AngelinaA 1 Αυγούστου 2013 #1 Share 1 Αυγούστου 2013 Γενική κατηγορία χελωνιέρας:(Είδος χελώνας)yellow belied slider νομίζω !Γενικές Πληροφορίες:Διαστάσεις Χελωνιέρας: (ΜxΠxΥ):Συνολικά Λίτρα:100Sump (λίτρα):Οργανισμοί:Χελώνες:1 αρσενικηΆλλα είδη:Διακοσμητικά υλικά: Φόντο:Πέτρες:1Ξύλα:Ψεύτικα Φυτά:Στεριά:ναιΆλλα διακοσμητικά :Βυθός:αμμοςΦωτισμός:UVB λάμπα(Αντικατάσταση φώς ημέρας):ναιΆλλες λάμπες: μια για ζεστηΔιάρκεια φωτισμού: 8 ωρεςΑπόσταση UVB λάμπας απο στεργιά: 35εκΥποστήριξη οργανισμών :Φίλτρανση: ναιΘέρμανση/ Ψύξη:ναιΆλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:γαριδες, καροτο,αγγουρι κτλΠαράμετροι:pH:8Γενική σκληρότητα (GH):7Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):13Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):28Συντήρηση:Αλλαγές νερού: 1 φορα στις 2 εβδομαδεςΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:σε κουβα και αντιχλωριοΆλλες ρουτίνες συντήρησης:καθαρισμος φιλτρουΦωτογραφίες:Βίντεο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 1 Αυγούστου 2013 #2 Share 1 Αυγούστου 2013 Μπράβο Αντζέλικα για την όλη σου προσπάθεια. Μου αρέσει πολύ ο βυθός με την κλήση που έχει. Βελέντζα και μια γενική όταν μπορέσεις να το δούμε ολόκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 1 Αυγούστου 2013 Author #3 Share 1 Αυγούστου 2013 (edited) δεν εχει τελειωσει ακομα εχω παραγγειλει αμμο 5 κιλα ακομα για να μεγαλωσω το βουνο και φυτα επιφανεια ψευτικα μεν γτ τα αλλα θα φαγωθουν επισης για φοντο πισω θα βαλω πλακακι με πετρες αν βρω αλλιως ενα φοντο θα γινει σουπερ ! οταν τελειωσει θα το φωτογραφισω ολο! Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος