ScarFace 22 Ιουλίου 2013 #1 Share 22 Ιουλίου 2013 Σύντομα πρέπει να διάλεξη ψαροσυνθεση!είμαι αναμεσα σε δίσκους και αφρικανικές Κιχλίδες!το ενυδρείο είναι 1.10χ40χ56!υπόστρωμα άμμος!έχω ph γύρω στο 8,2! kh 10 gh 14.. Ενω μου αρέσουν οι Κιχλίδες καιρό τώρα και έχω και αρκετα θετικά όπως σκληρότητα και ph που είναι σε καλό επίπεδο γι αυτά τα ψάρια κάτι με τραβάει προς τα αλλα πανέμορφα ψαρια ...τους Δίσκους!!θα χρειαστεί περισσότερη δουλεια,υπομονη και λεφτά(τα οποία δεν πολύ υπαρχουν) για τους δίσκους αλλά αξίζει τον κόπο?τι θα κάνατε στην θέση μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Ιουλίου 2013 #2 Share 22 Ιουλίου 2013 Κιχλίδες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panik 22 Ιουλίου 2013 #3 Share 22 Ιουλίου 2013 Κιχλίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Ιουλίου 2013 #4 Share 23 Ιουλίου 2013 Αλλες χάρες (χαρές) το ενα και αλλες το αλλο. Ανομοια πραγματα για να συγκρινεις κατα την αποψη μου. Το θεμα ειναι τι εισαι διατεθειμενος να κανεις και τι σου αρεσει περισσοτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Ιουλίου 2013 #5 Share 23 Ιουλίου 2013 Απο την στιγμη που δεν εχεις να διαθεσεις χρηματα για οσμωσεις και τα λοιπα,πηγαινε σε Αφρικανες που εχουν και ωραιο χαρακτηρα αλλα μπορεις να τις συντηρισεις και σχετικα ευκοα χωρις πολυ χρημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 23 Ιουλίου 2013 #6 Share 23 Ιουλίου 2013 Εάν θα μπορέσεις να διαθέσεις όσμωση τότε θα σου πρότεινα να βάλεις ραμιρέζι http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=42356, με κάποιο είδος τέτρα, δίσκους δεν μπορείς να βάλεις καθώς θέλουν να είναι σε κοπάδι οπότε χρειάζεται ενυδρείο από 350 λίτρα και άνω, αφρικάνικο θα μπορούσες να το κάνεις άνετα με βάση τις συνθήκες που διαθέτεις, καλή συνέχεια :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 23 Ιουλίου 2013 #7 Share 23 Ιουλίου 2013 Κιχλίδες. Ήθελα κι εγω να βάλω αλλα τα λίτρα μου ειναι λίγα γι' αυτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 23 Ιουλίου 2013 #8 Share 23 Ιουλίου 2013 Κιχλιδες οπως σου ειπαν και τα παιδια παραπανω!!με το ph αν ηταν κοντα στο 7,5 θα σου προτεινα μια ομαδα απο channa bleheri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος