ScarFace 28 Ιουλίου 2013 #1 Share 28 Ιουλίου 2013 Δηλαδή ποσο ακόμα γκαντεμια?μικρή διαρροή στο ενυδρειο απο σκάσιμο της σιλικόνης! Άνοιξε σε ενα μικρο σημείο και έχασε αρκετό νερό!ευτυχώς το είδα σχετικα νωρίς! Ηδη μίλησα με εναν φιλο μου για επισκευη!άλλα ρε παιδι μου έλεος..δίνω όσο όσο τα ψαρακια και γιατί δεν έχω που να τα βάλω! Εύχομαι να είναι το τελευταίο συμβάν απο την συνεχόμενη ατυχία μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 28 Ιουλίου 2013 #2 Share 28 Ιουλίου 2013 Eλα αυτα συμβαινουν...Καποιος θα μπορει να τα φιλοξενησει για 4-5 μερες,ισως κανενα πετ σοπ που εισαι πελατης..καλοκαιριατικα ολες οι γυαλες τους αδειες ειναι..Και αφου το φιλτρο ειναι εσωτερικο ακομα και σε μια μεγαλη λεκανη αν το βαλεις δεν τρεχει και τιποτα για 3-4 μερες.Υπομονη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 28 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 28 Ιουλίου 2013 Δεν λέω το αντίθετο προς θεού αλλα έχουν ερθει όλα τοσα μαζεμένα!τεσπα ευτυχώς η γυαλα σύντομα θα ναι έτοιμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 28 Ιουλίου 2013 #4 Share 28 Ιουλίου 2013 αγαπητέ συνχομπίστα μη νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος πού δέν έχει περάσει κάποιες μικρές η μεγάλες αβαρίες με το ενυδρείο του και τον εξοπλισμό .. μέσα στο παιχνίδι πολλά μπορούν να τύχουν ... είσαι και τυχερός πού ήσουν εκεί και το ανακάλυψες γρήγορα ,,,θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 28 Ιουλίου 2013 #5 Share 28 Ιουλίου 2013 Τι εκανες με τα ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος