christoslr 16 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας φιλοι ακουαριστες! Ειμαι νεο μελος κι εχω ενα προβλημα, μετα απο 15 μερες που ειχε βγει μια γεννα ξαφνικα μεσα σε μια μερα ολα τα μικρα βρεθηκαν νεκρα! Μηπως γνωριζει να μου πει καποιος το γιατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 16 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 καλωςηρθες!! Καταρχην για τι ψαρια μιλαμε,σε τι ενυδρειο τα ειχες και σε τι συνθηκες. Ειχες αλλα ψαρια μεσα με τα μωρα?? Δωσε μερικες πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christoslr 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 καλωςηρθες!! Καταρχην για τι ψαρια μιλαμε,σε τι ενυδρειο τα ειχες και σε τι συνθηκες. Ειχες αλλα ψαρια μεσα με τα μωρα?? Δωσε μερικες πληροφοριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christoslr 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 τα ψαρακια ηταν μαυρα μολυ, τα ειχα απομονομενα σε γεννηστρα. το ενυδρειο ειναι μεγαλο χωριτηκοτητας 150 λιτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYFFY 16 Φεβρουαρίου 2007 #5 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Εγω ειχα ενα μολυ και ηταν εγκυος γεννησε 8 μωρα τα 5 μωρα ηταν πεθαμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 16 Φεβρουαρίου 2007 #6 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Για δες και εδώ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...ost&p=63013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος