niknik 7 Αυγούστου 2013 #26 Share 7 Αυγούστου 2013 Εγώ έχω τα Ati power cone 200is και τα ΣΠΑΕΙ! μπου! πειραχτηρη περα απο την πλακα εχω δει το 250is σε φιλο, τα σπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Αυγούστου 2013 #27 Share 7 Αυγούστου 2013 Και το μικροτερο του οντος εξαιρετικο και αθορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 7 Αυγούστου 2013 #28 Share 7 Αυγούστου 2013 πειραχτηρη περα απο την πλακα εχω δει το 250is σε φιλο, τα σπαει. και το 200is το ίδιο! βασικά και γω καλές κρητικές άκουσα για το booble magus αλλά η Ati χρησιμοποιεί αυτή την φτερωτή με το κυλινδρικό διάτρητο πλαστικό μέρος, που αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγή αφρού Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 13 Αυγούστου 2013 Author #29 Share 13 Αυγούστου 2013 Η καλη μανουλα μου εφερε δωρο ενα purple ... θα εχουμαι μαχι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sammy 14 Αυγούστου 2013 #30 Share 14 Αυγούστου 2013 purple? μάχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
parikamon 14 Αυγούστου 2013 Author #31 Share 14 Αυγούστου 2013 Ξεχασα να διευκρινισω πως υπαρχει ηδη ενα purple θα αναψω τα φωτα αυριο κ θα ανεβασω βιντεακη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος