giorgosmarios 5 Σεπτεμβρίου 2013 #76 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως να ελατωσεις για λιγο διαστημα το ταισμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Σεπτεμβρίου 2013 #77 Share 5 Σεπτεμβρίου 2013 Πάνο πως παει το ενυδρειο; Κανά νεώτερο έχουμε; Κανε και αυτο που σου λέει ο Δημήτρης παραπάνω, ελλατωσε λίγο το τάισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #78 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παναγιωτη καθαρισε καθολου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #79 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παναγιωτη καθαρισε καθολου; Οπως το άφησες Ψάχνω να βρώ επιπλέον φίλτρο. Μάλλον απο εκεί είναι το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #80 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Με το film στην επιφάνεια τι κάνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Σεπτεμβρίου 2013 #81 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Με το film στην επιφάνεια τι κάνουμε? Καλή ανατάραξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 6 Σεπτεμβρίου 2013 #82 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 με λιγο χαρτι κουζινας το απομακρυνεις αλλα χρειαζεται σιγουρα το παραπανω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #83 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 με λιγο χαρτι κουζινας το απομακρυνεις αλλα χρειαζεται σιγουρα το παραπανω!! Πόσο παραπάνω? Θα ρίξω 3 ρολά που έχω. Θα φτάσουν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 6 Σεπτεμβρίου 2013 #84 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το παραπάνω είναι η ανατάραξη που είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #85 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε γαμωτο μιση δουλεια καναμε! Αν πας για φιλτρο σκεψου μελλοντικα και για το αν θα παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο. Αυτο που ειπαμε το 406 ειναι καλη επιλογη! Οπως θα σου πει κι ο Δημητρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #86 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Ρε γαμωτο μιση δουλεια καναμε! Αν πας για φιλτρο σκεψου μελλοντικα και για το αν θα παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο. Αυτο που ειπαμε το 406 ειναι καλη επιλογη! Οπως θα σου πει κι ο Δημητρης. Δεν πειράζει. Εγώ ευχαριστήθηκα την παρέα. Την Κυριακή θα κάνω ένα γενικό καθαρισμό όπως μου είπες και θα δούμε τι θα γίνει. ΥΓ Μόλις γέννησε πάλι η δισκίνα. Δεν τη προλαβαίνω αυτή την κοπέλα. Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - panagreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #87 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το παραπάνω είναι η ανατάραξη που είπα. Ρε παιδιά αν δεν σας κάνει κόπο δείξτε μου ένα video για το πως και πόσο πρέπει να είναι η ανατάραξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 6 Σεπτεμβρίου 2013 #88 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pfvOaldoM0I ριξε μια ματια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisqq 6 Σεπτεμβρίου 2013 #89 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε ενα καλάθι απο το φιλτρο όλο υαλοβαμβακα και θα καθαρίσει. Μην το λείπασε όμως βάλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #90 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μη τι αλλο η παρεα ηταν σουπερ! Την αεραντλια την εκλεισες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #91 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν μη τι αλλο η παρεα ηταν σουπερ! Την αεραντλια την εκλεισες; Την είχα κλείσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι και έδειχνε γενικά πολύ ποιό ''ήρεμο'' και ΄΄γαλήνιο'' το ενυδρείο. Την ξαναέβαλα όμως γιατί τα cory και τα ram ανεβαίνανε επάνω για τζούρες αέρα Πρέπει να έχω άσχημη κυκλοφορία ή απλά ανεπαρκή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #92 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κορυ ετσι κανουν μην σε ανησυχει! Τα ραμ ανεβαιναν συχνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #93 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pfvOaldoM0I ριξε μια ματια! Το δικό μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Μόνο εκεί που σκάει η εξαγωγή κουνιέται λίγο. Το υπόλοιπο νεράκι μου είναι ήρεμο όσο πρέπει να εκτρέφω σκνίπες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #94 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Τα κορυ ετσι κανουν μην σε ανησυχει! Τα ραμ ανεβαιναν συχνα; Χωρίς την αεραντλία μάλλον ναι. Ακόμα και οι καρδινάλιοι κολυμπάνε στα ψηλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #95 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Παναγιωτη εγω λεω κλειστην! Δεν νομιζω να εχουν προβλημα! Τωρα για το φιλτρο τα παμε! Αν και δεν ειναι φυσιολογικο δεν εχει δυναμη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Σεπτεμβρίου 2013 Author #96 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ok το πρωί θα την κλείσω για να μη τρέχω βραδιάτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #97 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 (edited) Χεχεχε σωστος! Δες το πως θα παει και πραξε! Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα! Έγινε επεξεργασία 6 Σεπτεμβρίου 2013 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Σεπτεμβρίου 2013 #98 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε γαμωτο μιση δουλεια καναμε! Αν πας για φιλτρο σκεψου μελλοντικα και για το αν θα παρεις μεγαλυτερο ενυδρειο. Αυτο που ειπαμε το 406 ειναι καλη επιλογη! Οπως θα σου πει κι ο Δημητρης. Νομιζω οτι ειναι μια καλη επιλογη. Εγω ειχα το 405 και δουλευει αψογα. Τωρα βεβαια δουλευει το DIY. Πανο βαλε το σπρευ και δωστου κλιση προς τα πανω για να κανει και την αναταραξη. Ελατωσες την τροφη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2013 #99 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αν βαλει το σπρευ δεν θα εχει καθολου πιεση το νερο! Ειναι πολυ χαμηλη η ροη του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Σεπτεμβρίου 2013 #100 Share 6 Σεπτεμβρίου 2013 Αρα εχει θεμα με το φιλτρο ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος