Ankyv 1 Αυγούστου 2013 #26 Share 1 Αυγούστου 2013 Νομίζω ότι ο gregog7 έχει δίκιο σε αυτο που σου λέει...επισης απο όσο ξέρω τα Πετ σίτου πλεον δεν έχουν σκιμμερ!!!! Τα jbl έχουν πάνω κατω την ιδια τιμη που έχει ένα eheim,κ ειναι πιο επώνυμο,κ επισης αξιζει να σημειωθεί ότι το κοστος για τα δυο φίλτρα ειναι όσο θα σου παει ένα σαμπ .....το ίδιο ισχυει κ για τα φώτα σου τα οποία πάλι αυτα που έχει το ενυδρειο απο την μάνα του δεν ειναι επαρκή για να κανείς δουλεια....όσο για τα κινεζικά κ εγω ειμαι φίλος εχω της ίδιας εταιρίας ενυδρειο...παρόλα αυτα ότι εχω αγοράσει σε κινεζικο δεν μου έχει κάτσει καλα η με αφήσε νωρίς.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisher13 1 Αυγούστου 2013 Author #27 Share 1 Αυγούστου 2013 Σκιμερ στο πετ σίτυ υπάρχουν βράχο απο τον ερμη δεν νομίζω να έχω θέμα εσείς τι λέτε ; Θα μου βγει πολυ φθηνά Το σαμπ πως φτιάχνεται ;; Θα στοιχίσει φτηνοτερα ξέρετε κάποιον που να εχει μαγαζί και να φτιάχνει ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Αυγούστου 2013 #28 Share 1 Αυγούστου 2013 Φίλε μου δυστηχώς και χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω,η λέξη φθηνό και το θαλασσινό ενυδρείο δεν συμβαδίζουν.....τα σκίμερ που υπάρχουν στα πετ σίτι είναι τα jad,τα οποία κυριολεκτικά είναι για τα σκουπίδια.....για να καταλάβεις πόσο δεν κάνουν,εγώ τα αγοράζω για να παίρνω την αντλία τους για να σπάω το αλάτι στον κουβά.....για τα λίτρα σου πρέπει να προμηθευτείς κάτι καλό και δυνατό,το οποίο μεταχειρισμένο θα κοστίζει τουλάχιστον 250€....όσο για τον βράχο,εγώ θα σου έλεγα να πάρεις έτοιμο νεκρό από χομπίστα ή από το πετ σίτι αν θες.Όχι από τον ερμή ή από τον Δία....(στράτο δεν εννοώ εσένα )....συγχώρεσε με αν ακούγομαι κάπως ωμός,αλλά το καλό σου θέλω,μην χαλάς λεφτά τσάμπα και βερεσέ....δεν αξίζει...βάλτα σε ένα συρτάρι και σιγά σιγά και με υπομονή θα μαζέψεις για να πάρεις τον σωστό εξοπλισμό.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 1 Αυγούστου 2013 #29 Share 1 Αυγούστου 2013 Να σημειώσω πως πρέπει παράλληλα να ρίξεις πολύ διάβασμα για να κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργίας ενός κλειστού συστήματος όπως είναι το θαλασσινό ενυδρείο.... Χρειάζεσαι κατά σειρά: Διάβασμα. Πλάνο. Αγορά σωστού εξοπλισμού. Σωστό στήσιμο. Υπομονή. Και τέλος στοκάρισμα με ζωντανά! ΥΓ.Καλό κουράγιο και καλή αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmal 1 Αυγούστου 2013 #30 Share 1 Αυγούστου 2013 Να σημειώσω πως πρέπει παράλληλα να ρίξεις πολύ διάβασμα για να κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργίας ενός κλειστού συστήματος όπως είναι το θαλασσινό ενυδρείο.... Χρειάζεσαι κατά σειρά: Διάβασμα. Πλάνο. Αγορά σωστού εξοπλισμού. Σωστό στήσιμο. Υπομονή. Και τέλος στοκάρισμα με ζωντανά! ΥΓ.Καλό κουράγιο και καλή αρχή! +1 Sent from my iPad using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankyv 1 Αυγούστου 2013 #31 Share 1 Αυγούστου 2013 Κ μια παρατήρηση όσο αφορά το σκιμμερ ειναι ναι μεν τσάμπα αλλα δεν έχουν ούτε εγγυηση ούτε τιποτα.....καλύτερα να κανείς υπομονή όσο μπορείς για να πάρεις σωστό εξοπλισμο απο την αρχη κ στο λέω σαν παθών γιατι κ εγω το ίδιο έκανα κ τελικα την πατησα.... Κ μετα αναγκαστικά να ξανα δώσω λεφτα για εξοπλισμο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 2 Αυγούστου 2013 #32 Share 2 Αυγούστου 2013 Να σημειώσω πως πρέπει παράλληλα να ρίξεις πολύ διάβασμα για να κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργίας ενός κλειστού συστήματος όπως είναι το θαλασσινό ενυδρείο.... Χρειάζεσαι κατά σειρά: Διάβασμα. Πλάνο. Αγορά σωστού εξοπλισμού. Σωστό στήσιμο. Υπομονή. Και τέλος στοκάρισμα με ζωντανά! ΥΓ.Καλό κουράγιο και καλή αρχή! τα είπες όλα και με την σωστή σειρά....εύγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 2 Αυγούστου 2013 #33 Share 2 Αυγούστου 2013 τα είπες όλα και με την σωστή σειρά....εύγε Τα σέβη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος