Aiolos 20 Ιουλίου 2013 #1 Share 20 Ιουλίου 2013 Για όσους τυχερούς πάνε διακοπές ολιγοήμερες ή πολυήμερες ... προσέξτε μερικά πράγματα !!! Προσοχή στο δρόμο.... Όχι πολλές ώρες στον ήλιο,... Όχι φαγωμένοι μπάνιο.... Όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές.... Οι αδέσμευτοι ερωτευτείτε!!! .. (και προφυλαχτείτε) Βγάλτε πολλές φωτογραφίες... που ξέρετε μπορεί να γίνει κάποιος διαγωνισμός τον Σεπτέμβριο ..... και μετά τον μικρό πρόλογο, ερχόμαστε στα δικά μας !!! Προετοιμαστείτε για την σωστή λειτουργία του ενυδρείου σας όσο διάστημα θα είστε μακριά του. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που ποικίλουν για τον καθένα και δεν θα τους απαριθμήσω εδώ, αλλά είναι ευκαιρία να γίνει διάλογος με όλους εσάς γιατί οι ανάγκες για κάθε τύπο ενυδρείου διαφέρουν. Ρωτήστε ότι θέλετε και ο καθένας μας θα σας αναπτύξει τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες.... το τι έκανε πριν φύγει, και αν το βρήκε όπως το άφησε με όλα ζωντανά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Ιουλίου 2013 #2 Share 20 Ιουλίου 2013 Καλο καλοκαιρι σε ολους,καντε και κανενα μπανιο και για μας που ειμαστε στα ξενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Ιουλίου 2013 #3 Share 20 Ιουλίου 2013 Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όσους πάνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Ιουλίου 2013 #4 Share 20 Ιουλίου 2013 καλο καλοκαιρι σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Ιουλίου 2013 #5 Share 20 Ιουλίου 2013 φετος να πω την αμαρτια μου ισως ειναι η μοναδικη χρονια που δεν καιγομαι για το ενυδρειο μου οσο θα λειπω...οχι οτι δεν με ενδιαφερει,αλλα δεν ειναι και προτεραιοτητα μου οπως αλλες χρονιες.τα κλειδια σε κολλητο με ρητες 3 εντολες και τελος. το μονο που θελω ειναι να φυγω,να κλεισω κινητα,να αδειασω ολο το ειναι μου απο τα παντα.ενα καλο ρισετ στα παντα δηλαδη. κουβαλαω αρκετα χρονια πολυ πιεστικα(χωρις διακοπες) με θανατους,αρρωστειες,ανεργια και αλλα τετοια ''ευχαριστα'' και μετα απο καιρο θελω να τα αποβαλλω οσο γινεται. απο αρχες του αλλου μηνα λοιπον και για λιγες μερες...επιτελους θα πω και εγω...''ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ''...... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Ιουλίου 2013 #6 Share 20 Ιουλίου 2013 (edited) Καλό καλοκαίρι σε όλους !!! Και εαν κάποιος πάει προς Κέρκυρα μεριά , απο 5 έως 21 Αυγούστου να κανονίσουμε να βρεθούμε !!! Υγ. Έχουμε και να στήσουμε ενα ενυδρείο διαφορετικό ( πέρα από τα συνηθισμένα ) !!! Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2013 - ΣΤΑΜΑΤΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 21 Ιουλίου 2013 Author #7 Share 21 Ιουλίου 2013 Εκτός από τις ευχές για καλές διακοπές καλό είναι να κάνουμε και μια κουβέντα για το τι θα ρέπει να κάνουμε κατά την απουσία μας.... Σταμάτη,,,, περιμένουμε με αγωνία αυτό το ασυνήθιστο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
albino 21 Ιουλίου 2013 #8 Share 21 Ιουλίου 2013 καλο καλοκαιρι ευχομαι σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Ιουλίου 2013 #9 Share 21 Ιουλίου 2013 Καλό καλοκαίρι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 21 Ιουλίου 2013 #10 Share 21 Ιουλίου 2013 πηγαμε,γυρισαμε και τωρα θα λοιωσουμε αθηνα.....το καλο ειναι οτι απο τοτε που γυρισαμε το ενυδρειο παει σουπερ σταθερα στα παντα. ολες οι τιμουλες ειναι σουπερ,αφου λεω να λειπουμε πιο συχνα,χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 22 Ιουλίου 2013 #11 Share 22 Ιουλίου 2013 Όσο το παρατάς τόσο καλύτερα πάει... Τυχαίο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 22 Ιουλίου 2013 #12 Share 22 Ιουλίου 2013 Καλές διακοπές σε όλους. Αύριο ξεκινάει δεύτερος γύρος για μένα και την οικογένειά μου για ενα τετραήμερο μονο. Το ενυδρειο μου όσο έλλειπα (μια εβδομάδα) πήγε μια χαρά, όλα ρολόι και αφου λοιπόν είδα ότι δε παρουσιάστηκε ούτε ενα πρόβλημα, είπα να την ξανακάνω!.....σε λίγο θα σας στείλω αριθμό λογαριασμού για να βοηθήσετε κι εμένα τον άμοιρο να βγάλω το 4ήμερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 23 Ιουλίου 2013 #13 Share 23 Ιουλίου 2013 πιστευω τελικα πως οσο πιο πολυ δε πολυζαλιζεις ενα πραγμα καλυτερα τα παει...το ιδιο ισχυει για ολα τελικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Ιουλίου 2013 Author #14 Share 23 Ιουλίου 2013 Σχετικό είναι και αυτό.... αλλά και θέμα συγκυριών (για να μη πω τύχης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuriakos-margarita 23 Ιουλίου 2013 #15 Share 23 Ιουλίου 2013 απλα γενικα οταν κατι εχει καλες βασεις δε χρειαζεται πολλα πολλα μετα.αυτο εννοω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 23 Ιουλίου 2013 #16 Share 23 Ιουλίου 2013 Καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 24 Ιουλίου 2013 #17 Share 24 Ιουλίου 2013 Καλό καλοκαίρι σε όλους παίδες και καλή ξεκούραση! (όλοι μας τη χρειαζόμαστε, άλλος πολύ άλλος λίγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kk 25 Ιουλίου 2013 #18 Share 25 Ιουλίου 2013 (edited) Καλο καλοκαιρι σε ολους και καλα να περνατε να δω τι θα κανω εγω που θα λειπω 2 εβδομαδες και δεν θα υπαρχει κανενα ατομο για τα ενυδρεια... :bigemo_harabe_net-111: Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2013 - Giorgos Kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 25 Ιουλίου 2013 #19 Share 25 Ιουλίου 2013 Καλό Καλοκαίρι σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Ιουλίου 2013 #20 Share 25 Ιουλίου 2013 Καλο καλοκαιρι, καλες διακοπες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος