roilla 30 Ιουλίου 2013 #1 Share 30 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα & καλό καλοκαίρι..Είχα κπ επιπλοκές με το νεροχελωνάκι μου,λόγω διακοπων τη μετακίνησα κ έπαθε μόλυνση στα μάτια..λογικα ειναι μυκητες σωστα?άργησα να τισ ξεκινήσω σταγονεσ κ όλεσ αυτες τσ μέρεσ δεν ειχε καθόλου διαθεση για φαγητο...τησ ξεκίνησα κολληριο οπωσ κ βιταμινεσ..Όμωσ οι βιταμινεσ ειναι για προσθηκα στη διατροφη τησ κ αναφερονται σε χελωνεσ ξηρασ..εχει διαφορα..??να τισ ριξω τη σκονη στο νερο τησ..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 30 Ιουλίου 2013 #2 Share 30 Ιουλίου 2013 όχι στο νερό, πάνω στην χλωρή τροφή της.... στο νερό μόνο βιταμίνες υγρής μορφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
roilla 31 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 31 Ιουλίου 2013 Οκ ευχαριστω ηδη παει καλυτερα...οταν λες στη χλωρη τροφη της?στα γαριδακια που της δινω η στα ωμά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 31 Ιουλίου 2013 #4 Share 31 Ιουλίου 2013 Οκ ευχαριστω ηδη παει καλυτερα...οταν λες στη χλωρη τροφη της? στα γαριδακια που της δινω η στα ωμά οτι τις βιτμινες της ριχνουμε επανω στην τροφη οχι στο νερο λεει οτι τισ βιταμινες τις βαζουμε στην τροφη οχι μεσα στο νερο βουτα την γαριδα στην βιταμινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
roilla 2 Αυγούστου 2013 Author #5 Share 2 Αυγούστου 2013 Κατι τελευταιο γτ οσο περναει ο καιρος ολο κ περισσοτερο ανησυχω..ποσο περιπου καιρο κανει να ιαθει εντελωσ απο τη μολυση στα ματια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Αυγούστου 2013 #6 Share 5 Αυγούστου 2013 ανάλογα με το πόσο προχωρημένη είναι η κατάστασή της..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roilla 7 Σεπτεμβρίου 2013 Author #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά εξακολουθώ να έχω θέμα με τη μπουμπού μου..Δεν είχε συνέλθει και αμέσως ξανά υποτροπίασε!πρόσφατα είχε θέμα και με το καβούκι της,ενώ δεν έβγαινε από μόνη της να λιαστεί,την έβγαζα εγώ επάνω και μόνο τότε καθόταν..Συχνά πυκνά μου ανοίγει και το στόμα..(δε το έκανε παλαιότερα)...Μήπως είναι μεταβατική περίοδος και αλλάζει κέλυφος...και νομίζω πως έχει βγάλει φουσκαλίτσες στα πόδια της..Κάτι τελευταίο..την είχα <<καλό-μάθει>> με ωμή τροφή (ψάρια,κοτόπουλο,γαλοπούλα & ασπράδι) και δε πλησιάζει καθόλου τ γαριδάκια της, ακόμη και αν είναι νηστική!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 8 Σεπτεμβρίου 2013 #8 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε κάποια φωτό να δούμε για τις φουσκάλες που λες.... Για την τροφή που λες, στην ωμή πηγαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roilla 10 Σεπτεμβρίου 2013 Author #9 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ γι το ενδιαφέρον σου, αλλά μάλλον δε θα ξανά έχω απορίες..(τουλ γι κπ χρονικό διάστημα)..δε τα κατάφερε η μπουμπού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 10 Σεπτεμβρίου 2013 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Λυπάμαι γι αυτή την εξέλιξη, αυτά συμβαίνουν όταν εξ αρχής δεν παρέχουμε στα ζώα αυτά που χρειάζονται. Μην σε πέρνει από κάτω..... Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2013 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias8513 11 Σεπτεμβρίου 2013 #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2013 Συχνά πυκνά μου ανοίγει και το στόμα.. Αυτο παιδια ειναι ανησυχητικο σημαδι? μου ανοιγει και μενα το στομα οποτε την πιανω στα χερια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krouser 12 Σεπτεμβρίου 2013 #12 Share 12 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο παιδια ειναι ανησυχητικο σημαδι? μου ανοιγει και μενα το στομα οποτε την πιανω στα χερια μου. οχι απαραιτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος