Jump to content

Τι Χρειαζομαι Για Αυτα Τα Φυτα!

Recommended Posts

Σημερα πηρα και προσθεσα αλλη μια λαμπα στο ενυδρειο 6.000Κ κα 6 βατ!η αλλη που εχει πανω ειναι 11 βατ αλλα δεν ξερω ποσα Κ ειναι αν ξερει καποιος πως θα το βρω ας μου πει!τα φυτα που υπαρχουν τωρα ειναι καμπομπα η οποια εχει κιτρινισει και θα προσπαθησω να την σωσω αν γινεται!Τα επομενα φυτα που θα μπουν ειναι:java moss,valisneria nana, και τι αλλο προτεινετε για γαριδαδικο??θα χρειαστω υποστρωμα?υγρο λιπασμα ριχνω της seachem flourish!

Επισης γινετε να μπουν τα παρακατω φυτα:weeping moss,star moss,java fern,και xmas moss για moss wall!! θα κανω παραγγελεια απο ενα μαγαζι απο το εξωτερικο και ολα τα φυτα που αναφερω εινα χωρις εξοδα για αυτο ρωταω!!το μονο που φοβαμαι ειναι ο φωτισμος.. :shiftyph34r:

Τα πρωτα φυτα που ζητας ειναι ευκολα,αν και δεν μας εχεις πει λιτρα ενυδρειου.

Τα δευτερα εχουν λιγες απαιτησεις σε φωτισμο.Υποστρωμα δεν θα χρειαστεις μιας και τα πιο πολλα που γραφεις δενονται και δεν φυτευονται εκτος απο κανα 2.Λιπασματα σε γαριδαδικο δεν ριχνουμε γιατι οι γαριδες ειναι ευαισθητες.Αν χρειαστει να ριξεις θα ριξεις ελαχιστο.

Στο 30λιτρο!!αρα ολα αυτα που εχω βρει μπαινουν ε?

Έγινε επεξεργασία - Giorgos Kk

Ναι μπαινουν με την διαφορα οτι εγω σε 30 λιτρα δεν θα εβαζα καμπομπα που γινετε ψηλωνει πολυ.

Σωστα εχεις δικιο ;) τελικα εμεινε η μια λαμπα η καινουρια που ειναι 6.000Κ...τωρα θα εχω προβλημα?? :bigemo_harabe_net-111:

Για java moss,valisneria nana,java fern οχι δεν νομιζω.Jave fern παρε τη mini οχι την κανονικη γιατι θα πληξει το ενυδρειο σου.

Δοκιμασε το αλλα με java moss,οι αλλες θελουν πιο πολυ φως.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ραστα :) μετα τις διακοπες που θα γυρισω θα αρχισει το στισιμο! :bigemo_harabe_net-64:

Εννοειτε!μαζευω σιγα σιγα λεφτα για γαριδες και φυτα...επειδι εχω χαλικι τωρα και δεν μου αρεσει καθολου θα βαλω αμμο απο το αλλο ενυδρειο για να μην περιμενω 2 μηνες..πιστευω να μην εχω θεμα.. :bigemo_harabe_net-81:

Καλως ηρθες :) ναι και σε καλη τιμη και χωρις εξοδα! (απο γνωστο μαγαζι) :bigemo_harabe_net-64:

Έγινε επεξεργασία - Giorgos Kk

Θανκς να εισαι καλα :sarcasm: Ειχε παρει ενας φιλος μου μεσω eBay, φανταζομαι θα ειναι αυτα απο μαλαισια ή καπου προς τα εκει. Αν ναι τοτε δεν αργουν πολυ (απο οσο ετυχε σε εκεινον, στη Αθηνα μενει, σημαντικο αυτο λογω του ταχυδρομειου) απλα παιζει να ερθουν καποια κομματια ισως μερικως κιτρινισμενα και μερικως χαλασμενα. Αν τυχει και ειναι τελειως κιτρινισμενα τοτε να μιλησεις με τον πωλητη, ισως δεχτει να σου ξαναστειλει καινουργια κομματια (με αποδειξη καποιες φωτογραφιες βεβαια)

Σε μια μερα θα ειναι εδω απο εκει που θα τα παραγγειλω! ;) θα μιλισω και με τον πωλητη σιγουρα πριν την αγορα!

Θανκς να εισαι καλα :sarcasm: Ειχε παρει ενας φιλος μου μεσω eBay, φανταζομαι θα ειναι αυτα απο μαλαισια ή καπου προς τα εκει. Αν ναι τοτε δεν αργουν πολυ (απο οσο ετυχε σε εκεινον, στη Αθηνα μενει, σημαντικο αυτο λογω του ταχυδρομειου) απλα παιζει να ερθουν καποια κομματια ισως μερικως κιτρινισμενα και μερικως χαλασμενα. Αν τυχει και ειναι τελειως κιτρινισμενα τοτε να μιλησεις με τον πωλητη, ισως δεχτει να σου ξαναστειλει καινουργια κομματια (με αποδειξη καποιες φωτογραφιες βεβαια)

Αν τα πηρε καλοκαιρι τοτε σιγουρα θα το επαθε,ειναι η χειροτερη εποχη λογο ζεστης.Οσες φορες πηρα απο το ebay φυτα δεν ειχα προβλημα γιατι παντα τα επαιρνα χειμωνα.Επισης ποτε δεν αγοραζουμε ευαισθητα φυτα απο ebay,μονο σκληρα τυπου ανουμπιες,μοςς και τετοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...