aquajimmy 24 Ιουλίου 2013 #1 Share 24 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά σήμερα επισκέφτηκα 'ενα φίλο σπίτι του και έτυχε να κάνει αλλαγή νερού, ο φίλος ασχολείτε 10 χρόνια με ενυδρεία. Εκανε λοιπον αλλαγή νερού και τον βοήθησα σε ενυδρείο 500 λίτρων μέχρι που πρόσεξα τι χρησιμοποιουσε στην αλλαγη νερού....... Μου είπε οτι εδω και ένα μήνα χρησιμοποιεί το Microbe lift Xtreme που του το σύστησε φιλος του ανεπιφύλακτα και μου πε οτι πιστευει το ενυδρείο είναι στις καλύτερες του χαρη σε αυτό !!! Δεν το χα ξανακούσει μέχρι σήμερα και είπα να το βάλω ως τόπικ να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι το χετε δουλέψει!!! Αυτο ειναι και για ώσους δεν το ξερουν να το δουν http://www.microbelift.com/products/home-aquarium/salt-and-freshwater-conditioners/xtreme/ Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 24 Ιουλίου 2013 #2 Share 24 Ιουλίου 2013 Πολύ καλό προϊόν.Το χρησιμοποιείς ως αντιχλώριο για τις αλλαγές νερού όπως και το stress coat.Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς σε νέα συστήματα διότι δεσμεύει την αμμωνία με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το κύκλο του αζώτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Ιουλίου 2013 #3 Share 24 Ιουλίου 2013 Πολύ καλό προϊόν.Το χρησιμοποιείς ως αντιχλώριο για τις αλλαγές νερού όπως και το stress coat.Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς σε νέα συστήματα διότι δεσμεύει την αμμωνία με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το κύκλο του αζώτου. MICROBE-LIFT/XTreme is a full-function water conditioner in a single product. It has been formulated to condition new water (instantly "ages"). It should be used when setting up a new pond or aquarium, making water changes, when adding new fishes, invertebrates, amphibians or plants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 24 Ιουλίου 2013 Author #4 Share 24 Ιουλίου 2013 Το εεχτε χρησιμοποιήσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquajimmy 24 Ιουλίου 2013 Author #5 Share 24 Ιουλίου 2013 εχετε*** σορρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 24 Ιουλίου 2013 #6 Share 24 Ιουλίου 2013 Εγω το παρήγγειλα και το περιμένω να έρθει σε 2 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Kazama 24 Ιουλίου 2013 #7 Share 24 Ιουλίου 2013 To Χtreme δεν το γνωριζω , αλλα το special blend της microbe lift ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε βακτηρια . Ειναι σοβαρη και καλη εταιρεια , οποτε και αυτο το προιον πρεπει να ειναι εξισου καλο , δεν το ξερω αλλα θα το ψαξω και γω αυτο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος