Jump to content

Την Γνωμη Σας

parikamon

Recommended Posts

Έβαλα σήμερα ένα purple tang στο ενυδρείο μου και αρχισε κυριολεχτικα το yellow tang να του κολοτριβεται στο βιντεακι στο (1:01) φαίνεται θελω γνώμες προτασεις

Φυσιολογική συμπεριφορά.

Το βλέπει σαν εισβολέα στον χώρο του.

οπως ειπε και ο Μιχαλης ο ενας ειναι καινουργιος στο χωρο κα ο αλλος παλιος και αρχηγος ,σε λιγο θα σταματησει αυτο και ισως το μονο που μπορει να συμβει ειναι να του ριχνει καμια ψιλη ο purple.μην ξεχνας οτι ειναι ιδιας κατηγοριας ψαρια μονο που το ενα ζει αμερικη και το αλλο ερυθρα.σε μενα αυτο συμβαινει συνηθος.

purple tank Το Purple Tang, επίσης γνωστή ως η κίτρινη Sailfin Tang, κίτρινη Surgeonfish, και το Μπλε Surgeonfish, είναι μπλε σε μωβ χρώμα με κίτρινη ουρά και κίτρινες αποχρώσεις για τα θωρακικά πτερύγια. Αυτό το ψάρι ήταν επισήμως γνωστό μόνο στους κοραλλιογενείς υφάλους της Ερυθράς Θάλασσας, αλλά τώρα βρίσκεται στην Αραβική Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και στα ύδατα ανοικτά της Σρι Λάνκα, καθώς και. Ζει συνήθως μεμονωμένα, αλλά μπορεί περιστασιακά να βρεθεί στα σχολεία στη νότια Ερυθρά Θάλασσα. Ενήλικες μπορεί να φτάσει σε μέγεθος 10 ίντσες.

Το Purple Tang είναι ένα από τα πιο πολύτιμα δείγματα από όλα τα ψάρια του αλμυρού νερού για το χρωματισμό του, και ένα από τα πιο δημοφιλή Tangs για το ενυδρείο υφάλου. Αν στεγάζονται σωστά, είναι μια ανταμοιβή και μια ελκυστική προσθήκη σε οποιοδήποτε μεγάλο ψάρι μόνο δεξαμενή ή ενυδρείο υφάλου. Αν η διατήρησή τους, να είστε βέβαιος να παρέχει καλό φωτισμό, πολλά κολυμπούν ελεύθερα χώρο και την αφθονία των πιθανών κρυψώνες. Μπορούν να είναι πολύ επιθετική και να μην τα πηγαίνουν καλά με τους συντρόφους δεξαμενή παρόμοιο σχήμα του σώματος, ειδικά άλλους Tangs του γένους Zebrasoma.

Παρά το γεγονός ότι Tangs θα φάει σαρκωμένο τρόφιμα μαζί με τα άλλα ψάρια στο ενυδρείο, είναι σημαντικό ότι τους προσφέρονται πολλά θαλάσσια φύκια και με βάση τα φύκια. Αυτό θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, μειώνει την επιθετικότητα, και να βελτιώσει τη γενική υγεία τους. Προσφορά αποξηραμένα φύκια δεμένη σε ένα βράχο ή να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ veggie , και τις ζωοτροφές τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. λαχανικά Θάλασσα , Σαλάτα φύκια και Διατροφή Ocean είναι όλα ιδανικά προϊόντα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.yellow tank Το κίτρινο Χαβάης Tang είναι για πολλούς χομπίστες, η οριστική ψάρια των ενυδρείων αλμυρού νερού στο σπίτι. Με οβάλ σχήμα του, ζωντανό κίτρινο σώμα, Zebrasoma flavescens φωτίζει κάθε θαλάσσιο σύστημα. Το Κίτρινο Χαβάης Tang είναι ένα ενεργό κολυμβητής που θα γλιστρούν σε όλη ενυδρείο σας σε σχεδόν συνεχή κίνηση, που ενεργεί ως ξεναγός ενυδρείο του είδους σε κάθε θεατή που ακολουθεί ελικοειδές μονοπάτι μπάνιο του.

Αν και τα περισσότερα κοινά με τους υφάλους της Χαβάης, το φυσικό περιβάλλον της Χαβάης Yellow Tang είναι πραγματικά διαδεδομένη σε όλη την Ινδονησία και το Great Barrier Reef. Το κίτρινο Χαβάης Tang είναι επίσης γνωστό ως το κίτρινο Sailfin Tang ή κίτρινο Surgeonfish. Για την καλύτερη δυνατή φροντίδα, θα πρέπει να στεγάζονται σε ένα ενυδρείο τουλάχιστον 100 λίτρα με αρκετό χώρο για να κολυμπήσουν. Όπως και άλλα Tangs, το μέλος της οικογένειας Acanthuridae καταδεικνύει την εδαφική επιθετικότητα προς τα δικά της είδη, ή Tangs σε γενικές γραμμές. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να κρατήσει μόνο μία κίτρινη Χαβάης Tang ανά ενυδρείο, εκτός και αν οι πολλαπλές Κίτρινο Χαβάης Tangs εισάγονται στο σύστημα ταυτόχρονα.

Παρά το γεγονός ότι το κίτρινο Χαβάης Tang θα φάει σαρκωμένο τρόφιμα μαζί με τα άλλα ψάρια στο ενυδρείο, είναι σημαντικό το Κίτρινο Χαβάης Tang προσφέρεται άφθονο με βάση τη θάλασσα φύκια και άλγη. Αυτό θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την επιθετικότητα και τη βελτίωση της συνολικής υγείας. Προσφορά αποξηραμένα φύκια δεμένη σε ένα βράχο ή να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ veggie , και ζωοτροφών τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. λαχανικά Θάλασσα , Σαλάτα φύκια και Διατροφή Ocean είναι όλα ιδανικά προϊόντα και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Το κίτρινο Χαβάης Tang είναι ένα πολύ κοινό, εξαιρετικά δημοφιλής, και σκληραγωγημένος προσθήκη σε οποιοδήποτε ψάρι μόνο ή ύφαλο σύστημα ενυδρείου.[μεταφραση του google απο live aquaria]

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ισχύει αμα βάλω μόνο αριθμό tangs δεν θα σκοτωθούν μεταξύ τους μιλάμε για ίδια ράτσα παντα

Εγω ειχα βαλει 2 yellow μετα απο κανα χρονο επεσαν κατι ψιλες μετα κολυμπουσαν μαζι παρολλα αυτα συνηθος τα βαζουνε μαζι απο την αρχη.

φιλικό καλωσόρισμα είναι αυτό ,,,σε μια βδομάδα θα είναι φιλαράκια !!!! :bigemo_harabe_net-64:

Λέω να πάρω ένα cloun tang παρεμπιπτόντως σταματισαν oi μάπες με το yellow και το purple πάνε μαζί πλέον δεν έχουμε επεισόδιο εδω και 2 μερες

ναι θα ηθελα 2 ακομα ψαρακια στο ενυδρειο μου εναν αχιλεα κ ενα σοχαλ

Φοβερός συνδυασμός αλλά φοβάμαι ότι αν τον κάνεις δεν θα μείνει κανένα ζωντανό.

Φοβερός συνδυασμός αλλά φοβάμαι ότι αν τον κάνεις δεν θα μείνει κανένα ζωντανό.

there can be only one...........

HIGHLANDER..jpg

Και εγω αυτο πιστευω ... :bigemo_harabe_net-130: Το μονο καλο ειναι οτι ερχετε στις 14 το καινουριο ενυδρειο !!! τι γνωμη εχετε για αυτο το σκιμμερακι https://www.fish-street.com/bubble_magus_curve_29_protein_skimmer?category_id=88

επεισης σκεφτομαι αυτο το ψαρακι http://www.bluezooaquatics.com/images/products/Fish/large/acanthurus_tennentii.jpg και αυτο Blue Spot Stingray απλα σκεφτομαι οτι θα χρειαστω αραγονιτη

Έγινε επεξεργασία - parikamon

Σε αυτά τα λεφτά βγαίνει και το ati 200is

απο οσο ειδα ειναι 524 με μεταφορικα κ ειναι για 500-1000 λιτρα max αυτο που εχω στο λινκ ειναι 1000-2500 ονομαστικη του κατασκευαστη αμα κανουνε και το +- 20%

Αλλο κινέζικο και άλλο Γερμανικό! Έχει κάποια μειονεκτήματα αλλά σαφώς είναι καλύτερο. Το Ατι προορίζεται για ως 1000 λίτρα αλλά σίγουρα είναι για πολλά παραπάνω ή είναι υπρεβολικά πολύ καλό για τα λεφτά του(προσωπική άποψη πάντα αν και πιστεύω πως είναι πολλών ακόμα). Με ελάχιστα χρήματα παραπάνω παίρνεις το 250is. Επίσης αυτό που μετράει στα skimmers είναι το πόσο αέρα παράγουν και όχι τα πόσα λίτρα αναφέρει ο κατασκευαστής ότι υποστηρίζει.

Αλλο κινέζικο και άλλο Γερμανικό! Έχει κάποια μειονεκτήματα αλλά σαφώς είναι καλύτερο. Το Ατι προορίζεται για ως 1000 λίτρα αλλά σίγουρα είναι για πολλά παραπάνω ή είναι υπρεβολικά πολύ καλό για τα λεφτά του(προσωπική άποψη πάντα αν και πιστεύω πως είναι πολλών ακόμα). Με ελάχιστα χρήματα παραπάνω παίρνεις το 250is. Επίσης αυτό που μετράει στα skimmers είναι το πόσο αέρα παράγουν και όχι τα πόσα λίτρα αναφέρει ο κατασκευαστής ότι υποστηρίζει.

Ο γερμανος λεει 1000 καθαρα ο αλλος λεει απο 1000 εως 2500 εγω υπολογιζω 800 τον γερμανο και 1500 με 2000 τον κινεζο .για heavy stock

Το ενυδρειακι μου το τρεχω με 2 jad εδω κ εναμιση χρονο και medium stock δεν εχω κανενα παραπονο ουτε προβληματα μεχρι τωρα ας μην βλεπουμε και κατιγορουμαι το

περιτιλιγμα αλλα την εφαρμογη στο συστημα μας !!! Εβελπηστο μεχρι τελος του μηνα να ανεβασω βιντεακι

Και εγω αυτο πιστευω ... :bigemo_harabe_net-130: Το μονο καλο ειναι οτι ερχετε στις 14 το καινουριο ενυδρειο !!! τι γνωμη εχετε για αυτο το σκιμμερακι https://www.fish-street.com/bubble_magus_curve_29_protein_skimmer?category_id=88

επεισης σκεφτομαι αυτο το ψαρακι http://www.bluezooaquatics.com/images/products/Fish/large/acanthurus_tennentii.jpg και αυτο Blue Spot Stingray απλα σκεφτομαι οτι θα χρειαστω αραγονιτη

μια χαρα σκιμερ ειναι.

Φιλε νικ το εχει καποιο παρομοιο γνωστος σου ? γιατι με φοβισε ο κακος ο sammy :P

Εγώ έχω τα Ati power cone 200is και τα ΣΠΑΕΙ! :bigemo_harabe_net-134: μπου! :bigemo_harabe_net-74:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...