odis 22 Ιουλίου 2013 Author #26 Share 22 Ιουλίου 2013 θα το προσπαθηω μολις βρω χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Ιουλίου 2013 #27 Share 22 Ιουλίου 2013 Βλεπω και ξαναβλεπω το δεξι νησακι και πραγματικα φιλε odis μολις βαλεις πανω τα πρωτα κοραλια θα δειξει 10 φορες περισσοτερο Τι ψαρακια και τι κοραλια σκεφτεσαι να βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 23 Ιουλίου 2013 Author #28 Share 23 Ιουλίου 2013 Βλεπω και ξαναβλεπω το δεξι νησακι και πραγματικα φιλε odis μολις βαλεις πανω τα πρωτα κοραλια θα δειξει 10 φορες περισσοτερο Τι ψαρακια και τι κοραλια σκεφτεσαι να βαλεις? Να σε καλά φίλε mad23 από ψάρια σκέφτομαι κλόουν, γκομπι, λευκό στέρεο αν και οριακά γελοου τανκ μανδαρίνο από κοραλια θέλω μιξ αλλά για αρχή θα πάω σε μαλακά και λπς και βλέπουμε ρικορντεες, ζώανθους, Ξένια, εφιλια, μπρειν κλπ Στάλθηκε από το HUAWEI U8815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 23 Ιουλίου 2013 Author #29 Share 23 Ιουλίου 2013 Βλεπω και ξαναβλεπω το δεξι νησακι και πραγματικα φιλε odis μολις βαλεις πανω τα πρωτα κοραλια θα δειξει 10 φορες περισσοτερο Τι ψαρακια και τι κοραλια σκεφτεσαι να βαλεις? Να σε καλά φίλε mad23 από ψάρια σκέφτομαι κλόουν, γκομπι, λευκό στέρεο αν και οριακά γελοου τανκ μανδαρίνο από κοραλια θέλω μιξ αλλά για αρχή θα πάω σε μαλακά και λπς και βλέπουμε ρικορντεες, ζώανθους, Ξένια, εφιλια, μπρειν κλπ Στάλθηκε από το HUAWEI U8815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 23 Ιουλίου 2013 #30 Share 23 Ιουλίου 2013 Να σε καλά φίλε mad23 από ψάρια σκέφτομαι κλόουν, γκομπι, λευκό στέρεο αν και οριακά γελοου τανκ μανδαρίνο από κοραλια θέλω μιξ αλλά για αρχή θα πάω σε μαλακά και λπς και βλέπουμε ρικορντεες, ζώανθους, Ξένια, εφιλια, μπρειν κλπ Στάλθηκε από το HUAWEI U8815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 ωραιες επιλογες φιλε odis !!! ευχομαι να το δεις οπως το εχεις φανταστει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Ιουλίου 2013 #31 Share 23 Ιουλίου 2013 Καλοριζικο φιλε, θα γινει φανταστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 23 Ιουλίου 2013 Author #32 Share 23 Ιουλίου 2013 Νά στε καλά παιδιά και εσείς να τα δείτε όπως ποθειτε τα καμαρια σας!!! Στάλθηκε από το HUAWEI U8815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 23 Ιουλίου 2013 #33 Share 23 Ιουλίου 2013 Ευχομαι οτι καλυτερο! Να το δεις οπως το φανταστηκες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 29 Αυγούστου 2013 Author #34 Share 29 Αυγούστου 2013 (edited) . Έγινε επεξεργασία 29 Αυγούστου 2013 - odis Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 29 Αυγούστου 2013 Author #35 Share 29 Αυγούστου 2013 μετα απο την φιλοξενια των ζωντανων ενος φιλου για λιγο καιρο εχουμε update Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Αυγούστου 2013 #36 Share 29 Αυγούστου 2013 Πολυ καλη η συμμορια σου! Ειναι και υγειεστατα!Να τη χαιρεσαι! Εκλεισες η' σκεφτεσαι και καποια αλλη προσθηκη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 29 Αυγούστου 2013 Author #37 Share 29 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 29 Αυγούστου 2013 Author #38 Share 29 Αυγούστου 2013 οχι θα αλαξει μιας και τα φιλοξενω για λιγο τα περισοτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 29 Αυγούστου 2013 Author #39 Share 29 Αυγούστου 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa 29 Αυγούστου 2013 #40 Share 29 Αυγούστου 2013 Φιλαράκι καλή αρχή κι από εμένα και σύντομα overstocked!!! Στο πρώτο βίντεο στην βάση της εφίλια έχεις μια απτέσια ΝΑ με το συμπάθειο.....!!Προσπάθησε ότι βάζεις στο ενυδρείο σου,να το ντιπάρεις καλά και να το παρατηρείς,γιατί μπορεί να πρόκειται για φιλοξενία,αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι "κουσούρι" θα αφήσουν στο ενυδρείο τα κοράλλια και γενικά τα ζωντανά που φιλοξενείς.....! Πας να κάνεις την καλή,αλλά μπορεί να καταλήξεις με αρκετά προβλήματα αν δεν είσαι πιο προσεκτικός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
odis 31 Αυγούστου 2013 Author #41 Share 31 Αυγούστου 2013 να σε καλα φιλε εχω σκοπο να βαλω πεταλουδα οποτε οι απτεσιες για την ωρα δεν με ενοχλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος