ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιουλίου 2013 #1 Share 20 Ιουλίου 2013 Πενταδάχτυλος, Ιούλιος - Αύγουστος 1974Να που χρειάστηκε τώραΗ μούντζα της απαλάμης σου,Να που ξηγήθηκε τώραΗ ανεξήγητη μούντζα της υψωμένης απαλάμης σου.Μούντζωσέ μας, Πενταδάχτυλε ακριβέ,έτσι π αφήσαμε τόσο άφρονα να τουρκοπατηθείς. Κώστας Μόντης ,Ποιητής Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 20 Ιουλίου 2013 #2 Share 20 Ιουλίου 2013 δεν ξεχναμε ποτε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Ιουλίου 2013 #3 Share 20 Ιουλίου 2013 δεν ξεχναμε ποτε!!!! Επίτρεψέ μου να αμφιβάλω , όχι για σένα αλλά ........... για όλους εμάς !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Ιουλίου 2013 #4 Share 20 Ιουλίου 2013 Σωκράτη το θέμα δεν πουλαει (όπως κι άλλα πολλά) εδώ και χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιουλίου 2013 #5 Share 21 Ιουλίου 2013 Πενταδάχτυλος, Ιούλιος - Αύγουστος 1974 Να που χρειάστηκε τώρα Η μούντζα της απαλάμης σου, Να που ξηγήθηκε τώρα Η ανεξήγητη μούντζα της υψωμένης απαλάμης σου. Μούντζωσέ μας, Πενταδάχτυλε ακριβέ, έτσι π αφήσαμε τόσο άφρονα να τουρκοπατηθείς. Κώστας Μόντης ,Ποιητής +10000 Πουλαει δεν πουλαει θα πρεπει να υπενθυμιζετε που και που! Και για οσους ξεχνανε και για οσους δεν ξεχνανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 21 Ιουλίου 2013 #6 Share 21 Ιουλίου 2013 +10000 Πουλαει δεν πουλαει θα πρεπει να υπενθυμιζετε που και που! Και για οσους ξεχνανε και για οσους δεν ξεχνανε! Και υπάρχουν πολλοί που δεν ξεχνούν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 21 Ιουλίου 2013 #7 Share 21 Ιουλίου 2013 (edited) Και υπάρχουν πολλοί που δεν ξεχνούν... Έγινε επεξεργασία 21 Ιουλίου 2013 - polyagkistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 21 Ιουλίου 2013 #8 Share 21 Ιουλίου 2013 Η ευρύτερη ένιαι του ‘’Δεν ξεχνώ’’ στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ότι έγινε κάτι το άδικο και το κακό και δεν το ξεχνώ. Όχι απλά για να το θυμάμαι αλλά για να δράσω και να ανατρέψω αυτό το κακό. Σκασίλα για τους κατακτητές αν το γεγονός το θυμόμαστε μια ζωή ή όχι, η ενθύμηση δεν αλλάζει τα γεγονότα αλλά η δράση. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν έχουμε καμιά σχέση με τα ιδεώδες των αρχαίων ελλήνων που η τιμή για αυτούς ήταν το σημαντικότερο, έλεγαν «καλύτερα σκοτωμένος και τιμημένος παρά ζωντανός και ατιμασμένος». Τώρα απλά λέμε , «ας ζήσω και ότι θες ας γίνει». Αν αυτό είναι πρόοδος τότε εγώ είμαι οπισθοδρομικός και εκκεντρικός. Καλή ενθύμηση λοιπόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 21 Ιουλίου 2013 Author #9 Share 21 Ιουλίου 2013 Ενθύμιο και αφιέρωμα στο φίλο μου και Ανθυπολοχαγο Ευθύμιο Χατζηπέτρου που έπεσε μαχόμενος http://www.psek.org/index.php?option=com_content&view=article&id=74&Itemid=76 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιουλίου 2013 #10 Share 21 Ιουλίου 2013 Η ευρύτερη ένιαι του ‘’Δεν ξεχνώ’’ στην συγκεκριμένη περίπτωση σημαίνει ότι έγινε κάτι το άδικο και το κακό και δεν το ξεχνώ. Όχι απλά για να το θυμάμαι αλλά για να δράσω και να ανατρέψω αυτό το κακό. Σκασίλα για τους κατακτητές αν το γεγονός το θυμόμαστε μια ζωή ή όχι, η ενθύμηση δεν αλλάζει τα γεγονότα αλλά η δράση. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν έχουμε καμιά σχέση με τα ιδεώδες των αρχαίων ελλήνων που η τιμή για αυτούς ήταν το σημαντικότερο, έλεγαν «καλύτερα σκοτωμένος και τιμημένος παρά ζωντανός και ατιμασμένος». Τώρα απλά λέμε , «ας ζήσω και ότι θες ας γίνει». Αν αυτό είναι πρόοδος τότε εγώ είμαι οπισθοδρομικός και εκκεντρικός. Καλή ενθύμηση λοιπόν Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο Χρηστο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος