boner 30 Ιουλίου 2013 #1 Share 30 Ιουλίου 2013 Καλησπερα στους συνχομπιστες!!!Εχω τα πανεμορφα ψαρακια της λιμνης victoria-astatotilapia aeneocolor(yellow belly)Εχει πολυ καιρο παρακολουθω μια περιεργη συμπεριφορα απο τον αρσενικο μου!!Στην αρχη νομιζα οτι ειναι τυχαιο αλλα μετα απο πολλες ωρες μελετη διαπιστωσα οτι τελικα.................................................... η εισαι αρχηγος η δεν εισαι Τα θυλικα μου(4) καποιες φορες αρπαζονται στομα στομα(οι 2 μεγαλες συνηθως και μετα απο ξεμπουκωμα)Ο αρσενικος που ειναι στην αλλη μερια του ενυδρειου(στην καβατζα του)φευγει σφαιρα και με το γνωστο τρεμουλο μπαινει αναμεσα στις δυο τις τσουπρες!!!!!Ποτε στην μια ποτε στην αλλη!!!Αν συνεχισουν τα θυλικα ο μαγκας αρχιζει και τις τσιμπαει πισω στην ουρα παλι μια μια μεχρι να χωρισουν!!!Οταν χωρισουν φευγει καμαρωτος στην φωλια του!!!!!!Αααααρε αθανατη αφρικα ποσα θα μαθουμε ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 30 Ιουλίου 2013 #2 Share 30 Ιουλίου 2013 Ακομα και στην φυση υπαρχουν καποιο κανονες φιλε μου , ακομα και κει ο ισχυροτερος επιβαλλει την θεληση του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 30 Ιουλίου 2013 #3 Share 30 Ιουλίου 2013 Κριμα σε οσους δεν προτιμουν την Αφρικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 31 Ιουλίου 2013 #4 Share 31 Ιουλίου 2013 Βίντεο τώρα!!! Αφού ξέρεις οτι είμαστε ματάκιδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 31 Ιουλίου 2013 Author #5 Share 31 Ιουλίου 2013 Εχω πολλα βιντεο για ανεβασμα αλλα.......................................................οταν μου ελεγε η μανα μου να μαθω πληροφορικη εγω......................πετουσα αετο!!!!!!!! που να ηξερα μετα απο τοσα χρονια θα "εμπλεκα" με κιχλιδες?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 12 Αυγούστου 2013 #6 Share 12 Αυγούστου 2013 Χα χα χα...Καλος λογος να γραφτουμε σε κανα φροντιστηριο πληροφορικης...Εγω ο λογος που εβαλα ιντερνετ ηταν οι κιχλιδες!Ασχετο που μετα χαθηκε η μπαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος