amnisia 16 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Έχω διαβάσει ότι καλό είναι τα dwarf gourami να είναι 1 αρσενικό με 2-3 θυληκά σε ένα ενυδρείο. Η ερώτηση μου είναι, τα θυληκά είναι απαραίτητο να είναι και αυτά dwarf ή μπορούμε να βάλουμε κάποιο άλλο είδος ? Η απορία δημιουργήθηκε γιατί τα θυληκά dwarf gouramies είναι πιό σπάνια στα ελληνικά καταστήματα και σκεφτήκαμε ότι αν ταιριάζουν και με τα υπόλοιπα gouramies, θα μπορούσαμε να βρούμε λύση στο κυνηγητό των 2 αρσενικών που έχουμε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 16 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Το πρόβλημά σου μάλλον δεν θα λυθεί με την προσθήκη θηλυκών, αλλά μόνο με την απομάκρυνση του ενός αρσενικού. Φοβάμαι ότι είναι μονόδρομος η λύση. Δεν νομίζω ότι μπορούν να συνυπάρξουν σε τόσα λίτρα 2 αρσενικά γκουράμι, χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnisia 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Το να φύγει το ένα αρσενικό είναι ήδη υπό δρομολόγηση, από εκεί και πέρα ψάχνουμε να δούμε τι θυληκά να βάλουμε, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Θα μπορούσε να μείνει το dwarf gourami μόνο του ? Το άλλο που μας πρότειναν είναι να βάλουμε ακόμα 1 ή 2 αρσενικά, αλλά εμείς το απέκλεισαμε αμέσως μόλις το ακούσαμε, για πείτε και εσείς την γνώμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 16 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν νομίζω πάντως ότι είναι και τόσο δύσκολο να βρεις dwarf gourami. Μπορείς να βάλεις φωτογραφία να δω τα ψάρια σου? Κάτι έχω υπόψιν μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnisia 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Έχουμε φωτογραφία μόνο από το 1, αλλά και το άλλο το ίδιο είναι απλά λιγάκι πιό μεγάλο. Περιμένουμε να διαβάσουμε τι έχεις υπόψιν σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 16 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Ξέρω κάποιο μαγαζί εδώ κοντά που έχει αυτές τις ημέρες κάμποσα τέτοια θηλυκά, αλλά άστο καλύτερα... μην μπλέξεις μαζί του γιατί τα περισσότερα ψάρια που έχει είναι άρρωστα, κυρίως εξ αιτίας των "καλών" συνθηκών που τα κρατάει... Και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnisia 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #7 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Θα μπορούσες να αναφέρεις το όνομα του μαγαζίου, έστω και σε πμ, για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 16 Φεβρουαρίου 2007 #8 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Σου το 'στειλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος