Jump to content

Ο Χθεσινός Μου Εφιάλτης.....

Recommended Posts

Θα καταλάβετε παρακάτω ότι το θέμα αφορά τα "κακά μας" όνειρα σε σχέση φυσικά με τα ενυδρεία μας..... (όχι με τις πεθερές σας) !!!

Ξύπνησα λέει, από τον θόρυβο που έκανε η αντλία αναπλήρωσης, γεμίζοντας συνέχεια το ενυδρείο με νερό.... όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι, μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν 10-15 πόντοι νερό και το ενυδρείο είχε διαρροή από ξεκόλλημα της σιλικόνης (στο πλαϊνό τζάμι) !!!

Συναγερμός στον συγκάτοικο (που και αυτός κοιμόταν), για κουβάδες, σφουγγαρίστρες, δοχεία και προετοιμασία νέου αλατόνερου...
(από που ξεφύτρωσαν αλλά 10 άτομα να βοηθήσουν δεν το κατάλαβα... μέχρι και η μάνα μου ήρθε που σπάνια έρχεται σπίτι) !!!!

Αφού μάζεψα τα σκόρπια ψάρια και κοράλλια και τα έβαλα σε ένα κουβά, έψαχνα απεγνωσμένα τον bababrlilio να έρθει να τα πάρει για φιλοξενία, και δεν τον έβρισκα, και μέσα σ αυτή την αγωνία ξύπνησα μούσκεμα στον ιδρώτα (ευτυχώς) και όχι από το νερό του ενυδρείου !!!!

χαχαχα έχεις αρρωστήσει....

για νέο μου το λες? χα χα χα

Επρεπε να με πάρεις κι εμένα τηλέφωνο να έρθω να βοηθήσω ρε συ γιατί στο δικό μου όνειρο, ήμουν όλη μέρα σπίτι και καλά και δεν είχα τι να κάνω!

εγώ πάλι στον ξύπνιο μου είμαι σε αυτή τη κατάσταση με σένα χα χα χα

Οταν ημουν μικρος,και ξυπνουσα απο εφιαλτες που εβλεπα,φωναζα την μανα μου,για να με ηρεμησει.Αυτη ερχοταν,και μου ελεγε.μην φοβασαι,παλι θα αφησες τον ποπο σου ξεσκεπαστο,γιαυτο τα βλεπεις αυτα τα κακα ονειρα.Μολις μου τον σκεπαζε,κοιμομουν σαν πουλακι.

Ηθικον διδαγμα- :bigemo_harabe_net-55: Ποτε μην αφηνεις τον ποπο ξεσκεπαστο,γιατι θα βλεπεις εφιαλτες :rasp::hysterical:

Υ.Γ- Εγω παντος χθες εβλεπα ,απο αυτα τα βασανιστικα ονειρα,που δεν θελεις να τελειωσουν ποτε :bigemo_harabe_net-138:

λες να φταίει αυτό χμμμμμ... θα το προσέξω

πολυ καλο :bigemo_harabe_net-64: και εγω πριν καμια βδομαδα ειδα οτι ειχα ενα μεγααλο ενυδρειο ( δεν ειχε τελος το βαθος του - ονειρα τι να πει κανεις ..... ) και γυρισα απο διακοπες και το ειδα βουρκο !! :bigemo_harabe_net-88::bigemo_harabe_net-74:

Ξέρεις πόσες φορές έχω ονειρευτεί ένα μεγάλο ενυδρείο, αλλά μάλλον θα μου μείνει μόνο το όνειρο γιατί η γυναίκα, μου το έχει ξεκόψει εάν έρθει μεγαλύτερο θα κοιμάσαι μαζί του έξω. :bigemo_harabe_net-74:

Έγινε επεξεργασία - Force

Θα καταλάβετε παρακάτω ότι το θέμα αφορά τα "κακά μας" όνειρα σε σχέση φυσικά με τα ενυδρεία μας..... (όχι με τις πεθερές σας) !!!

Ξύπνησα λέει, από τον θόρυβο που έκανε η αντλία αναπλήρωσης, γεμίζοντας συνέχεια το ενυδρείο με νερό.... όταν σηκώθηκα από το κρεβάτι, μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν 10-15 πόντοι νερό και το ενυδρείο είχε διαρροή από ξεκόλλημα της σιλικόνης (στο πλαϊνό τζάμι) !!!

Συναγερμός στον συγκάτοικο (που και αυτός κοιμόταν), για κουβάδες, σφουγγαρίστρες, δοχεία και προετοιμασία νέου αλατόνερου...

(από που ξεφύτρωσαν αλλά 10 άτομα να βοηθήσουν δεν το κατάλαβα... μέχρι και η μάνα μου ήρθε που σπάνια έρχεται σπίτι) !!!!

Αφού μάζεψα τα σκόρπια ψάρια και κοράλλια και τα έβαλα σε ένα κουβά, έψαχνα απεγνωσμένα τον bababrlilio να έρθει να τα πάρει για φιλοξενία, και δεν τον έβρισκα, και μέσα σ αυτή την αγωνία ξύπνησα μούσκεμα στον ιδρώτα (ευτυχώς) και όχι από το νερό του ενυδρείου !!!!

Αυτό το όνειρο το έχω δει δύο φορές τουλάχιστον στην ζωή μου αλλά στον ξύπνιο μου, :bigemo_harabe_net-134: άνοιξαν τα ενυδρεία.... εντάξει όχι 15 πόντους νερό στο πάτωμα......αλλά έτρεχα και δεν έφτανα.

Ένας εφιάλτης που είχα, ήμουν λέει σε ένα σπίτι που νοίκιαζα παλιότερα μόνο ήταν μεγαλύτερο.....εκεί βρισκόταν το ενυδρείο μου, σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που έχω,όμως τα ψάρια δεν κολυμπούσαν στο ενυδρείο αλλά στον αέρα μέσα στο δωμάτιο και εγώ τα έπιανα στον αέρα και τα έβαζα στο νερό και αυτά ξανά έβγαιναν από το ενυδρείο και πετούσαν και δεν έφτανε αυτό, εμφανιζόταν από το πουθενά η νύφη μου και τα ψέκαζε με Baygon, λες και ήτανε μύγες. Εγώ της φώναζα:

- τι κάνεις μωρέ......

-θα μας τρελάνεις.....

-τι σου φταινε και τα σκοτώνεις.....

-σταμάτα τώρα σου είπα.....

αυτή δεν σταματούσε οπότε παίρνω το ψαροτούφεκο και......

μετά ξύπνησα :bigemo_harabe_net-82:

είσαι και εσύ.. άστα να πάνε !!!

Τροφή για ψυχιάτρους και ονειροκρίτες θα γίνει το θέμα αυτό χα χα χα

γράψτε να δούμε ποιον θα κλείσουν μέσα χχαχαχαχαχα

χαχαχα :bigemo_harabe_net-74: εχω δει κατι παρομοιο με ψαρια να πετανε στον αερα! ηταν το σπιτι γεματο γκαμπις στον αερα και τα επιανα με την αποχη και τα εβαζα μεσα στο ενυδρειο! :bigemo_harabe_net-74::bigemo_harabe_net-74:

Σε τέτοια φάση είμαστε δηλαδή οι περισσότεροι?

post-13206-0-63982800-1375264274_thumb.jpg

Αυτό το όνειρο το έχω δει δύο φορές τουλάχιστον στην ζωή μου αλλά στον ξύπνιο μου, :bigemo_harabe_net-134: άνοιξαν τα ενυδρεία.... εντάξει όχι 15 πόντους νερό στο πάτωμα......αλλά έτρεχα και δεν έφτανα.

Ένας εφιάλτης που είχα, ήμουν λέει σε ένα σπίτι που νοίκιαζα παλιότερα μόνο ήταν μεγαλύτερο.....εκεί βρισκόταν το ενυδρείο μου, σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που έχω,όμως τα ψάρια δεν κολυμπούσαν στο ενυδρείο αλλά στον αέρα μέσα στο δωμάτιο και εγώ τα έπιανα στον αέρα και τα έβαζα στο νερό και αυτά ξανά έβγαιναν από το ενυδρείο και πετούσαν και δεν έφτανε αυτό, εμφανιζόταν από το πουθενά η νύφη μου και τα ψέκαζε με Baygon, λες και ήτανε μύγες. Εγώ της φώναζα:

- τι κάνεις μωρέ......

-θα μας τρελάνεις.....

-τι σου φταινε και τα σκοτώνεις.....

-σταμάτα τώρα σου είπα.....

αυτή δεν σταματούσε οπότε παίρνω το ψαροτούφεκο και......

μετά ξύπνησα :bigemo_harabe_net-82:

Οταν λες "πήρα το ψαροντούφεκο και ...... ", εννοείς ότι πήρες το ψαροντούφεκο και τη βοήθησες στο έργο της ή ....βοήθησες τα ψάρια;

χμμμμ υποψιάζομαι ότι για τη νύφη του ήταν !!!!

πωπωωωωωωω αστα να πανε...αν εβλεπα τετοιο ονειρο θα χρειαζομουν ψυχολογικη υποστηρηξη μετα...κανονικα ομως....

χμμμμ υποψιάζομαι ότι για τη νύφη του ήταν !!!!

εννοείται...! ψάρια χτυπάω μόνο στο βυθό, και συγκεκριμένα είδη.

Αρε Βαγγέλη τη ξυπνησες!!!

Ήμουν έτοιμος να σου χτυπησω το κουδούνι.

Τζάμπα έτρεχα σαν τον βλακα.

Χαχαχαχα χα

Καλά θα σου δίνω τα ψάρια μου στον ύπνο μου να τα έχεις εσύ, και όταν ξυπνάω θα μου τα φέρνεις πίσω !!! στρέχει? (που το θυμήθηκα) !!!

Βαγγελη,να το κοιταξεις το θεμα οσο ειναι νωρις..............................αααααααα και παρε πιο φαρδια σεντονια :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...