Share 25 Αυγούστου 2013 Ναι πατριωτισα μετα τ ειδα.... Οκ σε ευχαριστω..... αυτα να φανταστω ερχονται με κουριερ αντικαταβολη σωστα? τα εστειλα σε προσωπικο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 25 Αυγούστου 2013 #38 Share 25 Αυγούστου 2013 ουφ ευτυχως!νομιζα οτι θα με μαλωνατε!δεν θα το ξανακανω ομως! Ειμαστε καλα παιδια και δεν μαλωνουμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 25 Αυγούστου 2013 Author #39 Share 25 Αυγούστου 2013 μην με ευχαριστεις!αν μπορεσω να σε βοηθησω ειναι χαρα μου.ναι με αντικαταβολη,με το που παραλαβεις το δεμα.πληρωνεις τον courier.στο καθε σαιτ εχει αριστερα οδιγιες για το πως γινονται οι παραλαβες κ ποσο χρεωνει η καθε εταιρια.ριξε μια ματια κ κει για να ξερεις.επισης οταν ολοκληρωνεις την παραγελια σου βγαζουν ακριβως κ τα χρηματα που θα πληρωσεις συνολικα για να ξερεις. Λοιπον εγινε η παραγγελια πηρα και κατι αλλα ψιλολογια που ηθελα μαζι με melafix....! Περιμενω να μου ερθουν! Ευχαριστω για την βοηθεια.....! Καλα καμια σχεση απο τιμες.... Οπως το ειπες κυριολεκτικα μας γδερνουν......! Εριξα και μια ματια σε κατι ψαρακια και ειδα τραγικες διαφορες.... να φανταστεις οτι ενα γκουραμι σαν το δικο μου το εχει 7 ευρω και γω το ειχα πληρωσει 12! Σχεδον τα διπλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #40 Share 25 Αυγούστου 2013 Λοιπον εγινε η παραγγελια πηρα και κατι αλλα ψιλολογια που ηθελα μαζι με melafix....! Περιμενω να μου ερθουν! Ευχαριστω για την βοηθεια.....! Καλα καμια σχεση απο τιμες.... Οπως το ειπες κυριολεκτικα μας γδερνουν......! Εριξα και μια ματια σε κατι ψαρακια και ειδα τραγικες διαφορες.... να φανταστεις οτι ενα γκουραμι σαν το δικο μου το εχει 7 ευρω και γω το ειχα πληρωσει 12! χαιρομαι που βρηκες πατριωτη αυτα που ζητουσες!εγω δεν ψωνιζω πια απο την περιοχη,ειναι πολυ ακριβα κ περιορισμενα τ ειδη που εχουν.για τα ψαρια δεν το συζητω.... ακομα κ το χρυσοψαρο χρυσαφι το πουλανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #41 Share 25 Αυγούστου 2013 Ειμαστε καλα παιδια και δεν μαλωνουμε! πραγματικα ειστε παιδια χρυσαφια κ χωρις εσας να μας συμβουλευετε,εμεις που ειμαστε αρχαριοι θα ειχαμε πελαγωσει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 25 Αυγούστου 2013 Author #42 Share 25 Αυγούστου 2013 χαιρομαι που βρηκες πατριωτη αυτα που ζητουσες!εγω δεν ψωνιζω πια απο την περιοχη,ειναι πολυ ακριβα κ περιορισμενα τ ειδη που εχουν.για τα ψαρια δεν το συζητω.... ακομα κ το χρυσοψαρο χρυσαφι το πουλανε! Ναι αστα να πανε τπτ δεν εχουν! Και γω να φανταστεις ψαρακια εχω παρει μερικα απο την πατρα! Γιατι εδω ενω εχουν καποια ειδη ψαριων (γκουραμι, τιγρακια, μολυ, γκαπυ, και κανα καρχαριακι) απο ποικιλια τπτ δηλ εχει 30 τιγρακια πχ ολα τιγρε και πρασινα! Και ετσι μολις στησω το καινουριο ενυδρειο θα τα παρω απο αθηνα τα ψαρακια με κουριερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piki 25 Αυγούστου 2013 #43 Share 25 Αυγούστου 2013 Ναι αστα να πανε τπτ δεν εχουν! Και γω να φανταστεις ψαρακια εχω παρει μερικα απο την πατρα! Γιατι εδω ενω εχουν καποια ειδη ψαριων (γκουραμι, τιγρακια, μολυ, γκαπυ, και κανα καρχαριακι) απο ποικιλια τπτ δηλ εχει 30 τιγρακια πχ ολα τιγρε και πρασινα! Και ετσι μολις στησω το καινουριο ενυδρειο θα τα παρω απο αθηνα τα ψαρακια με κουριερ! σαφως κ εχεις περισσοτερες επιλογες αθηνα απο οτι εδω.δεν το συζητω!πιστευω οτι δεν θα εχεις κ προβλημα.παρηγειλε φιλος ψαρια κ του ηρθαν μια χαρα απο αθηνα.αν προσεξεις την προσαρμογη για να μπουν στο ενυδρειο ολα καλα θα πανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 26 Αυγούστου 2013 Author #44 Share 26 Αυγούστου 2013 σαφως κ εχεις περισσοτερες επιλογες αθηνα απο οτι εδω.δεν το συζητω!πιστευω οτι δεν θα εχεις κ προβλημα.παρηγειλε φιλος ψαρια κ του ηρθαν μια χαρα απο αθηνα.αν προσεξεις την προσαρμογη για να μπουν στο ενυδρειο ολα καλα θα πανε. Ναι δεν το συζητω! Με καλη προσαρμογη που την κανω παντα ετσι κ αλλιως δεν θα εχω προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος