ScarFace 22 Ιουλίου 2013 #1 Share 22 Ιουλίου 2013 Μετα απο μια μεγάλη σειρα κακουχιών επιστρέφω δυναμικά χάρη σε ατομα του aquazone που με την δική τους προσφορά και βοήθεια μόλις μπήκε μπροστά το στρώσιμο του νέου και μεγάλου (για μενα ) ενυδρείου!σύντομα εύχομαι να καταφέρω να κάνω και μια ωραία παρουσίαση!θέλω να ευχαριστήσω τα ατομα που με βοήθησαν να καταφέρω να ορθοποδησω!αυτους που συνέβαλαν με υλικά αλλά και αυτους που με τα λογια τους με παρότρυναν να συνεχίσω!σε αυτους τα χρωστάω όλα!εύχομαι κάποια στιγμη και εγώ με τον τροπο μου να καταφέρω να στηριξω αυτούς που με βοήθησαν αλλά και ατομα που ίσως έχουν αναγκη την δική μου βοήθεια!ευχαριστώ και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Ιουλίου 2013 #2 Share 22 Ιουλίου 2013 Μπράβο στα παιδιά ! Καλη αρχή και αναμένουμε παρουσίαση σύντομα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Ιουλίου 2013 #3 Share 22 Ιουλίου 2013 Ευχαριστα νεα!Μπραβο στα παιδια για την βοηθεια τους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Ιουλίου 2013 #4 Share 22 Ιουλίου 2013 Πολυ πολυ ευχαριστα νεα! Το ποσο αγαπας το ενυδρειο δεν φαινεται οταν μπαινεις στο χομπυ αλλα οταν μεινεις μετα απο μια στραβη η' αν ξαναγυρισεις! Πολλα μπραβο και στα παιδια που σε βοηθησαν-επιρρεασαν! Περιμενουμε και την παρουσιαση! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 22 Ιουλίου 2013 #5 Share 22 Ιουλίου 2013 χαίρομαι και μπράβο σας!! εξάλλου επιτρέπεται να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθεις!! αναμένουμε παρουσίαση και φωτογραφίες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 22 Ιουλίου 2013 #6 Share 22 Ιουλίου 2013 Πολύ ωραία φίλε, καλή συνέχεια και με περισσότερα ενυδρεία :), αλήθεια αυτό που έχεις πόσα λίτρα είναι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 22 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 22 Ιουλίου 2013 Ευχαριστω πολυ παιδια για τα λογια σας!συντομα πολλες φωτο και μια ωραια παρουσιαση!john γύρω στα 240!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 22 Ιουλίου 2013 Author #8 Share 22 Ιουλίου 2013 Για την ακρίβεια είναι 1,10 μήκος 40 πλάτος 56 υψος!!ενα παιδι που έκανε προσφορά ενα των 110 λίτρων στα 40 ευρώ και μόλις μου το έφερε σπίτι είδα οτι ηταν μεγαλυτερο και του λέω πως αυτό είναι πιο μεγαλο και δεν έχω οικονομική δυνατότητα να στο αγοράσω και μου το έδωσε στα ίδια σχεδόν λεφτά + φίλτρο!γιαυτό τον ευχαριστώ παρα πολύ γιατί έκανε ενα όνειρο μεγάλου ενυδρείου πραγματικότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Ιουλίου 2013 #9 Share 22 Ιουλίου 2013 Καλή αρχή Χριστόφορε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 22 Ιουλίου 2013 Author #10 Share 22 Ιουλίου 2013 Safar ειδικα σε εσένα πολλά ευχαριστώ!να σαι καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 22 Ιουλίου 2013 #11 Share 22 Ιουλίου 2013 Καλό νέο ξεκίνημα και απο μένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
john99 22 Ιουλίου 2013 #12 Share 22 Ιουλίου 2013 Μα 240 λίτρα δεν είναι μόνο πολλά είναι πάρα πολλά λίτρα, μπορείς να κάνεις παπάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 22 Ιουλίου 2013 #13 Share 22 Ιουλίου 2013 240 λίτρα ; Περιμένουμε αριστούργημα, το νου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης 22 Ιουλίου 2013 #14 Share 22 Ιουλίου 2013 Μπράβο σου άξιζε και σου ήρθε γρήγορα! Στο χα πει εγώ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 22 Ιουλίου 2013 Author #15 Share 22 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά πραγματικα!!panagreco σε ευχαριστώ και σένα παρα πολύ για την βοήθεια σου! Μιχάλη να σαι καλά! Dpap θα προσπαθήσω να μην σας απογοητευσω! John μακάρι να τα αξιοποιησω σωστα! Ευχαριστώ και παλι παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 22 Ιουλίου 2013 #16 Share 22 Ιουλίου 2013 Ασε τις ευχαριστίες και στρώσου στην δουλειά. Απο ότι είδες σύντομα θα χρειαστώ φυτά Νάσαι καλά πάντως και κοίτα να το κάνεις καλύτερο απο πριν !!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος