Jump to content

Sos!!! Ατυχημα!

Recommended Posts

Λοιπον ολα καλα και σημερα.... καθε μερα βλεπω βελτιωση! μετρησεις οκ.... το μονο που ''αρνητικο'' ειναι οτι το ενα το τιγρακι εχει φουσκωσει η κοιλια του..... βεβαια ειναι ζωηρο κανονικα.....και ειναι το πιο ζωηρο απο ολα...... συνεχως κυνηγαει τ αλλα και τρωει το περισσοτερο..... υπαρχει περιπτωση να φουσκωσε απο το πολυ φαι?

Ωριστε και καποιες φωτο για να σας κατατοπισω πληρως!

post-56103-0-84785400-1375117354_thumb.jpg

post-56103-0-04324100-1375117364_thumb.jpg

post-56103-0-35271500-1375117373_thumb.jpg

post-56103-0-89111900-1375117384_thumb.jpg

post-56103-0-96933300-1375117392_thumb.jpg

Ίσως να είναι θηλυκό .

Με τις βιταμίνες τι έκανες ;

Αλλαγή νερού πότε έκανες τελευταία φορά και πόσες αλλαγές έκανες μετά τη θεραπεία ;

Ίσως να είναι θηλυκό .

Με τις βιταμίνες τι έκανες ;

Αλλαγή νερού πότε έκανες τελευταία φορά και πόσες αλλαγές έκανες μετά τη θεραπεία ;

Δεν ξερω να τα ξεχωριζω για να σου πω.....! Με βιταμινες δεν εκανα τπτ ακομα.... ριχνω μια φορα την ημερα οπως μου ειπες μεχρι αυριο απο αυτες των πουλιων..... Αλλαγη νερου εκανα χθες βραδυ η τελευταια και συνολο πρεπει να εχω κανει η 5 η 6 δεν θυμαμαι ακριβως οταν εριχνα τα φαρμακα.......! οταν σταματησα να ριχνω φαρμακα πρεπει να ειναι οι 2 απο τις 6

Καλησπερα..... Ολα καλα και σημερα..... με το μονο οτι το τιγρακι παραμενει η κοιλια του φουσκωμενη..... τα ψαρακια ολα ειναι ζωηρα παιζουν και κυνηγιονται...... αυριο θα σας ενημερωσω και για μετρησεις! Καλο βραδυ!

Νομίζω οτι τελειώσαμε με το πρόβλημα .

Πλέον να δείς τι θα σου πούνε τα υπόλοιπα παιδιά για να κρατήσεις ένα ενυδρείο σωστό , χωρίς προβλήματα .

Καληνύχτα !!!

Προσωπικα εγω θα αλλαζα τελειως ψαροσυνθεση,θεωρω οτι κανενα απο αυτα τα ψαρακια δεν κανει για το ενυδρειο σου.

Νομίζω οτι τελειώσαμε με το πρόβλημα .

Πλέον να δείς τι θα σου πούνε τα υπόλοιπα παιδιά για να κρατήσεις ένα ενυδρείο σωστό , χωρίς προβλήματα .

Καληνύχτα !!

Και γω ευελπιστω οτι ειμαστε κομπλε.... Εννοειται οτι θα παρω συμβουλες και απο τ αλλα παιδια! Καταρχας ευχαριστω τα μελη που ασχοληθηκαν με το προβλημα μου και Ιδιαιτερα Το ΣΤΑΜΑΤΗ που με τη αμεση και σωστη καθοδηγηση του εσωσα τα ψαρακια μου!

Εσυ rastafarian τι με συμβουλευεις να κανω με την ψαροσυνθεση?

Θα την αλλαζα ριζικα,θεωρω οτι κανενα απο τα ψαρια που εχεις δεν κανει για το ενυδρειο σου.

Μαλιστα..... αυτα τωρα τι να τα κανω ομως? δεν νομιζω να τα παρει πισω ο πετσοπας..... και τι ψαρακια να βαλω? τα γκαπυ που εχω δει οτι ταιριαζουν στα λιτρα μου δεν μ αρεσουν! τι αλλα ψαρακια υπαρχουν γι αυτα τα λιτρα αλλα να μην ειναι 2-3 ψαρακια μονο.......

παρεμπιπτωντος μετρησεις ιδιες με ελαφρως ανεβασμενο το ph περιπου στο 7,6!

Τα πουλας η τα χαριζεις σε καποιον χομπιστα,βαλε μια αγγελια εδω.Τα γκαπυ παλι δεν ειναι καλα για τα λιτρα σου,θελουν απο 60 λιτρα και πανω για ενα χαρεμι.Υπαρχουν ψαρακια που μπορεις να βαλεις,οπως τα pseudomugil gertrudae η τα ember tetra.

Τα πουλας η τα χαριζεις σε καποιον χομπιστα,βαλε μια αγγελια εδω.Τα γκαπυ παλι δεν ειναι καλα για τα λιτρα σου,θελουν απο 60 λιτρα και πανω για ενα χαρεμι.Υπαρχουν ψαρακια που μπορεις να βαλεις,οπως τα pseudomugil gertrudae η τα ember tetra

Μαλιστα.... να ρωτησω καποια ψαρια που λεγονται moly αν δεν κανω λαθος......

αυτα: http://www.aquariumfish.net/images_01/molly_new105_100617b3_w0480.jpg

κανουν για το ενυδρειο μου? Αυτα που μου ειπες που τα ειδα στο google δεν με τρελαναν...! Συν του οτι δεν υπαρχουν εδω πυργο γιατι πρωτη φορα τα βλεπω! Οποτε πρεπει να τα παρω απο αθηνα και οσο να το κανεις αν δεν εισαι εκει να δεις ποιο ψαρακι θες ειναι λιγο χυμα η κατασταση!

Τα μολυ δεν κανουν για το ενυδρειο σου,θελουν τα ιδια λιτρα με τα γκαπυ.

Τα μολυ δεν κανουν για το ενυδρειο σου,θελουν τα ιδια λιτρα με τα γκαπυ.

Μαλιστα οποτε καλυτερα σαν λυση να ψαξω να βρω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο...... παρα να περιοριστω στο να ψαχνω να βρω τι ψαρια μπαινουν στο δικο μου....

Μαλιστα οποτε καλυτερα σαν λυση να ψαξω να βρω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο...... παρα να περιοριστω στο να ψαχνω να βρω τι ψαρια μπαινουν στο δικο μου....

Αυτο θα ηταν το καλυτερο βασικα ωστε να εχεις και περισσοτερες επιλογες στο τι ψαρια μπορεις να βαλεις.

Αυτο που εχεις τωρα μπορεις να το κανεις ενα ομορφο μονομαχοενυδρειο η ενα ομορφο γαριδαδικο.

Αυτο θα ηταν το καλυτερο βασικα ωστε να εχεις και περισσοτερες επιλογες στο τι ψαρια μπορεις να βαλεις.

Αυτο που εχεις τωρα μπορεις να το κανεις ενα ομορφο μονομαχοενυδρειο η ενα ομορφο γαριδαδικο.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν μολις τωρα.......! Να βαλω εναν μονομαχο μεσα σε αυτο! οκ φιλε rastafarian μπαινω τωρα να δω αγγελιες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...