water fun 24 Ιουλίου 2013 #1 Share 24 Ιουλίου 2013 καλως σας βρισκω ξανα μετα απο καιρο. μετα απο αποτυχημενες γεννες σχεδον ενος χρονου το ζευγαρι των σκαλαριων καταφερε να σκασουν τα αυγα και να βγουν ψαρακια σημερα. λογω του οτι υπαρχουν και αλλα ψαρια ειναι δυσκολο να επιβιωσουν αλλα θελω να το παλεψω. εχω παρα πολλα φυτα και κρυψωνες και ισως καποιο επιβιωσει. θα ηθελα να μου πειτε τι τροφη τρωνε? κατι διαβασα για αρτεμια αλλα επρεπε να την εχω φτιαξει απο καιρο αν καταλαβα καλα. υπαρχει καποια αλλη τροφη ετοιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 24 Ιουλίου 2013 #2 Share 24 Ιουλίου 2013 Πάνε στο πλησιέστερο πετ σοπ και ρώτα αν έχουν τροφή για ωοτόκα νεογέννητα ψάρια, πρόσεξε όχι ζωοτόκα δεν κάνει λόγο μεγέθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
water fun 24 Ιουλίου 2013 Author #3 Share 24 Ιουλίου 2013 ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 16 Σεπτεμβρίου 2013 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2013 καμιά εξέλιξη έχουμε εδώ ??τι έγινε με τα ψαράκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος