Jump to content

Αναβάθμιση Από 60 Σε 160 Λίτρα.τα Φωτα Σας!!!!!

fragiskos1989

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Έχω ένα 60λιτρο ριφάκι και αγόρασα ένα καινούργιο 160 λίτρα..Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να γίνει σωστά η διαδικασία; Στο νου μου έχω να φτιάξω το ένα τέταρτο του μεγάλου με καινούργιο νερό να περιμένω να γίνει ο κύκλος και στη συνέχεια να βάλω το υπόστρωμα και το νερό του παλιού με το βράχο και μερικά κοραλάκια που έχω προσθέτοντας σιγά σιγά κι άλλο νερό μέχρι να γεμίσω όλα τα λίτρα σε βάθος χρόνου..μου το πρότεινε φίλος να φτάσει αρχικά στη μέση το νερό με την προσθήκη του παλιού..για να γίνει ο κύκλος πιο γρήγορα να προσθέσω βράχο ή αραγωνίτη απ το παλιό;;

Έγινε επεξεργασία - fragiskos1989

Βαλε καινουργιο αραγωνιτη(γνωμη μου) μετεφερε τον ζωντανο βραχο και το νερο του παλιου........

Κατοπιν φτιαχνε και συμπληρωνε 15-20 λιτρα τη μερα

Εγω ετσι θα εκανα, αλλα περιμενε να ακουσεις κι αλλες γνωμες

Το τελειο ειναι να τρεχουν και τα δυο μαζι,βαλε καινουργιο αραγονιτη μετεφερε τον βραχο φτιαξε νερο γεμισε και λιγο πριν τελειωσεις βαλε τα κοραλια και το υπολοιπο νερο και βακτηρια και τελος.καλη μεταφορα

Μελλοντικά θα τρέξουν και τα δύο :bigemo_harabe_net-171: Έχω και ένα 200λιτρο που θα γίνει μεσογειακό..

Οκ θα ακολουθήσω τις οδηγίες σας παιδιά!!!Σας ευχαριστώ πολύ :bigemo_harabe_net-117:

Εγώ έφυγα από τα 100 λίτρα στα 220 με μιας,και δεν είχα ούτε μια απώλεια!Βάλε το νερό σου να σπάσει καλά,πρόσθεσε τον φρέσκο αραγονίτη και άστο 24 ώρες να κάτσει.Μετά μεταφέρεις όλον τον βράχο και στήνεις,και μετά τα ψάρια σου και κομπλέ....έχω κανει 2 φορές μεταφορά σε λιγότερο από πέντε ώρες....παιχνίδι είναι!Απλά φρόντισε να έχεις χέρια βοηθείας!! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...