Jump to content

Προσθήκη Νεκρού Βράχου

Alucard

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ.

Έχω ένα κομμάτι βράχου το οποίο είχα αφαιρέσει παλαιότερα από το ενυδρείο μου λόγω έλλειψης χώρου. Το κομμάτι είναι στεγνό για κάνα χρόνο περίπου τώρα.

Βρήκα όμως τώρα μια θέση γι'αυτό που πιστεύω θα ταιριάζει καλά και θα είναι ότι πρέπει για να κάτσει κάποιο κοράλλι επάνω.

Μπορώ λοιπόν απλά να ξαναβάλω μέσα στο ενυδρείο όπως είναι ή πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία κουραρίσματος πρώτα? Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια άλγης αυτόν τον καιρό και δεν θα ήθελα να επιβαρύνω την κατάσταση με τυχόν απελευθέρωση επιπλέον νιτρικών/φωσφορικών.

Το ενυδρείο μου είναι 160 λίτρα περίπου, τρέχει εδώ και ενάμιση χρόνο και περιέχει 18-19 κιλά βράχου.

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, κάνε το κομμάτι ένα καλό πλύσιμο-βράσιμο και ξαναβάλτο.

Έγινε επεξεργασία - salamander

Απο τη διαδικασια του βρασιματος θα προτιμουσα τη χλωρινη.

Γεια σου φιλε μου Ορεστη :)

Απο τη διαδικασια του βρασιματος θα προτιμουσα τη χλωρινη.

Γεια σου φιλε μου Ορεστη :)

Εγώ για να πω την αλήθεια δεν θα έκανα τίποτα παραπάνω από ένα καλό πλύσιμο.

Γεια σου φίλε Στρατο.

Εγώ για να πω την αλήθεια δεν θα έκανα τίποτα παραπάνω από ένα καλό πλύσιμο.

Γεια σου φίλε Στρατο.

Μ'αρεσεις χαχαχαχαααααααααα

Γενικά Στράτο η υπερβολή στο ενυδρείο(που την είχα παλίοτερα)με έχει οδηγήσει στο να μην το χαίρομαι .Ξεκινάει από τέτοια απλά πραγματάκια και φτάνει στο σημείο να βλέπεις εφιάλτες όπως ο αίολος χαχαχα.

Γενικά Στράτο η υπερβολή στο ενυδρείο(που την είχα παλίοτερα)με έχει οδηγήσει στο να μην το χαίρομαι .Ξεκινάει από τέτοια απλά πραγματάκια και φτάνει στο σημείο να βλέπεις εφιάλτες όπως ο αίολος χαχαχα.

Ετσι ειναι φιλε οπως τα λες.Οσο για τον Αιολο,εγω του εγραψα να παρει πιο φαρδια σεντονια να σκεπαζεται καλυτερα :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

Και να μην τρωει βαρια το βραδυ γιατι λογο της ζεστης επιβαρυνει την κατασταση χαχαχα.

Ξεφύγαμε λίγο ε? :)

Θα βάλω μάλλον το βράχο στον κουβά με νερό RO και ένα κυκλοφορητή για απόψε να ξεπλυθεί καλά και αύριο μπλουμ.

Ξεφύγαμε λίγο ε? :)

Θα βάλω μάλλον το βράχο στον κουβά με νερό RO και ένα κυκλοφορητή για απόψε να ξεπλυθεί καλά και αύριο μπλουμ.

Ετσι φιλε μου :)

Έτσι, έτσι..... απλά πράγματα !!!... φαρδιά σεντόνια, ο ποπός σκεπασμένος και όλα θα πάνε καλά.

Έτσι, έτσι..... απλά πράγματα !!!... φαρδιά σεντόνια, ο ποπός σκεπασμένος και όλα θα πάνε καλά.

ελπιζω να μη σε πειραξε η πλακα :)

πλάκα κάνεις ρε συ !!!!... μου άρεσε κιόλας χε χε

Χαιρετώ το φόρουμ.

Έχω ένα κομμάτι βράχου το οποίο είχα αφαιρέσει παλαιότερα από το ενυδρείο μου λόγω έλλειψης χώρου. Το κομμάτι είναι στεγνό για κάνα χρόνο περίπου τώρα.

Βρήκα όμως τώρα μια θέση γι'αυτό που πιστεύω θα ταιριάζει καλά και θα είναι ότι πρέπει για να κάτσει κάποιο κοράλλι επάνω.

Μπορώ λοιπόν απλά να ξαναβάλω μέσα στο ενυδρείο όπως είναι ή πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία κουραρίσματος πρώτα? Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια άλγης αυτόν τον καιρό και δεν θα ήθελα να επιβαρύνω την κατάσταση με τυχόν απελευθέρωση επιπλέον νιτρικών/φωσφορικών.

Το ενυδρείο μου είναι 160 λίτρα περίπου, τρέχει εδώ και ενάμιση χρόνο και περιέχει 18-19 κιλά βράχου.

καλησπέρα θα συμφωνήσω και εγω με τα παιδιά ένα καλο ξεβγαλμα και με μια μικρή βουρτσα λίγο τρυψιμο στεγνωμα και μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...