chchhypno 16 Φεβρουαρίου 2007 #1 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Πριν περίπου τρεις μήνες είχα επιδημία ενδοπαρασίτων... Αφού έκανα γενική θεραπεία με HEXAMITA, χωρίς να αποφύγω δυστυχώς και κάποιες απώλειες, τα πράγματα έδειχναν να έχουν επανέλθει στα φυσιολογικά. Στην περίοδο που ακολούθησε είχα και πολλές γέννες, μεταξύ των 3 ζευγαριών που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ των δέκα δίσκων μου. Όλα τέλεια μέχρι την στιγμή που αναγκάσθηκα πριν από περίπου 3 βδομάδες, να απομονώσω έναν δίσκο που εμφάνισε εκ νέου συμπτώματα ενδοπαρασίτων και να τον περάσω από θεραπεία (HEXAMITA και πάλι) σε ένα 80 άρι ενυδρείο. Ο δίσκος ανάρρωσε πλήρως και έχει τρελή όρεξη προς το παρόν. Πριν από 4 μέρες είχα μια ξαφνική απώλεια ενός θηλυκού (όπως αναφέρω σε άλλο Post) Το θέμα είναι ότι χτες παρατήρησα ότι και τα άλλα δύο θηλυκά παρουσιάζουν ενδείξεις της ασθένειας (άσπρα ινώδη περιττώματα, και απώλεια όρεξης). Οι συνθήκες του νερού μου θεωρώ ότι είναι οι πρέπουσες και όσο τις παρακολουθώ παραμένουν σταθερές. Ερωτήσεις: 1. Είναι σύμπτωση να έχουν παρουσιάσει συμπτώματα κατ’ αρχήν όλα τα θηλυκά που πριν από λίγο καιρό είχαν μεγάλο αριθμό γεννών??? Ή έχει να κάνει με πιθανή εξασθένηση των οργανισμών τους από την διαδικασία… ??? 2. Να προχωρήσω σε γενική θεραπεία και πάλι ή να απομονώσω τα θηλυκά που δείχνουν να νοσούν??? 3. Θα ήταν χρήσιμο για την συγκεκριμένη ασθένεια (που μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ και εμένα και τους δίσκους μου) κάποια κίνηση με UV, ή δεν παίζει κάποιο ρόλο στην προκειμένη? Φαντάζομε ότι σας πρήζω με τα συνεχή post προβλημάτων μου, αλλά βοηθήστε παιδιά γιατί χανόμαστε… !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peris30 16 Φεβρουαρίου 2007 #2 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 file chchhypno το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα κ εγω σε δυο δισκουs χρισημοποιησα aquafuran (δεν θημαμε πιαs εταιριαs αν θεs το βρησκο) τουs εκανα (ετσι λενε οι οδηγιεs) για 5 μερεs "μπανιο" για μιση ωρα το σηγκεκρημενο φαρμακο "λεει"οτι ειναι απο 7-10 φορεs ποιο αποτελεσματικο απο διαφορα αλλα τωρα ειναι μια χαρα κ τρωνε με λεμαργια κατι αλλο που εκανα ηταν να πεταξω οτι τροφεs κατεψηγμενεs ειχα με κοκκηνο σκουλικη γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να προκαλεσουν τετοια προβληματα(δεν ξερω αν ειναι σωστο η αν βοηθησε που τουs εκοψα τιs κατεψηγμενεs με σκουλικη αλλα οποιοs καιγεται στον χηλο φυσαει κ το γιαουρτι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 16 Φεβρουαρίου 2007 Author #3 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 κατι αλλο που εκανα ηταν να πεταξω οτι τροφεs κατεψηγμενεs ειχα με κοκκηνο σκουλικη γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να προκαλεσουν τετοια προβληματα(δεν ξερω αν ειναι σωστο η αν βοηθησε που τουs εκοψα τιs κατεψηγμενεs με σκουλικη αλλα οποιοs καιγεται στον χηλο φυσαει κ το γιαουρτι) έτσι νομίζω ότι την πάτησα την 1η φορά, δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά και εγώ πέταξα ότι είχα με blood warm... σου είχα απαντήσει και στο post σου σχετικά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 16 Φεβρουαρίου 2007 #4 Share 16 Φεβρουαρίου 2007 Ή έχει να κάνει με πιθανή εξασθένηση των οργανισμών τους από την διαδικασία… ??? Μεσα εισαι Να προχωρήσω σε γενική θεραπεία και πάλι ή να απομονώσω τα θηλυκά που δείχνουν να νοσούν??? Κανε καλυτερα συνολικη θεραπεια για να ξεμπερδευεις!!! Θα ήταν χρήσιμο για την συγκεκριμένη ασθένεια (που μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ και εμένα και τους δίσκους μου) κάποια κίνηση με UV, ή δεν παίζει κάποιο ρόλο στην προκειμένη? Μονο καλο μπορει να σου κανει! Γνωμη μου ειναι να "παιξεις" παλι με το ιδιο φαρμακο αλλα σε διπλη (εως τριπλη!) δοση.Ειανι απολυτα ασφαλες και δοκιμασμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 17 Φεβρουαρίου 2007 Author #5 Share 17 Φεβρουαρίου 2007 Nidal ευχαριστώ για άλλη μια φορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος