KokkinosK 12 Αυγούστου 2013 #51 Share 12 Αυγούστου 2013 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Αυγούστου 2013 Author #52 Share 13 Αυγούστου 2013 Σήμερα η μεγάλη μέρα !!!! Ετοιμαστείτε !!! Πάμε να καθιερώσουμε τη Κέρκυρα να κάνει τις πολυπληθέστερες συναντήσεις μετα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη !!! Εχει και επιδότηση απο Θεσσαλονίκη καλή φέτος !!! 17:30 και μετα στο ενυδρείο της Παλιοκαστρίτσας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 13 Αυγούστου 2013 #53 Share 13 Αυγούστου 2013 Σήμερα η μεγάλη μέρα !!!! Ετοιμαστείτε !!! Πάμε να καθιερώσουμε τη Κέρκυρα να κάνει τις πολυπληθέστερες συναντήσεις μετα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη !!! Εχει και επιδότηση απο Θεσσαλονίκη καλή φέτος !!! 17:30 και μετα στο ενυδρείο της Παλιοκαστρίτσας !!! Καλά να περάσετε , τούς χαιρετισμούς μου σε όλη την εκλεκτή ενυδρειακή παρέα !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 13 Αυγούστου 2013 #54 Share 13 Αυγούστου 2013 Χαιρετισμούς στη καλή παρέα της Κέρκυρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Αυγούστου 2013 Author #55 Share 13 Αυγούστου 2013 (edited) Αποστόλη και Σωκράτη σας ευχαριστούμε πολύ και ξέρω πολυ καλά πόσο θα θέλατε να είσται κι εσείς μαζί μας !!! Για να δω τώρα πόσοι θα μαζευτούμε !!! Φεύγω τώρα για να το παίξω οικοδεσπότης !!! Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2013 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Αυγούστου 2013 #56 Share 13 Αυγούστου 2013 (edited) ταξίδεψα σήμερα και μόλις ήρθαμε έκανα μια βουτιά έφαγα και έλιωσα στον ύπνο δυστυχώς την έχασα την συνάντηση Έγινε επεξεργασία 13 Αυγούστου 2013 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 13 Αυγούστου 2013 #57 Share 13 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά μόλις γύρισα από την συνάντηση που ήταν εκπληκτική.Χάρηκα για τη γνωριμία με όσα παιδιά ήρθαν.Χάρηκα που γνώρισα τον κ.Κώστα(ιδρυτή του corfu aqiarium)o ο οποίος έχει κάνει εκπληκτικό έργο με αρκετή μελέτη, δουλεία,υπομονή κτλ...Είναι μια προσπάθεια που πρέπει να την στιρίξουμε όλοι και κυριώς τα παιδιά από την Κέρκυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiscorfu 13 Αυγούστου 2013 #58 Share 13 Αυγούστου 2013 Δυστηχως δεν μπορεσα να ερθω σημερα διοτι ημουν εκτος νησιου! Περιμενω την επομενη!ελπιζω να περασατε ωραια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 13 Αυγούστου 2013 #59 Share 13 Αυγούστου 2013 Πολυ καλη η συναντηση σημερα, χαρηκα κι εγω που γνωρισα μερικους συμφορυτες απο κοντα και τα ειπαμε σε ενα τοσο ωραιο χωρο οπως το Corfu aquarium. Ελπιζω να τα ξαναπουμε και την επομενη φορα η εμφανιση των Κερκυραιων να ειναι πιο δυναμικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 13 Αυγούστου 2013 Author #60 Share 13 Αυγούστου 2013 Πολύ καλή η συνάντηση με πολύ έντονο ενυδρειακό ενδιαφέρον . Στο ενυδρείο άνοιξαν οι πόρτες για να το επισκεφθούμε και ο κ Κώστας ( ιδιοκτήτης ) μας ξενάγησε ο ίδιος και παρέμεινε μαζί μας μέχρι το τέλος στο καφέ που πήγαμε . Η Θεσσαλονίκη με δύο άξιους εκπροσώπους και τον Αίολο απ το τηλέφωνο να προσπαθεί να δεί μέσα από τα μάτια μας !!! Περάσαμε πολύ ευχάριστα και μας έλειψαν οι ντόπιοι που μόνο ένας κατάφερε να έρθει . Βέβαια ξέρουμε οτι για τους ντόπιους οτι είναι το φούλ της δουλειάς και δείχνουμε κατανόηση !!! Εγω 20 του μήνα φεύγω , αν μπορούν οι Κερκυραίοι να οργανώσουν μέχρι τότε μια ακόμη συνάντηση , εγώ θα δώσω το παρόν . Φωτογραφικό υλικό είναι στο δρόμο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grg_argy 13 Αυγούστου 2013 #61 Share 13 Αυγούστου 2013 Εγω αν και δεν πηγαινω συχνα σε συναντησεις περασα πολυ ωραια. Ειδα πως τελικα υπαρχουν ανθρωποι με μερακι και με αγαπη για το ενυδρειο, με σκεψη που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα. Ο κ.Κωστας ενας εξαιρετος ανθρωπος και με διαθεση να ακουσει οποια γνωμη για να κανει καλυτερο αυτο που εχει αρχισει. Και τελος προς τους θαλασσινους μια συμβουλη. Αφηστε τα εισαγωμενα ειδη και φτιαξτε κανα μεσογειακο ενυδρειο, δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τα ξενα. Στην τελικη στην Ελλαδα ζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Αυγούστου 2013 #62 Share 14 Αυγούστου 2013 Πολύ καλή η συνάντηση με πολύ έντονο ενυδρειακό ενδιαφέρον . Στο ενυδρείο άνοιξαν οι πόρτες για να το επισκεφθούμε και ο κ Κώστας ( ιδιοκτήτης ) μας ξενάγησε ο ίδιος και παρέμεινε μαζί μας μέχρι το τέλος στο καφέ που πήγαμε . Η Θεσσαλονίκη με δύο άξιους εκπροσώπους και τον Αίολο απ το τηλέφωνο να προσπαθεί να δεί μέσα από τα μάτια μας !!! Περάσαμε πολύ ευχάριστα και μας έλειψαν οι ντόπιοι που μόνο ένας κατάφερε να έρθει . Βέβαια ξέρουμε οτι για τους ντόπιους οτι είναι το φούλ της δουλειάς και δείχνουμε κατανόηση !!! Εγω 20 του μήνα φεύγω , αν μπορούν οι Κερκυραίοι να οργανώσουν μέχρι τότε μια ακόμη συνάντηση , εγώ θα δώσω το παρόν . Φωτογραφικό υλικό είναι στο δρόμο !!! Οι φετινές μου διακοπές είναι... τηλεφωνικές !!! Χθες έκανα βόλτα μαζί με τον Σταμάτη σε ένα μεγάλο ενυδρείο στην Κέρκυρα..... Συνήθως τα απογεύματα πίνω καφεδάκι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής με τον bababrilio και αύριο λέω να "τηλεπεταχτώ" μέχρι τη Μύκονο και μάλλον θα προτιμήσω βίντεο κλήση γιατί οι φίλοι μου θα είναι στις "καλές" παραλίες της Μυκόνου Και όλα αυτά κάτω από τον τροπικό φωτισμό του Μπαλί... (από τα φώτα του ενυδρείου) και με τη δροσιά που προσφέρει το κλιματιστικό!!! Μη μου ζητήσετε φωτογραφικό υλικό... είναι ακατάλληλο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Αυγούστου 2013 Author #63 Share 14 Αυγούστου 2013 Εδω είμαστε στο καφέ Και για το φίλο μου το Ζοο Θα ανέβουν κι άλλες ........ σιγά σιγά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 14 Αυγούστου 2013 #64 Share 14 Αυγούστου 2013 Και μια απο μενα για την ωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 14 Αυγούστου 2013 Author #65 Share 14 Αυγούστου 2013 Ορέστη ξέρεις εσύ ποιά θα ανεβάσεις ................ για να σκάση ο Ζοο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtsuk 14 Αυγούστου 2013 #66 Share 14 Αυγούστου 2013 Κι ενα βιντεο για να δουν οι θαλασσινοι τι χανουν. http://youtu.be/EjUDRSfIo0U Πεταξτε τους θερμαντηρες και πιαστε τα chiller!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK 14 Αυγούστου 2013 #67 Share 14 Αυγούστου 2013 Οσοι δεν ήρθατε χάσατε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 14 Αυγούστου 2013 #68 Share 14 Αυγούστου 2013 Αγαπητέ Σταμάτη λυπάμαι που ήμουν απών !!!!!! Λόγο ανωτέρας βίας είχα υπηρεσία !!!!! Θα τα πούμε εαν τα καταφέρω να πιούμε καφεδάκι !!! Τα φιλια μου σε όλους !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 15 Αυγούστου 2013 #69 Share 15 Αυγούστου 2013 Ορέστη ξέρεις εσύ ποιά θα ανεβάσεις ................ για να σκάση ο Ζοο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 15 Αυγούστου 2013 Author #70 Share 15 Αυγούστου 2013 .....................Εγω 20 του μήνα φεύγω , αν μπορούν οι Κερκυραίοι να οργανώσουν μέχρι τότε μια ακόμη συνάντηση , εγώ θα δώσω το παρόν . .................... Αγαπητέ Σταμάτη λυπάμαι που ήμουν απών !!!!!! Λόγο ανωτέρας βίας είχα υπηρεσία !!!!! Θα τα πούμε εαν τα καταφέρω να πιούμε καφεδάκι !!! Τα φιλια μου σε όλους !!!!!!!!! Μπορεί να οργανωθεί άν το θέλετε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Αυγούστου 2013 #71 Share 15 Αυγούστου 2013 εγώ το θέλω αναμένω νεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Αυγούστου 2013 #72 Share 16 Αυγούστου 2013 Εγω παιδια γυρισα θεσσαλονικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Αυγούστου 2013 Author #73 Share 20 Αυγούστου 2013 Τελευταία μέρα σήμερα , αύριο φεύγω . Θα σας βάλω μερικές φωτογραφίες ακόμα . Ένας Κούκος απ το Ενυδρείο της Παλιοκαστρίτσας . Η καλή παρέα Και το τοπίο απέναντι που καθόμασταν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 21 Ιουλίου 2014 Author #74 Share 21 Ιουλίου 2014 Αυτή η συνάντηση ήταν η δεύτερη και ποιό δυνατή απο τη πρώτη . Αν θέλουν οι Κερκυραίοι να καθιερώσουν τις ετήσιες συναντήσεις στη Κέρκυρα , ας ανοίξουν ένα νέο θέμα με την επόμενη συνάντηση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος