ScarFace 26 Ιουλίου 2013 #1 Share 26 Ιουλίου 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά!στο νεο μου ενυδρείο παρατηρώ οτι το φίλτρο ενω έχει δυνατή ροή περιττώματα και αλλά σταματάνε λίγο πιο δίπλα απο το φίλτρο και δεν μαζεύονται όλα! θα χρειαστεί να προσθέσω ενα δεύτερο μικρο φίλτρο η κυκλοφορητή ώστε να τα σπρώχνει λίγο ακόμα προς το φίλτρο? να ανοιξω μια δυο τρύπες στο φίλτρο ώστε να τα τραβαει ? Το φίλτρο είναι το hydor crystal r10 duo Έγινε επεξεργασία 26 Ιουλίου 2013 - GuppyMaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 26 Ιουλίου 2013 #2 Share 26 Ιουλίου 2013 η καλυτερη λυση ειναι το εξωτερικο φιλτρο να ξερεις !σε ποσα ειναι λιτρα το εχεις;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 26 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 26 Ιουλίου 2013 240 με 1,10 μήκος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιουλίου 2013 #4 Share 26 Ιουλίου 2013 Κατι μου λεει οτι το φιλτρο σου δεν κανει για το ενυδρειο σου,ειναι μικρο.Βιολογικο υλικο εχεις βαλει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 26 Ιουλίου 2013 Author #5 Share 26 Ιουλίου 2013 Ναι έχω βάλει! ανώτατη ισχύς ροής:800 λίτρα ανά ώρα Ισχύς σε Watt:11 για δεξαμενές 120-200 λίτρων Έχει καλη ροή αποτι βλέπω!συμφωνώ οτι είναι μικρο! να αλλάξω ολοκληρο το φίλτρο η μπορω να προσθέσω ενα μικρο ακόμα που έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Ιουλίου 2013 #6 Share 26 Ιουλίου 2013 Εγω λεω να παρεις ενα εξωτερικο και να ξεμπερδευεις,ετσι και κερδισεις και χωρο απο το ενυδρειο αλλα και περισσοτερο βιολογικο υλικο στο φιλτρο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 27 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 27 Ιουλίου 2013 Θα κοιτάξω καμια αγγελία εδώ γιατί για καινουριο δύσκολο :Ρ Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος