Jump to content

Υφασμάτινες Θήκες Για Υλικά Βιολογίας Από Ικεα

KokkinosK

Recommended Posts

Πηγαίνοντας στο ΙΚΕΑ εχθές βρήκα αυτες τις υφασμάτινες διχτυωτές σακκούλες για να μπαίνουν στο πλυντήριο ευαίσθητα ρούχα, καλσόν κλπ.

Όπως γράφει η ετικέτα είναι φτιαγμένες απο 100% πολυεστέρα και το φερμουάρ απο πλαστικό ΡΕΤ.

Μου φαίνονται σαν πολύ καλές επιλογές για βιολογικό υλικό σε φίλτρα χωρίς αποσπόμενους κάδους ή sumb.

Κόστος € 1, 99 το σετ τριών τεμαχίων με διαστάσεις:

Α. 40 Χ 30

Β. 48 Χ 40

Γ. 49 Χ 40

Δείτε τις φωτοpost-39149-0-15521300-1374688746_thumb.jpgpost-39149-0-25461600-1374688775_thumb.jpgpost-39149-0-27674200-1374688796_thumb.jpg

Σωστός. Μπράβο που το μοιράστηκες. Εψαχνα κάτι παρόμοιο.....τώρα που το βρήκα, πρέπει να βρω και κάποιον να παει ΙΚΕΑ να μου τα πάρει γιατί εδώ δεν έχουμε :) :)

Άν έχεις κανέναν που να κατεβαίνει Βέροια, στείλε μου ένα μήνυμα γιατι έρχομαι κάθε μέρα απο Θεσσαλονίκη για δουλειά.

Κ

Κάνανε ΙΚΕΑ στα Γιάννενα? Δεν το ήξερα. Ωραία.

Εχεις καποιο λογο που θελεις να βαλεις υλικα φιλτραρισματος σε θηκη?

Αν ναι, τοτε πρεπει να φροντισεις το νερο να περναει χωρις εμποδια και για αυτο το σκοπο το καταλληλο υλικο για θηκη, ειναι αυτο που οι ποροι του ειναι τοσο μικροι οσο να κρατανε μεσα μονο τα υλικα και να παρεμποδιζουν οσο λιγοτερο γινεται, το νερο να περναει απο μεσα τους.

Στα βιολογικα υλικα το συνηθες υλικο για θηκη ειναι το διχτακι.

Για καποια αλλα υλικα φιλτραρισματος οπως η τυρφη ή ο ενεργος ανθρακας, ισως ειναι καταλληλο το υλικο που παρουσιασες. (αν το φερμουαρ ειναι μεταλλικο, ειναι σιγουρα ακαταλληλο).

Αν και για αυτη τη δουλεια κανει και το καλσον. Πιο οικονομικο και πολυ μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

Έγινε επεξεργασία - delta66

Σωστό και το καλσόν όπως και το τούλι απο τις μπομπονιέρες που χρησιμοποιώ εγω. Για τον άνθρακα το ήθελα αν και δε χρησιμοποιώ παρα μονο αν χρειαστεί. Το φερμουάρ στο δυχτάκι αυτο πρέπει να ειναι πλαστικό, μάλλον το έχω δει στ ΙΚΕΑ.

Κάνανε ΙΚΕΑ στα Γιάννενα? Δεν το ήξερα. Ωραία.

.....έχει πανω απο χρόνο.

Εχεις καποιο λογο που θελεις να βαλεις υλικα φιλτραρισματος σε θηκη?

Αν ναι, τοτε πρεπει να φροντισεις το νερο να περναει χωρις εμποδια και για αυτο το σκοπο το καταλληλο υλικο για θηκη, ειναι αυτο που οι ποροι του ειναι τοσο μικροι οσο να κρατανε μεσα μονο τα υλικα και να παρεμποδιζουν οσο λιγοτερο γινεται, το νερο να περναει απο μεσα τους.

Στα βιολογικα υλικα το συνηθες υλικο για θηκη ειναι το διχτακι.

Για καποια αλλα υλικα φιλτραρισματος οπως η τυρφη ή ο ενεργος ανθρακας, ισως ειναι καταλληλο το υλικο που παρουσιασες. (αν το φερμουαρ ειναι μεταλλικο, ειναι σιγουρα ακαταλληλο).

Αν και για αυτη τη δουλεια κανει και το καλσον. Πιο οικονομικο και πολυ μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

Το ανάφερα για τις περιπτώσεις που έχει κάποιος φίλτρο χωρίς αποσπώμενους κάδους ή για χρήση σε sumb.

Το υλικό του είναι σαν λεπτό δίχτυ και μπορεί να συγκρατήσεις όλους τους τύπους και μεγέθη υλικών βιλογικής φίλτρανσης (siporax, substrat, ελαφρόπετρα κλπ) .

Το φερμουάρ είναι πλαστικό.

Για το κόστος συγκριτικά με το καλσόν έχεις απόλυτο δίκαιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...