karatasis 28 Ιουλίου 2013 #1 Share 28 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ..... θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να αγορασεις ψαρακια απο αλλη πολη και να σου τα στειλουν.....δηλ... αν υπαρχει τροπος το ψαρακι να αντεξει καπου σε καποια ειδικη συσκευασια για μια μερα οσο διαρκει η μεταφορα του! Ειμαι απο πυργο ηλειας και θελω ψαρακια απο πατρα η αθηνα.... Με ενα πετ που μιλησα μου ειπε οτι μπαινουν σε ενα κουτι κατι σαν πλαστικο μιας χρησης απο οτι μου δωσε να καταλαβω και οτι δεν εχει προβλημα..... ισχυει κατι τετοιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Ιουλίου 2013 #2 Share 28 Ιουλίου 2013 Φυσικά και γίνονται αποστολές. Τελευταία πήρα ψάρια απο Αθήνα και μου τα έστειλαν στην Κοζάνη. Ηρθαν λες και μόλις τα έβγαλα απο το πετ σοπ. Βέβαια η συσκευασία δεν ήταν ενα απλό πλαστικό κουτί, οι άνθρωποι ειναι επαγγελματίες. Αυτός που θα σου τα στείλει θα πρέπει να ξέρει με ποιο τροπο θα τα συσκευάσει σωστά για να μην έχεις απώλειες ή αλλα δυσάρεστα. Αν σου τα στείλει με το ΚΤΕΛ καλο θα ειναι να επιλέξεις βραδινό δρομολόγιο για να αποφύγεις τη ζέστη. Εδώ μέσα υπάρχουν καταστήματα και μπορείς να ρωτήσεις τα πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 28 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 28 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε safarpn θα ψαξω να βρω τα καταστηματα....! Μου φαινεται περιεργο ομως πως την παλευουν τα ψαρια τοσες ωρες χωρις οξυγονο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Ιουλίου 2013 #4 Share 28 Ιουλίου 2013 (edited) Μη στεναχωριέσαι γι' αυτο. Γι' αυτό σου λέω να προσεξεις απο που θα πάρεις ψάρια. Οι επαγγελματίες στο χώρο ξέρουν πολυ καλά τι κάνουν και με τεράστια σιγουριά. Αν θέλεις σου προτείνω κατάστημα (απο εκει που τα πήρα εγω) σε πμ. Μιλάς μαζί τους και στο τηλέφωνο για απορίες και λεπτομέρειες και είσαι μάγκας. Έγινε επεξεργασία 28 Ιουλίου 2013 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 28 Ιουλίου 2013 Author #5 Share 28 Ιουλίου 2013 Μη στεναχωριέσαι γι' αυτο. Γι' αυτό σου λέω να προσεξεις απο που θα πάρεις ψάρια. Οι επαγγελματίες στο χώρο ξέρουν πολυ καλά τι κάνουν και με τεράστια σιγουριά. Αν θέλεις σου προτείνω κατάστημα (απο εκει που τα πήρα εγω) σε πμ. Μιλάς μαζί τους και στο τηλέφωνο για απορίες και λεπτομέρειες και είσαι μάγκας. οκ στειλε μου πμ να τους παρω τηλ..... Βασικα ψαχνω να βρω......αυτα.... αλλα εδω πυργο και γυρω γυρω δεν υπαρχουν οποτε σε οποια πολη τα βρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος