Jump to content

Προταση....

Recommended Posts

Κύριοι και κυρίες καλησπέρα σας. Μόλις παρατήρησα ότι ο mad23 δεν ανήκει πλέον στους συντονιστές του AZ. Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω τη προσωπική μου δυσαρέσκεια όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό διότι ο mad23 ήταν από τους λίγους ανθρώπους που με τις γνώσεις τους και τις πάντα τεκμηριωμένες απόψεις του βοηθούσε κάθε νέο μα και παλιό χομπίστα που αντιμετώπιζε θέμα με το ενυδρείο του. Προσωπικά του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ δημόσια για τη βοήθεια του όποτε τον χρειάστηκα.

Κατά δεύτερον σαν μέλος του AZ και χομπιστας του θαλασσινού ενυδρείου παίρνω το θάρρος να προτείνω το εξής. Επειδή στο θαλασσινό ενυδρείο οι γνώστες του συγκεκριμένου τομέα είναι πολύ και αξιόλογοι θα ήθελα εάν αυτό είναι εφικτό ο αντικαταστάτης του mad23 να προκύψει έπειτα από ψηφοφορία των μελών που ασχολούνται με το reef.Θεωρώ πως αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο δίκαιο.

Αυτά είχα να πώ. Καλό βράδυ σε όλους!

• Like 1

Επειδή στο θαλασσινό ενυδρείο οι γνώστες του συγκεκριμένου τομέα είναι πολύ και αξιόλογοι θα ήθελα εάν αυτό είναι εφικτό ο αντικαταστάτης του mad23 να προκύψει έπειτα από ψηφοφορία των μελών που ασχολούνται με το reef.Θεωρώ πως αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο δίκαιο.

Αυτά είχα να πώ. Καλό βράδυ σε όλους!

εχουν γνωση οι φυλακες,και ακολουθουνται κανονες που υπαρχουν μεσα στα συντονιστικα κλιμακια και τους διαχειριστες.αυτο ειναι το δικαιο και το σωστο.

ετσι συμβαινει εδω και χρονια,ετσι θα συμβει και τωρα.οποιος και να ερθει θα αξιζει,αυτο ειναι δεδομενο.η δικη μας δουλεια σαν μελη σιγουρα δεν εχει να κανει με το ποιος ειναι η οχι συντονιστης.

Το ότι ο mad23 δεν ανήκει στην συντονιστική ομάδα δεν σημαίνει ότι θα πάψει να ασχολείται με τον θαλασσινό τομέα.

Τα ταμπελάκια δεν κάνουν τους καλούς χομπίστες.

Όσο για το θέμα της αντικατάστασης οποιουδήποτε συντονιστή, υπεύθυνη είναι όλη η συντονιστική ομάδα για την επιλογή αντικαταστάτη ή νέου συντονιστή, και οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από συζήτηση, πρόταση στο νέο άτομο αν θα δεχτεί τη θέση, αφού πρώτα έχει "σκαναριστεί" τόσο για τις γνώσεις του, αλλά και ένα σωρό άλλους παράγοντες.

Μπορεί η ψηφοφορία από τα μέλη να είναι μια δημοκρατική διαδικασία, αλλά αυτό είναι ευθύνη της συντονιστικής ομάδας και αυτή είναι υπεύθυνη για τη νέα επιλογή, με γνώμονα όλους τους παράγοντες που προανέφερα για τη σωστή λειτουργία του φόρουμ.

Άλλωστε ένας καλός γνώστης στο χόμπι του ενυδρείου αν έχει την διάθεση να προσφέρει στα κοινά δεν έχει την ανάγκη να τον συνοδεύει κανέναν ταμπελάκι... το κάνει και χωρίς αυτό και μη σου πω καλύτερα, γιατί δεν τον "απορροφούν" τα συντονιστικά καθήκοντα.

Τα μέλη , δεν έχουν ολα τα στοιχεία για να μπορούν να αποφασίσουν αν κάνει κάποιος για συντονιστής ή όχι .

Βλέπουν την επιφάνεια και μόνο .

Η συντονιστική ομάδα έχει μια καλύτερη εικόνα ( δεν σημαίνει ότι έχει το αλάθητο ) και μπορεί να αποφασίσει , ίσως , καλύτερα από εμάς , που μπορεί να μπλέξουμε και τα συναισθηματικά μας περισσότερο .

Όπως είπε και ο klaz έχουν γνώση οι φύλακες !!!

Και δεν κρίνω τη συγκεκριμένη απόφαση , γιατί απλά δεν γνωρίζω .

καλησπερα σας.καλό είναι όμως όταν βάζουμε μια ταμπελα να μην νομιζουμε οτι ειμαστε και κατι μοναδικο..διοτι τον τελευταίο καιρό

αυτες οι εντυπωσεις βγαινουν.

Κόσμος έρχεται κόσμος φεύγει, έτσι είναι στην ζωή έτσι και στα φόρουμ.

Α… και κάτι ακόμη δημοκρατία και φόρουμ δεν συμβαδίζουν σε όλα τα φόρουμ υπάρχει ολιγαρχική δημοκρατία που ανά πάσα στιγμή αποφασίζει και κόβει ράβει όπως κρίνει αυτή σωστά, και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αρθεί η ολιγαρχική δημοκρατία για πάντα, ή εν μέρει, ή για μέρες από τον διαχειριστή.

Όποιον τον αρέσει μένει όποιον όχι φεύγει η σιωπά.

Παλιότερα και εγώ πίστευα σε ουτοπίες ώσπου η πραγματικότητα με δίδαξε όλα τα παραπάνω.

εγω αυτο που εχω να πω ( και ναι το λεω και συναίσθηματικα ) ειναι οτι ο Mιχαλης εχεις βοηθησει πααρα πολυ αυτο τον τομεα του χομπυ που λεγεται reef δεν θα κρινω το γιατι και ποιος επελεξε να μην ειναι απλα θελω να πω ενα τεραστιο ευχαριστω στον ιδιο που εχει μοιραστει μαζι με ολα τα νεα παιδια τις πολλες γνωσεις του και επειτα να πω οτι κρινω αυτην την επιλογη λανθασμενη .... με ταμπελακι ειτε χωρις ο ιδιος θα ειναι, παρολαυτα θεωρω οτι εγινε ενα βημα προς τα πισω και οχι προς τα μπρος ... αποψη μου ...

• Like 1

Κόσμος έρχεται κόσμος φεύγει, έτσι είναι στην ζωή έτσι και στα φόρουμ.

Α… και κάτι ακόμη δημοκρατία και φόρουμ δεν συμβαδίζουν σε όλα τα φόρουμ υπάρχει ολιγαρχική δημοκρατία που ανά πάσα στιγμή αποφασίζει και κόβει ράβει όπως κρίνει αυτή σωστά, και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αρθεί η ολιγαρχική δημοκρατία για πάντα, ή εν μέρει, ή για μέρες από τον διαχειριστή.

Όποιον τον αρέσει μένει όποιον όχι φεύγει η σιωπά.

Παλιότερα και εγώ πίστευα σε ουτοπίες ώσπου η πραγματικότητα με δίδαξε όλα τα παραπάνω.

κάνεις κάποιο λάθος εχουμε μαθει να ζουμε ελευθερι σαν ελληνικος λαος.κηαν θέλαμε χουντα.

δεν θα την ψαχνουμε μεσα απο ενα (φορουμ)

• Like 1

Μην αρχίσουμε τις βαρύγδουπες κουβέντες περί χούντας και διάφορα τέτοια..... δεν έχει καμιά σχέση η έννοια "χούντα" με αποφάσεις που λαμβάνονται από την ομάδα σε συντονιστικά θέματα.

Κάθε φόρουμ έχει τους δικούς του τρόπους λειτουργίας.

η απωλεια του MAD23 θεωρω οτι ειναι μεγαλη,εφαγε ατελειωτες ωρες απο τον χρονο του αφιλοκερδος για το καλο του χομπι,βεβαια θα μου πει καποιος οτι κανεις αναντικαταστατος,θα συμφωνησω υπο προυποθεσεις,ο καθενας καθημερινος κρινετε και στην ζωη του απο τις πραξεις του το ηθος του και το χαρακτηρα του ,η γνωση διδασκετε η εμπειρια αποκτιετε μεσα απο συνεχη τριβη.κανεις τελειως κανεις αλανθαστος,επειδη η ζωη κινειτε με ταχυς ρυθμους ας ακουστει και μια αλλη προταση ,ας πρωτεινει η συντοντιστικη ομαδα καποια ονοματα μελων προς τα υπολοιπα μελη για ψηφοφορια [προταση μου] .Μιχαλη να εισαι καλα σε ευχαριστουμε.

Ρε παιδιά για πια απώλεια μιλάτε... δεν πέθανε ο άνθρωπος... παραιτήθηκε για δικούς του λόγους, δεν σημαίνει ότι δεν θα συμμετέχει στο φόρουμ.

Μπορεί να θέλει να γεμίσει τις μπαταρίες του !!!

Μπορεί να θέλει να γεμίσει τις μπαταρίες του !!!

Θα συμφωνησω απολυτα με το Βαγγελη σε αυτο.

Παιδεια μην νομιζεται οτι η δουλεια του συντονιστη ειναι τοσο απλο.

Αν και απλο μελος κατανοω οτι η δουλεια τους ειναι πολυ κουραστικη και πρεπει

να αφιερωνουν αρκετο απο τον ελευθερο χρονο τους.

Πολλα απο τα παλαια μελη ηταν πρωην συντονιστες, δεν τους εχω δει να εχουν

φυγει αλλα ειναι εδω και στηριζουν το φορουμ και αυτο το ομορφο χομπι.

Δεν ξέρω ποια γνώση έχουν οι φύλακες αλλά η πρόταση ήταν απλά πρόταση μακρυά απο συναισθηματισμούς γι' αυτό και πρότεινα να συμμετέχουμε όλοι. Τώρα αν αυτό δεν γίνεται γιατί δεν εμπίπτει στους κανόνες του forum σεβαστό, εγώ έκανα απλώς μια πρόταση. Τώρα περί δημοκρατίας ή χούντας σε ένα forum για χομπιστές και αν θα μου δείξει τον δρόμο προς την έξοδο (αν μου αρέσει μένω ή αν φεύγω) προσωπικά μου ακούγονται κάπως αν όχι αστεία. Σαφώς και γουστάρω να μείνω γι' αυτό και είμαι εδώ και λέω τη γνώμη μου ελεύθερα σαν ενήλικες και νοημονες άνθρωποι. Η συστηματική ενασχόληση μου με το χομπι εδω και δυο χρόνια μου επιτρέπει να βλέπω πολλά περισσότερα απο την επιφάνεια. Δεν ζήτησα να πάρω απόφαση, ζήτησα να ακουστούν γνώμες. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο.

Και μια που αναφερόμαστε σε κανόνες του forum απλα να σημειώσω σε αυτά που ακούστηκαν περι "ταμπελάκια" οτι απο τους πιο βασικούς κανόνες μας ειναι η κατηγοριοποιήση των μελών σε διαχειριστές, συντονιστές και μέλη. Διαχωρισμός που προκύπτει απο το χρόνο, τις γνώσεις και την εμπειρία του καθένα μας και εξυπηρετεί την ομαλή λειτουργεία του forum και σε επίπεδο διαχείρισης αλλά και ουσιαστικής επικοινωνίας (η γνώμη ενός διαχειριστή σαφώς έχει αυξημένη βαρύτητα αν αναλογιστούμε και τα κριτήρια επιλογης του. Άρα σαφώς οι ταμπέλες δεν καθρεφτίζουν τις ικανότητες του καθένα μας (είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν διαμαντια μέλη που απλά δεν το έχουν δείξει) αλλά καθρεφτίζουν τη θέση του μέσα στο forum. Αν αναλογιστεί και κάποιος οτι διαχειριστής και συντονιστές έχουν την δυνατότητα να σταματούν απότομα συζητήσεις ή να διαγράφουν γνώμες και σχόλια ε ναι ρε σεις έχει μια σημασία η ταμπέλα.

Όσον αφορά την αλλαγή ταμπελάς στο μέλος πια mad23 σαφώς και δεν την κρίνω γιατί δεν γνωρίζω.Απλά είπα και συμφωνώ με τον giannisss οτι έχει βοηθήσει πολύ και ήταν απο τους πιο υποστηρικτικούς και ενεργούς συντονιστές. Ωστόσο συμφωνώ και με τον Aiolos οτι δεν πέθανε ο άνθρωπος, εδώ είναι σαν μέλος, είχε την δυνατότητα για πολύ καιρό να μας δείξει τις γνώσεις και ικανότητες του οπότε η επικοινωνία μαζί του μπορεί να συνεχιστεί.

Σας ευχαριστώ πολύ

• Like 2

Παιδιά θα σας αναφέρω την δικιά μου εμπειρία τόσο ως απλό μέλος τόσο και ως μετέπειτα σαν συντονιστής.

Πολλοί θα γνωρίζεται ότι ως από μέλος είχα πολύ περισσότερο χρόνο να προσφέρω για το ΑΖ, και αν κάνετε μια αναδρομή στις δημοσιεύσεις μου θα καταλάβετε πολύ καλά τι εννοώ.

Η θέση του συντονιστή πόσο μάλλον του γενικού είναι μια πολύ υπεύθυνη θέση που απορροφά πολύ ενέργεια για τη σωστή λειτουργία και τον συντονισμό του φόρουμ με αντίκτυπο στον περιορισμένο χρόνο για άλλα πιο δημιουργικά πράγματα.

κάνεις κάποιο λάθος εχουμε μαθει να ζουμε ελευθερι σαν ελληνικος λαος.κηαν θέλαμε χουντα.

δεν θα την ψαχνουμε μεσα απο ενα (φορουμ)

Για να μην παρεξηγηθώ δεν έκανα καμιά αναφορά για χούντα και πολιτικές σκοπιμότητες, ούτε ο σκοπός μου ήταν να θίξω έμμεσα κατάστασης (αυτά τα κάνω άμεσα χωρίς ενδοιασμούς) απλά είναι μια διαπίστωση και κανείς δεν μπορεί να που πει ότι ισχύει κάτι το αντίθετο είτε σας φαίνονται αστεία είτε όχι, γνωρίζω άριστα τη λέω και τη γράφω.

Δεν μιλώ για δικτατορία, αλλά έτσι λειτουργούν όλα τα φόρουμ, και φυσικά θα επιθυμούσα να λειτουργούσαν τα φόρουμ διαφορετικά αλλά το επίπεδο μας ως μέλη (γενικά) την δεδομένη στιγμή δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Απλά είμαστε ανώριμη για την απόλυτη δημοκρατία και την πλήρης συμμέτοχη των μελών στις αποφάσεις και στην λειτουργία του φόρουμ.

ΥΓ

Και αν θέλεις προτιμώ την παλιά χούντα παρά την τωρινή ΄΄ελεύθερη΄΄ δημοκρατία της αποχαύνωσης, αλλά ας το αφήσουμε πάει αλλού το θέμα κα θα πέσει πελεκης και αζαξ.

Τι χουντες λετε ρε παιδια,αφηστε τον ανθρωπο να χαλαρωσει.Εκρινε για τους λογους του οτι πρεπει να παραιτηθει και παραιτηθηκε.Εγω πιστευω πως τον ιδιο χρονο ισως και περισσοτερο θα αφιερωνει και τωρα να βοηθαει τον κοσμο.

Κι εγω παραιτημενος ειμαι.Εφυγα;Δεν εφυγα.Και αλλα παιδια το ιδιο!!!

Ο διαχειριστης και η ομαδα θα τη βρει την ακρη.

Φιλικα :bigemo_harabe_net-146:

Σε πάω !!!!!

:bigemo_harabe_net-113::bigemo_harabe_net-113::bigemo_harabe_net-113:

Αν και στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ εμού και του Μιχάλη,απομακρύνθηκα,ηρέμησα και το άφησα πίσω.Οφείλω λοιπόν Μιχάλη να σου βγάλω το καπέλο για την βοήθεια και την προσπάθεια που κατέθεσες και καταθέτεις σε αυτό το φόρουμ (που ομολογουμένως είναι τεράστια).Έχω μάθει να προσπερνάω,να μαθαίνω από τα λάθη μου αλλά και των άλλων,και ελπίζω να νιώσεις κι εσύ κάποια στιγμή έτσι...αν όχι καλή καρδιά....!Σαν κάτι να άλλαξε για μένα,όπως έγραψα και στην υπογραφή μου. :bigemo_harabe_net-140:

Έγινε επεξεργασία - kostaskappa

Μιχάλη σ' ευχαριστούμε για την εξαιρετική προσφορά και το έργο που αφήνεις σάν συντονιστής θαλασσινού ... :bigemo_harabe_net-145:

Την δημιουργική σου διαδρομή θέλουμε να την συνεχίσεις με το ίδιο πάθος και αγάπη καί από άλλο μετερίζι σάν απλός στρατιώτης !!!! :bigemo_harabe_net-64:

:rip: ...χαχαχα..ρε σεις με πεθανατε?

Σας μιλάω από το υπερπέραν..."...δεν θέλω στεφάνια.....θέλω πολλά πολλά ενυδρεία γύρω μου οκ?-θαλασσινά- :P "

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παίδες...είναι πολύ μεγάλη μου τιμή αυτά που λέτε και σας είμαι υπόχρεος(οτι και να πω για να σας ευχαριστήσω είναι λίγο πραγματικά). :blush:

Κώστα στις οικογένειες συμβαίνουν αυτά...περασμένα ξεχασμένα φίλε μου :thumbup:

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω απλά ένοιωσα και νοιώθω την ανάγκη να γεμίσω τις μπαταρίες μου.Το az είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια στην οποία είμαι τυχερός να ανήκω εδώ και πολλά χρόνια οπότε δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι χωρίς αυτή.

Εδω θα είμαστε να τα λέμε,καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά πλατσουρισματα :thumbup:

Εδω θα είμαστε να τα λέμε,καλό καλοκαίρι σε όλους και καλά πλατσουρισματα :thumbup:

+100000

:rip: ...χαχαχα..ρε σεις με πεθανατε?

Σας μιλάω από το υπερπέραν..."...δεν θέλω στεφάνια.....θέλω πολλά πολλά ενυδρεία γύρω μου οκ?-θαλασσινά- :P "

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παίδες...είναι πολύ μεγάλη μου τιμή αυτά που λέτε και σας είμαι υπόχρεος(οτι και να πω για να σας ευχαριστήσω είναι λίγο πραγματικά). :blush:

Κώστα στις οικογένειες συμβαίνουν αυτά...περασμένα ξεχασμένα φίλε μου :thumbup:

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω απλά ένοιωσα και νοιώθω την ανάγκη να γεμίσω τις μπαταρίες μου.Το az είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια στην οποία είμαι τυχερός να ανήκω εδώ και πολλά χρόνια οπότε δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι χωρίς αυτή.

Ωραία το έθεσες φίλε!

.......αλήθεια ...... πώς είναι στην "άλλη πλευρά" ;

Έγινε επεξεργασία - Safarpn

Ωραία το έθεσες φίλε!

:hysterical::hysterical::hysterical: Πως θες να ειναι,μας βασανιζουν πολυ :P

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Ωραία το έθεσες φίλε!

Ετσι είναι φίλε safa!Πες μου εναν που δεν τα "είπε" λίγο παραπάνω με τους γονεις του,τον αδερφο,τη γυναικά του η' τα παιδιά του!Αυτο που μένει στο τέλος της ημέρας είναι οτι είμαστε οικογένεια η' οτι αξίζει να είμαστε :thumbup:

Αν με "την άλλη πλευρά" εννοείς το υπερπεραν ειναι απίστευτα! :P

Εχει ολη τη μέρα παϊδάκια,πίτσες,μπύρες και ολα αυτά βλέποντας ενα shark only 20 τονων

και ενα mixed reef 33 τόνων (στο λεω ακριβώς για να μη νομίζεις οτι σου λεω ψέματα :hysterical: ) με καμιά

30αρια αχιλλεις! :wub:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...